Queen Insoo

Queen Insoo
Látták: 20 Most nézik: 2 Tervezik nézni: 20

0/10 1csillag2csillag3csillag4csillag5csillag6csillag7csillag8csillag9csillag10csillag Minimum 10 értékelés szükséges, hogy látható legyen az eredmény. 9 szavazat alapján.
Saját értékelésem: ?

Eredeti cím: 인수대비
Egyéb cím(ek): 인수대비 / Insoo Daebi
Magyar cím(ek): Insoo királyné
Műfaj: Történelmi
Kategória: TV-sorozat
Részek száma: 60
Tévécsatorna: jTBC
Sugárzási dátum: 2011-12-03 - 2012-05-20
Vetítési idő: szombat és vasárnap 21:00
Utoljára frissítve: 2018.07.19.
Rendezte: Lee Tae Gon,Noh Jong Chan,Kim Jae Hong
Forgatókönyvet írta: Jung Ha Yun
Filmzene: Meghallgatom!
Képgaléria: Megnézem!
Listáim:A listák használatához jelentkezz be!


Főszereplők:
Chae Si Ra Chae Si RaInsoo királyné 
Ham Eun Jung Ham Eun Jungfiatalon Insoo

Jang Yong Jang YongHan Hwakk 
Jun Hye Bin Jun Hye BinSong Yi

Jin Ji Hee Jin Ji Heefiatalon Song Yi 
Kim Young Ho Kim Young HoSuyang herceg

Kim Mi Sook Kim Mi SookJeonghee királyné 
Kim Ga Yun Kim Ga YunHan Sii herceg Gyeyang felesége

Baek Sung Hyun Baek Sung HyunDo Won herceg 
Kim Yong Hee Kim Yong HeeKwon Ram

Hwang Geum Byul Hwang Geum ByulYoung királyné 
Seo Yi Sook Seo Yi SookCourt Lady Park

Baek Seung Hwan Baek Seung HwanYoon Goo 
Baek Sung Hyun Baek Sung Hyunherceg Jasan / Sung Jong

Choi Won Hong Choi Won Hongfiatalon Jasan herceg / Sung Jong 
Lee Tae Woo Lee Tae Woogyerekként Jasan herceg / Sung Jong

Chae Sang Woo Chae Sang WooDanjong 
Son Byung Ho Son Byung HoHan Myung Hee

Yoo Ho Rin Yoo Ho RinCho Sun 
Jo Jung Eun Jo Jung EunDanjong felesége

Han In Soo Han In SooKim Jong Seo 
Jin Tae Hyun Jin Tae Hyunherceg Yeonsan

Jun So Min Jun So MinJang Nok Soo 
Hong So Hee Hong So HeeShin királyné

Queen Insoo 0002.jpgQueen Insoo 0001.jpgQueen Insoo 0003.jpg

Ismertető


A Queen Insoo dél-koreai sorozat három nő sorsát, hatalmi harcaikat és végzetes kapcsolatukat ábrázolja.

Egyikőjük, Insoo királyné arról álmodik, hogy Joseon legbefolyásosabb személye lesz.

Yun királynét szerencsétlenségek sorozata veszi körül.

A harmadik királyné pedig Junghi.
Ismertetőt írta: CherryRock
Összes hozzászólás (484)
avatar

bearbear Sziasztok! Ide felraktam határozatlan időre a részeit, később helyhiány miatt biztosan leszedem, de a gépemen meglesz és igény szerint felrakom újra. Keressetek meg az ezoritu fansubon, ha később kellene esetleg a sorozat: [link]!qwow3CjQ!XYBxJzY-HGZiDhKE8zsTBA

2019.01.06. 14:47:20 Ázsia pontok: 537484/484

avatar

halzolsan hogy lehet filmeket ,illetve sorozatokat megnézni,előre is meg köszönöm

2018.11.25. 22:00:28 Ázsia pontok: 6483/484

avatar

erika064 Drága Jó Tündér!
Én is köszönöm a kedves ,biztató szavaidat! Hihetetlen a te jóságod és kedvességed mifelénk!
Szívből kívánok sok.sok egészséget és nagyon jó.izgalmas sorozatokat!
Nagy örömet szereztél hogy már el is kezdted a Palota Ékkövei fordítását! Bárcsak minden kívánságom így teljesülne!
Nagyon sok boldog,örömteli napokat kívánok és élménnyel teli fordítást a Palota Ékkövéhez!
Millió puszika!

2018.07.31. 20:22:27 Ázsia pontok: 1492482/484

avatar

szebszisz Drága Cherry! Nagyon-nagyon köszönöm. Nem nagyon van időm sorozatokat nézni, de ezzel kivételt tettem. Már csak 6 rész van hátra. Eddig is nagyon tetszett, gondolom továbbra is is lesz. Gratulálok a befejezett sorozathoz és további sok sikert az újabbakhoz. Jó nyarat, és pihenj is néha.

2018.07.31. 16:30:11 Ázsia pontok: 3185481/484

avatar

Cherry Sziasztok! Egy kicsit távol tartottam magam a nettől, de mindenkinek nagyon szépen köszönöm az üzenetét. Jó szokásomhoz híven szeretnék egyesével válaszolni, még ha kicsit hosszú is lesz az üzenet

Drága Csabamama! Köszönöm szépen, a pihenés is sikerül. Remélem, hogy tetszeni fog a sorozat a búskomor hangulata ellenére. Igyekeztek sok mindenben hűek maradni a történelemhez. Szép nyári kellemes időt kívánok neked és jó egészséget!

Kedves Zsike! Köszönöm szépen, most tényleg sokat pihentetem a szemem. Te is vigyázz magadra, anyukádnak jó egészséget kívánok és jó szórakozást a sorozathoz! Puszi

Kedves Kriszta, (ernoefy)! Köszönöm szépen a kedves szavaid. Anyukám világ életemben dicsérgetett, ami sok erőt adott sok mindenhez, ezért tényleg nem győzök elég hálásnak lenni a kedves szavaitokért. Jó szórakozást ehhez a megrendítő sorozathoz és további szép nyarat kívánok neked!

Drága Hjundzse! Mindig megmosolyogtatsz, megnevettetsz Remélem, hogy még sokszor viszonozhatom a kedvességed! Én is köszönöm szépen, hogy sokadik utunkat járjuk együtt a sorozatok lenyűgöző és érzelmes világában.

Kedves Csilla! Olyan jó érzés, amikor meglátom a cseresznye szót ...Minden formájában imádom. Nagyon szívesen és szeptembertől már haladok majd a Childless Comforttal is a Palota Ékköve mellett. További szép nyarat neked (is)!

Cukkini Eddym! Ismét neked köszönhetek egy nagy sorozatot, ami a nézők elé tárul, így hát nem csak a magam, hanem mindenki nevében is KÖSZÖNÖM! A kezdeti nehézségek és eltántorító véres jelenetek ellenére végül egy remek sorozatot láthattam, fordíthattam, amiért mindig hálás leszek . 25 fokos nyarat és sok sok jót kívánok én is neked! Szerike

Kedves Cronina! Nagyon szívesen. Véleményt csak annyit tudok mondani, (poénok lelövése nélkül), hogy az eleinte nehezen induló történet végül egy nagyon izgalmas és hiteles, történelmi események fordulatában bővelkedő sorozattá vált. Szerintem tetszeni fog és jó szórakozást hozzá!

Kedves Juud! Nagyon szívesen és remélem, hogy még sok-sok jó sorozatot nézhetünk "együtt"!

Kedves Milly! Nagyon szépen köszönöm! Olvastam, hogy az augusztust te is pihenésre szánod a gigahosszúságú sorozatod lefordítása után, amihez én is gratulálok itt is és majd a fórumodon is és akkor neked is további szép nyarat és pihentető napokat kívánok! Továbbá, hogy újult erővel hozz nekünk még ilyen szép történelmi sorozatokat, mint amilyet most is fordítottál

Kedves Homerdoh! Igazad van, én is sok sorozatban láttam már ezt a korszakot, de valahogyan ezt találom a leghitelesebbnek a történelmi krónikák alapján. Mindenképpen várom a véleményed és hogy neked hogy tetszett a Yeonsangunt játszó színész alakítása. Engem kicsit idegesített, hogy Sejo király minden részben vakarózik idősebb korában, de az igaz, hogy ennél a betegségnél ez valóban így van.
Köszönöm szépen, hogy velem tartottál. Azóta már biztosan befejezted a sorozatot. Még sok-sok jó sorozatot kívánok és neked is minden jót és szépet!

Kedves Ildikó (szvakne)! Köszönöm szépen. Nemsokára folytatom a Childless Comfort sorozatot is és jó szórakozást az Insu királynéhez! Kellemes nyarat és jó egészséget kívánok!

Drága Gizuska! Ezek szomorú hírek Kérlek szépen, majd írj, ha újra rendben lesz minden. Hiányozni fogsz és addig is jó szórakozást a filmekhez, sorozatokhoz! Örülök, hogy sikerült az Insu királynéval örömet okozzak, persze Eddynek hála, hogy felkért rá Jó egészséget kívánok és hogy mihamarabb beszélhessünk. Puszi

Kedves Picikém! Örülök, hogy örömet okozhattam vele. Emlékszem, hogy az első fordításomnál (King Geunchogo) még milyen bénácska voltam és laikus a számítógéphez. Most már sok fokkal jobban mennek a dolgok, így az izgalom is nagyobb, amikor felteszek egy-egy részt. Mindig nagyon várom, hogy minél többen lássátok. Jó szórakozást hozzá!

Drága Vercsikém! Nagyon köszönöm én is azt a sok kedvességet, amit kapok tőled! Kívánom, hogy vegyen körül sok szeretet, jó egészség, nevetés, örömök! Jó szórakozást az Insu királynéhez is!

Kedves Nazuna! Nagyon szépen köszönöm! A te örömöd az én örömöm is. Legyen csodaszép nyarad és jó szórakozást a sorozathoz! Bár a Palota Ékköve, amit hamarosan elkezdek, ment a tv-ben magyarul, de el sem tudjátok képzelni, hogy mennyire más koreai nyelven, ezért remélem, hogy ott is lesz kedved majd velem tartani.

Kedves Otti, (okarap60)! Nagyon szívesen és én is köszönöm a kedvességed! Még jó sok örömet szeretnék okozni neked (is) Jó egészséget és szép nyarat kívánok!

Drága Évuska! Nagyon szívesen! Remélem, hogy te is ki tudod használni a nyarat sok pihenésre és jó sorozatok nézésére. Jó egészséget kívánok és vigyázz magadra

Drága EUgen! Köszönöm szépen! Remélem, hogy nem okoz csalódást ez a sorozat és ha negatív is, de hűen tükrözi ezt a történelmi korszakot. Mindenképpen érdemes megnézni és utána már jön is a Palota Ékköve első része . Jó egészséget kívánok és 22-26 fokos nyári meleget, ne többet .

Drága Szilvia! Nagyon köszönöm. Szuper jól telik a vakáció, rengeteget kirándulok csodaszép helyeken. Sőt, egy éjszakai csillagtúrán is voltam 20.-án, így számtalan dolgot tudtam meg az erdőről és a csillagokról. Neked is csodaszép nyarat kívánok és sok jó sorozatot!

Kedves Babamama! Olyan cuki vagy Köszönöm szépen. Remélem, hogy tetszik a sorozat. Nekem eleinte nehezen indult be, hogy befogadja a lelkem ezt a sok szörnyűséget, de aztán elkapott a gépszíj és nagyon megszerettem. A szereplőgárda tökéletes alakítást nyújt. Jó szórakozást hozzá és a jövőbeni sorozatokhoz is

Kedves Narakujaden! Köszönöm szépen! Én is nagyon hálás vagyok a munkádért és a szép fordításodért. Nagyon tetszett a The Grand Prince, amit a fórumodon is nemsokára megírok. Neked is további jó munkát és erőt ehhez a szép hobbihoz! Nagyon kedves tőled, hogy írtál. Csodaszép nyarat és pihentető napokat kívánok!

Drága Erikám! Mindig nagyon a szívemben vannak a kedves szavaid, amikkel elhalmozol itt és az emailekben is. Sok-sok jót kívánok neked és remélem, hogy a sorozatok kicsit távol tartanak, ha csak arra a pár percre is, a mindennapok szürkébb részétől. Nemsokára felteszem a Palota Ékköve első részét. Szeretném, ha annál a sorozatnál is együtt járnánk be ezt a szép kalandos utat a konyhaművészet világában. Jó egészséget és csodás napokat kívánok neked!

Drága Jakabkne! Annyira jó érzés, mikor ilyen örömöt okozhatok egy-egy fordítással. A sorozatot Eddy kérte, hogy fordítsam le, amiért nem győzök ismét eléggé hálás lenni neki. Igaz, ahogy te is írtad, kesze-kusza volt sok-sok epizód angol felirata, amit olyan volt megoldani, mint egy nagyon bonyolult csomót kibogozni, de mára ez már csak halvány emlék maradt és a helyén egy nagyon jó érzés, hogy ismét elkészült egy kihagyhatatlan történelmi sorozat. Köszönöm azt is, hogy leírtad a véleményed. Nekem onnantól tetszett meg igazán, amikor Yejong király helyére Seongjong király ült. A számtalan szörnyűség ellenére is úgy érzi az ember, hogy még egy részt végignézek, no még egyet és még egyet, vagyis magával ragadó a történet és hiteles forrásokra alapszik. Ahogy te visszavársz, én úgy várom, hogy ismét velem tarts . Csodaszép nyarat, jó egészséget és sok örömöt kívánok neked!

Kedves Marika! Én is hálásan köszönöm a kedves szavakat. Sikerült jól kipihennem magam és máris nekilátok a Palota Ékkövének. Hiába láttuk sokan magyarul a tv-ben, az első résznek nekilátva már most érzékeltem, hogy klasszisokkal másabb koreaiul nézni, mint szinkronosan. Sokkal jobban átjönnek az érzelmek. Remélem, hogy még sok sorozatot nézünk "együtt". Jó egészséget és szép nyarat kívánok, kellemes idővel!

2018.07.29. 21:03:30 Ázsia pontok: 1913480/484

Magyar fórum


A sorozathoz kapcsolódik egy fórum is, ahol felteheted a sorozattal kapcsolatos kérdéseidet, megoszthatod észrevételeidet, megköszönheted a feliratot, beszélgethetsz a sorozatról a rajongókkal, a fordítóval és a teljes sorozatot is letöltheted. Illetve, ha nem működnek (törölve lettek) a megadott linkek, akkor a legújabb feliratokat is innen lehet letölteni: a fordító fórumáról.

Jogi nyilatkozat


Nevezd meg! - A szerző vagy a jogosult által meghatározott módon fel kell tüntetned a műhöz kapcsolódó információkat (pl. a szerző nevét vagy álnevét, a mű címét).
Ne add el! - Ezt a művet nem használhatod fel kereskedelmi célokra.
Ne változtasd! - Ezt a művet nem módosíthatod és nem készíthetsz belőle átdolgozást, származékos művet.
Csak így add tovább! - Ne töltsd fel más tárhelyre, használd mindig az eredeti linket!

Magyar felirat


1. részLetöltésFelirat elkészült:2017.12.23.KöszönömLetöltötték: 269
2. részLetöltésFelirat elkészült:2017.12.25.KöszönömLetöltötték: 239
3. részLetöltésFelirat elkészült:2018.01.01.KöszönömLetöltötték: 232
4. részLetöltésFelirat elkészült:2018.01.03.KöszönömLetöltötték: 232
5. részLetöltésFelirat elkészült:2018.01.07.KöszönömLetöltötték: 235
6. részLetöltésFelirat elkészült:2018.01.12.KöszönömLetöltötték: 224
7. részLetöltésFelirat elkészült:2018.01.17.KöszönömLetöltötték: 222
8. részLetöltésFelirat elkészült:2018.01.19.KöszönömLetöltötték: 226
9. részLetöltésFelirat elkészült:2018.01.22.KöszönömLetöltötték: 229
10. részLetöltésFelirat elkészült:2018.01.28.KöszönömLetöltötték: 225
11. részLetöltésFelirat elkészült:2018.02.03.KöszönömLetöltötték: 212
12. részLetöltésFelirat elkészült:2018.02.13.KöszönömLetöltötték: 235
13. részLetöltésFelirat elkészült:2018.02.18.KöszönömLetöltötték: 227
14. részLetöltésFelirat elkészült:2018.02.25.KöszönömLetöltötték: 243
15. részLetöltésFelirat elkészült:2018.03.05.KöszönömLetöltötték: 236
16. részLetöltésFelirat elkészült:2018.03.07.KöszönömLetöltötték: 245
17. részLetöltésFelirat elkészült:2018.03.07.KöszönömLetöltötték: 258
18. részLetöltésFelirat elkészült:2018.03.13.KöszönömLetöltötték: 282
19. részLetöltésFelirat elkészült:2018.03.14.KöszönömLetöltötték: 315
20. részLetöltésFelirat elkészült:2018.03.15.KöszönömLetöltötték: 333
21. részLetöltésFelirat elkészült:2018.03.17.KöszönömLetöltötték: 316
22. részLetöltésFelirat elkészült:2018.03.20.KöszönömLetöltötték: 328
23. részLetöltésFelirat elkészült:2018.03.21.KöszönömLetöltötték: 327
24. részLetöltésFelirat elkészült:2018.03.28.KöszönömLetöltötték: 327
25. részLetöltésFelirat elkészült:2018.04.01.KöszönömLetöltötték: 335
26. részLetöltésFelirat elkészült:2018.04.09.KöszönömLetöltötték: 323
27. részLetöltésFelirat elkészült:2018.04.11.KöszönömLetöltötték: 317
28. részLetöltésFelirat elkészült:2018.04.16.KöszönömLetöltötték: 308
29. részLetöltésFelirat elkészült:2018.04.20.KöszönömLetöltötték: 325
30. részLetöltésFelirat elkészült:2018.04.26.KöszönömLetöltötték: 327
31. részLetöltésFelirat elkészült:2018.04.28.KöszönömLetöltötték: 339
32. részLetöltésFelirat elkészült:2018.04.30.KöszönömLetöltötték: 221
33. részLetöltésFelirat elkészült:2018.05.02.KöszönömLetöltötték: 248
34. részLetöltésFelirat elkészült:2018.05.04.KöszönömLetöltötték: 259
35. részLetöltésFelirat elkészült:2018.05.08.KöszönömLetöltötték: 238
36. részLetöltésFelirat elkészült:2018.05.15.KöszönömLetöltötték: 213
37. részLetöltésFelirat elkészült:2018.05.22.KöszönömLetöltötték: 302
38. részLetöltésFelirat elkészült:2018.05.25.KöszönömLetöltötték: 304
39. részLetöltésFelirat elkészült:2018.05.28.KöszönömLetöltötték: 228
40. részLetöltésFelirat elkészült:2018.05.29.KöszönömLetöltötték: 242
41. részLetöltésFelirat elkészült:2018.05.31.KöszönömLetöltötték: 308
42. részLetöltésFelirat elkészült:2018.06.05.KöszönömLetöltötték: 231
43. részLetöltésFelirat elkészült:2018.06.07.KöszönömLetöltötték: 227
44. részLetöltésFelirat elkészült:2018.06.08.KöszönömLetöltötték: 229
45. részLetöltésFelirat elkészült:2018.06.13.KöszönömLetöltötték: 220
46. részLetöltésFelirat elkészült:2018.06.18.KöszönömLetöltötték: 235
47. részLetöltésFelirat elkészült:2018.06.19.KöszönömLetöltötték: 228
48. részLetöltésFelirat elkészült:2018.06.20.KöszönömLetöltötték: 221
49. részLetöltésFelirat elkészült:2018.06.20.KöszönömLetöltötték: 228
50. részLetöltésFelirat elkészült:2018.06.21.KöszönömLetöltötték: 284
51. részLetöltésFelirat elkészült:2018.06.27.KöszönömLetöltötték: 292
52. részLetöltésFelirat elkészült:2018.06.29.KöszönömLetöltötték: 270
53. részLetöltésFelirat elkészült:2018.07.02.KöszönömLetöltötték: 204
54. részLetöltésFelirat elkészült:2018.07.03.KöszönömLetöltötték: 214
55. részLetöltésFelirat elkészült:2018.07.05.KöszönömLetöltötték: 266
56. részLetöltésFelirat elkészült:2018.07.13.KöszönömLetöltötték: 213
57. részLetöltésFelirat elkészült:2018.07.16.KöszönömLetöltötték: 208
58. részLetöltésFelirat elkészült:2018.07.17.KöszönömLetöltötték: 207
59. részLetöltésFelirat elkészült:2018.07.18.KöszönömLetöltötték: 250
60. részLetöltésFelirat elkészült:2018.07.19.KöszönömLetöltötték: 270

A magyar feliratot készítette: CherryRock

Magyar felirat


1. rész LetöltésFelirat elkészült:2013.01.28.KöszönömLetöltötték: 269
2. rész LetöltésFelirat elkészült:2015.07.26.KöszönömLetöltötték: 239
3. rész LetöltésFelirat elkészült:2015.08.03.KöszönömLetöltötték: 232
4. rész LetöltésFelirat elkészült:2015.08.07.KöszönömLetöltötték: 232
5. rész LetöltésFelirat elkészült:2015.08.29.KöszönömLetöltötték: 235

A magyar feliratot készítette: Dius

Magyar fórum


A sorozathoz kapcsolódik egy fórum is, ahol felteheted a sorozattal kapcsolatos kérdéseidet, megoszthatod észrevételeidet, megköszönheted a feliratot, beszélgethetsz a sorozatról a rajongókkal, a fordítóval és a teljes sorozatot is letöltheted. Illetve, ha nem működnek (törölve lettek) a megadott linkek, akkor a legújabb feliratokat is innen lehet letölteni: a fordító fórumáról.

Összesen megköszönték: 4030 alkalommal.