One Spring Night

One Spring Night
Látták: 5 Most nézik: 7 Tervezik nézni: 33

A sorozat értékelése: ?/10
Csak a befejezett magyar feliratos sorozatok értékelhetőek.

Eredeti cím: Bombam
Egyéb cím(ek): 봄밤
Magyar cím(ek): Egy Tavaszi Éjszaka
Műfaj: Melodráma, Romantikus
Kategória: TV-sorozat
Részek száma: 16
Tévécsatorna: MBC
Sugárzási dátum: 2019-05-22 - 2019-07-11
Vetítési idő: szerda és csütörtök 21:00
Utoljára frissítve: 2019.06.17.
Rendezte: An Pan Seok
Forgatókönyvet írta: Kim Eun
Filmzene: Meghallgatom!
Képgaléria: Megnézem!
Listáim:A listák használatához jelentkezz be!


Főszereplők:
Han Ji Min Han Ji MinLee Jung In 
Jung Hae In Jung Hae InYoo Ji Ho
anonymus Kim Joon HanKwon Ki Seok anonymus Lim Seong EonLee Seo In
anonymus Joo Min KyungLee Jae In 
Song Seung Hwan Song Seung HwanLee Tae Hak
anonymus Gil Hae YeonShin Hyung Sun anonymus Lee Moo SaengNam Shi Hoon

Lee Sang Hee Lee Sang HeeSong Young Joo anonymus Yun SeulOh Ha Rin
anonymus Oh Man SeokYoo Nam Soo 
Kim Jung Young Kim Jung YoungKo Sook Hee
anonymus Ha Yi AnYoo Eun Woo 
Seo Jung Yeon Seo Jung YeonWang Hye Jung
anonymus Lee Yu JinLee Ye Seul anonymus Lim Hyoun SooChoi Hyun Soo

Lee Chang Hoon Lee Chang HoonPark Young Jae 
Kim Chang Wan Kim Chang WanKwon Young Kook

One Spring Night 0001.jpgOne Spring Night 0003.jpgOne Spring Night 0004.jpgOne Spring Night 0005.jpgOne Spring Night 0002.jpg

Ismertető


Lee Yeong In a 30-as évei elején járó könyvtáros, határozott egyéniség és hosszú ideje van együtt a barátjával. Az élete voltaképpen problémamentes, rendben van a munkája, van lakása, és a párkapcsolata is hétköznapi. Értelemszerűen a házasság témája is felmerül, amit apja különösen sürget, mivel a fiú apja az általa igazgatott iskola elnöke. Yeong In egy nap véletlenül ismeretségbe kerül egy fiatalemberrel, akivel önkéntelenül is érdeklődni kezdenek egymás iránt. Bár küzd a kialakuló vonzalom ellen, a véletlenek sorozata révén újra meg újra egymásba botlanak.
Yoo Ji Ho gyógyszerész, kedves természete van, anyagilag rendben van az élete, de van egy gyermeke, akit szülei segítségével egyedül nevel. Hosszú ideje nem volt kapcsolata, bár barátai ösztönzik, hogy ismerkedjen. Amikor megismeri Yeong In-t, azonnal felkelti az érdeklődését.
Az érintett fiatalok életére kisebb nagyobb mértékben hatással vannak az erős akaratú apák, ami tovább bonyolítja helyzetüket.
Ismertetőt írta: Anyeze

Összes hozzászólás (64)
avatar

Erzsike54 Nagyon kedves vagy és ilyen hamar válaszoltál köszönöm szépen !!

2019.06.19. 18:55:40 Ázsia pontok: 111964/64

avatar

Anyeze Kedves Erzsike! A Te videódban benne van a reklám, ezért nem passzol hozzá. A subscene-re feltettem a reklámos verzióhoz passzoló változatot. Az jó kell, hogy legyen!

2019.06.19. 18:28:19 Ázsia pontok: 14063/64

avatar

Erzsike54 Kedves Anyeze !! Megtudhatnám ,hogy a 8 rész feliratát milyen videóhoz készítetted ,mert eddig nekem passzolt mindegyik rész ,de sajnos most a 8.-rész második felétől nem jó a felirat a videóhoz ,szeretném én is azt a videót letölteni .Köszönöm a fordítást és a válaszodat !!

2019.06.19. 17:42:11 Ázsia pontok: 111962/64

avatar

lizzismith Kedves Anyeze, nagyon köszönöm kedves szavaidat. Látom én is ezt a faramuci helyzetet, csak mivel nem így nevelkedtünk, teljesen mások a családi, társadalmi körülményeink, annak megítélése, így ezt elég nehéz megértenem, feldolgoznom, pláne nem is tudok vele azonosulni. Sokszor olyan szívtelennek találom ezeket a dolgokat, és úgy érzem, mintha hiányozna belőlük az empátia. Persze biztosan nincs így, és nem is ítélkezni akarok. Úgy gondolod, hogy ezzel a módszerrel működik a népnevelő szándék? Kíváncsi lennék, vajon ők hogy látnak minket? Mennyire furcsa és elítélendő (már ha úgy érzik) számunkra a mi kultúránk, társadalmunk és családképünk, mennyire vagyunk mások?

2019.06.18. 19:06:14 Ázsia pontok: 71261/64

avatar

Anyeze Kedves Lizzismith! Értem mire gondolsz, és nem vagy egyedül a dilemmáddal! Én sem tudok eleget róluk, de pár dolgot megfigyeltem. Egyrészt a patriarkális hagyományok nagyon érezhetőek náluk még ma is, másrészt én úgy veszem észre, hogy számukra az egyik legfontosabb cél a család stabilitásának és gazdasági egyensúlyának fenntartása (még ha ez sokszor csak látszólagos is). Ezért szorul perifériára aki árva, elvált, vagy özvegy, nem is beszélve arról, ha még gyerek is "marad a nyakán", aki további gazdasági hátrányt is jelent a csonka család mellett. Ez olyan mélyen benne van a kultúrában, hogy láthatóan még ma is küzdeni kell az előítéletek ellen. Ezért is látjuk ezt a problémát ilyen gyakran a képernyőn, a népnevelő szándék miatt. A gazdasági egyensúlyra való törekvés egyértelműen megmutatkozik abban, ahogy a "helyes párkapcsolatról" gondolkodnak. Mindkét fél részéről ott van a törekvés, hogy erős családba házasítsa gyermekét, ahol anyagilag nem lesznek gondjai. Gondoljunk a nagy munkanélküliségre Koreában, és ez is érthetőbbé válik. Ugyanez érvényes a hibákra is. JH anyukája azért félti a fiát, mert ha a részéről van egy "hibás családszerkezet", a másik részről pedig semmi probléma, akkor az fia számára státuszbeli hátrányt jelent a családi kapcsolatok szövevényében. (Lehet, hogy a felesége elfogadja, de a feleség családjának is nagy a befolyása a fiatalok életére.) Az, hogy nehezen lépnek ki a lányok a kapcsolataikból, az részben azért van, mert minden körülmények között a nőt hibáztatják, akkor is, ha a férj agresszív - miért nem tudja kezelni, miért provokálja stb. Másrészt JI részéről ott van még egy nagyon fontos körülmény, hogy Koreában, az alapvető udvariassághoz tartozik, hogy mindent elkövessünk, hogy a másikat ne hozzuk kényelmetlen helyzetbe, illetve ha minket abba hoztak, lehetőleg azt se mutassuk, mert az kellemetlenül "megszégyenítheti" a másik felet. Mi csak a birtoklási vágyat látjuk, de nem csak arról van szó, hanem a környezet elvárásáról is, amit nagyon nehéz figyelmen kívül hagyniuk (GS-nak is!), hiszen attól függ a megítélésük a társadalomban. Mindenesetre nagyon bonyolult az ő kultúrájuk, sokszor nehéz a problémáikkal azonosulni, de valahol ezért is érdekelek minket, mert MÁSOK.

2019.06.18. 09:48:56 Ázsia pontok: 14060/64

Magyar fórum


A sorozathoz kapcsolódik egy fórum is, ahol felteheted a sorozattal kapcsolatos kérdéseidet, megoszthatod észrevételeidet, megköszönheted a feliratot, beszélgethetsz a sorozatról a rajongókkal, a fordítóval és a teljes sorozatot is letöltheted. Illetve, ha nem működnek (törölve lettek) a megadott linkek, akkor a legújabb feliratokat is innen lehet letölteni: a fordító fórumáról.

Jogi nyilatkozat


Nevezd meg! - A szerző vagy a jogosult által meghatározott módon fel kell tüntetned a műhöz kapcsolódó információkat (pl. a szerző nevét vagy álnevét, a mű címét).
Ne add el! - Ezt a művet nem használhatod fel kereskedelmi célokra.
Ne változtasd! - Ezt a művet nem módosíthatod és nem készíthetsz belőle átdolgozást, származékos művet.
Csak így add tovább! - Ne töltsd fel más tárhelyre, használd mindig az eredeti linket!

Magyar felirat


1. részLetöltésFelirat elkészült:2019.05.25.KöszönömLetöltötték: 25
2. részLetöltésFelirat elkészült:2019.05.26.KöszönömLetöltötték: 24
3. részLetöltésFelirat elkészült:2019.06.01.KöszönömLetöltötték: 24
4. részLetöltésFelirat elkészült:2019.06.02.KöszönömLetöltötték: 28
5. részLetöltésFelirat elkészült:2019.06.08.KöszönömLetöltötték: 220
6. részLetöltésFelirat elkészült:2019.06.09.KöszönömLetöltötték: 210
7. részLetöltésFelirat elkészült:2019.06.16.KöszönömLetöltötték: 194
8. részLetöltésFelirat elkészült:2019.06.17.KöszönömLetöltötték: 166

A magyar feliratot készítette: Anyeze

Összesen megköszönték: 585 alkalommal.