Hometown Cha-Cha-Cha

Hometown Cha-Cha-Cha
Látták: 9 Most nézik: 10 Tervezik nézni: 27

A sorozat értékelése: ?/10
Csak a befejezett magyar feliratos sorozatok értékelhetőek.

Eredeti cím: 갯마을 차차차 / Gaenmaeul Chachacha
Egyéb cím(ek):
Magyar cím(ek): Szülőváros csacsacsa
Műfaj: Romantikus, Vígjáték
Kategória: TV-sorozat
Részek száma x játékidő: 16 x 75 perc
Tévécsatorna: tvN
Sugárzási dátum: 2021-08-28 - 2021-10-17
Vetítési idő: szombat és vasárnap 21:00
Utoljára frissítve: 2021.09.14.
Rendezte: Yoo Je Won
Forgatókönyvet írta: Shin Ha Eun
Filmzene: Meghallgatom!
Listáim:A listák használatához jelentkezz be!


Főszereplők:
Shin Min Ah Shin Min AhYoon Hye Jin Kim Sun Ho Kim Sun HoHong Doo Shik
Jo Han Chul Jo Han ChulOh Choon Jae anonymus Kong Min JungPyo Mi Sun
Kim Young Ok Kim Young OkKim Kam Ri In Gyo Jin In Gyo JinJang Young Kook
anonymus Lee Bong RyunYeo Hwa Jung anonymus Lee Suk HyungKang Do Ha
anonymus Kang Hyung SukChoi Eun Chul anonymus Woo Mi HwaLee Myung Shin

Ismertető


A lélekmelengető történet egy tengerparti kisvárosban játszódik, annak lakói között, akiknek mind megvannak a saját problémái, sokszor esendő, de szerethető karakterek.

Yoon Hye Jin (Shin Min-A) fogorvosként dolgozik Szöulban. Többnyire realista, de igazságérzete miatt, - amely egyébként csak egy kicsiny részét teszi ki gondolatainak - megváltozik a élete. Gongjinba utazva találkozik Hong Du Sik-kel (Kim Sun Ho), akit a helyiek mind Hong Főnöknek szólítanak. A jóképű és eszes fiatalember, hivatalosan nincs alkalmazásban, de egyfolytában dolgozik és mindenhez ért. Ha valakinek segítségre van szüksége Hong Du Sik az első aki felbukkan, hogy kisegítse. Yoon Hye Jin úgy adódik, hogy a tengerparti városkába költözik, s ott nyit fogászati rendelőt. A szöuli lánynak akadnak nehézségei a helyi közösségbe való beilleszkedéssel, de Hong Főnök segítségére van. Bár a két főszereplő között eleinte szikrázik a levegő, mivel természetük és hátterük úgy tűnik, meglehetősen eltér, mégis, ahogy megismerik egymást, közelebb kerülnek a másik megértéséhez. Mindehhez kapjuk körítésnek a kisvárosi miliőt, megismerve a hétköznapi vidéki élet körülményeit és nehézségeit is.
Ismertetőt írta: Anyeze
Összes hozzászólás (43)
avatar

Pepi koszonom az 5. részt

2021.09.15. 17:48:12 Ázsia pontok: 13443/43

avatar

Eszterella Nagyon szépen köszönöm az 5.rész feliratát és már alig várom,hogy nézhessem

2021.09.15. 14:09:43 Ázsia pontok: 105942/43

avatar

lizzismith Kedves Anyeze! Nagyon szépen köszönöm, hogy felkaroltad ennek a sorozatnak a fordítását. Már nagyon vártam, mert őszintén szólva Shin Min Ah a legkedvesebb koreai színésznőm. Tetszik, hát persze, hogy tetszik. Egyszerűen annyira üdítő számomra. Egy romkomnak a véleményem szerint nem kell nagy-nagy és mély mondanivalója legyen, bár lesz itt is némi szomorúság, fájdalom, hiszen látható, hogy a férfinél valami titok lappang. Én valami betegségre gondolok, bár talán inkább lelki eredetű, de majd meglátjuk. Nagyon jó a színészi játék mindenkinél, minden karakter imádni való a maga módján. Shin Min Ah nagyon jól hozza a tüskés, kissé sznob fogorvosnőt, de látható, hogy együttérző és segítőkész is egyben. Bár elfogult vagyok a fentebb írtak miatt, de szerintem ő is húzós név a szakmában, nem csak a férfi főszereplő, hiszen igen sok sikeres doramában szerepelt nagy sikerrel. (pl. Arand and the Magistrate, Oh My Venus - imádom mind a kettőben)

A csókjelenet szerintem azért sikerült ilyenre, mert abban Du-Sik nem volt aktív résztvevő, csak hagyta egyszerűen, hogy megcsókolják, nem csókolt vissza, így lett ez a jelenet ilyen "korhatár nélküli". Látható, hogy valami miatt távol akarja magát tartani a nőktől és most a doktornőtől is, de ez egyre nehezebben sikerül neki. Talán nem is veszi észre, hogy mennyire belebonyolódott érzelmileg. Nem látja, hogy aggodalma nem egy új jövevénynek szól, hanem a nőnek, aki egyre jobban tetszik neki, még akkor is, ha vannak a nőnek olyan dolgai, amikkel nem szimpatizál, sőt csalódottá, dühössé teszik. Hye Jin sem igazán tudja kezelni a helyzetet, hiszen a férfi semmiféle módon nem felel meg egy udvarló elvárt követelményeinek, de a vonzalom egy részeg éjszakán gátak nélkül felszabadul benne. Aztán másnap józanul már megint az eszével gondolkodik, és nem a szívével. Így most csak egy csiki-csuki helyzet van kettőjük között.

Hogy lesz-e olyan igazi csókjelenet, azt nem tudnám megmondani. Nem tudom, hogy mennyire befolyásoló tényező a színészeknél, rendezőnél, hogy Shin Min Ah nagyon régóta Kim Woo Bin barátnője. Hogyan reagálnának a koreaiak, ha egy igazi szenvedélyes jelenetben szerepelne? Sokszor nem tudom megjósolni a reagálásukat különböző dolgokra, helyzetekre. (Legfeljebb majd odaképzeljük )

Végezetül izgatottan várom a következő részeket remélve, hogy csodás élményben lesz részünk.

2021.09.15. 11:29:43 Ázsia pontok: 148441/43

avatar

macilaci46 Köszönöm szépen!

2021.09.15. 09:32:22 Ázsia pontok: 177440/43

avatar

csikoszoltan Folytatódik az új helyre költöző fogorvosnő és minden szakmában jeleskedő Hong főnök szerelmi története.

A sorozat az első két részével a hétvége legnézettebb műsora volt a Dél-Koreában, 3-4. részével meg még tovább emelkedett a sorozat nézettsége vagyis ahogyan sejtettem a sorozat nagyon sikeres.

Az első két rész alapján egy nagyon könnyed romantikus sorozat, most még kevés humorral és nagyon szép helyen játszódik a történet. A főszereplők és mellékszereplők egyaránt kedvelhető karakterek. Nekem sokszor az 50 első randi film hangulatát juttatja eszembe. Eddig nem hozott semmi újdonságot, még a sablonokat is sorra hozza a történet-sorozat, hosszú kb. 75 perces részek vannak, de mégis még ezek ellenére is egy percig sem untam, hanem végig nézetetti magát a történet (vagyis valamit nagyon jól megcsináltak, hogy jól működjön ez az egész).

3-4. rész szerintem jobb lett mint az első két rész, sokkal jobban megérkezett a sorozatba a humor (ezzel sokkal szórakoztatóbb lett a sorozat-történet) és a romantika is több. Kim Seon-Ho énekel majd és Shin Min-Ah meg elintéz egy rugással egy perverzt / egy zaklatót.

3-4. részével tovább is nővelte a sorozat nézettségét Dél-Koreában, 5-6. részével meg még tovább olyannyira most már, hogy az első helyen is végzett.

Amúgy maga a sorozatban nincsen semmi extra vagy újdonság, de mégis nagyon műkődik és sikeres a sorozat, ez első sorban 100%, hogy a színészek-szereposztás miatt van (itt kiemelném hogy az idősebb színészek-nagyik-mamik nagyon kedvelhetőek és azt hogy mégis csak mostani-jelenlegi legnépszerűbb férfi színész a főszereplő Kim Seon-Ho van benne) és a marketing miatt (ha ez nem lenne akkor ez a sorozat biztos, hogy maximum csak egy közepes sikert ért volna el) még itt is megjegyezném mint múltkori ajánlómban, hogy a 75 perces hosszú részeket unalom nélkül nézem végig és egy nagyon könnyed-kellemes szórakozást nyújt számomra sorozat (a vidám zenéje meg nagyon jó hangulatott kelt bennem).

Az első negatív kritikám is megvan a sorozathoz, azt még elnéztem a sorozatnak hogy már-már durván nyomatják benne a már sokszor látott koreai sablonokat, de azt már nem tudom elnézni ami az 5. részben történt (még nem láttam az 5. részt, csak egy jelenetett belőle, amiben elcsattan az első csók). Egyszerűen nem értem, hogy egy inkább felnőtt nézőknek gyártott sorozatban miért kell ilyen csók jelenetnek lennie (kamu-prűd-színpadi csókjelenet) és itt jegyezném meg, hogy ez egyáltalán nem a két főszereplő színész hibája, hanem a rendezőé, amit nem értek miért így csinálja meg és miért kér ilyet két felnőtt (egy 35 éves és 37 éves) színésztől, ezzel számomra még a kémiát is elrontja a két színész között (de hát majd nézzük tovább és hátha a rendező a későbbiekben enged majd egy normális csókjelenetet is a két főszereplőnknek).

2021.09.15. 07:17:20 Ázsia pontok: 28139/43

Magyar fórum


A sorozathoz kapcsolódik egy fórum is, ahol felteheted a sorozattal kapcsolatos kérdéseidet, megoszthatod észrevételeidet, megköszönheted a feliratot, beszélgethetsz a sorozatról a rajongókkal, a fordítóval és a teljes sorozatot is letöltheted. Illetve, ha nem működnek (törölve lettek) a megadott linkek, akkor a legújabb feliratokat is innen lehet letölteni: a fordító fórumáról.

Jogi nyilatkozat


Nevezd meg! - A szerző vagy a jogosult által meghatározott módon fel kell tüntetned a műhöz kapcsolódó információkat (pl. a szerző nevét vagy álnevét, a mű címét).
Ne add el! - Ezt a művet nem használhatod fel kereskedelmi célokra.
Ne változtasd! - Ezt a művet nem módosíthatod és nem készíthetsz belőle átdolgozást, származékos művet.
Csak így add tovább! - Ne töltsd fel más tárhelyre, használd mindig az eredeti linket!

Magyar felirat


1. részLetöltésFelirat elkészült:2021.08.29.KöszönömLetöltötték: 268
2. részLetöltésFelirat elkészült:2021.08.31.KöszönömLetöltötték: 47
3. részLetöltésFelirat elkészült:2021.09.06.KöszönömLetöltötték: 50
4. részLetöltésFelirat elkészült:2021.09.10.KöszönömLetöltötték: 72
5. részLetöltésFelirat elkészült:2021.09.14.KöszönömLetöltötték: 164

A magyar feliratot készítette: Anyeze

Összesen megköszönték: 420 alkalommal.