Hometown Cha-Cha-Cha

Hometown Cha-Cha-Cha
Látták: 118 Most nézik: 3 Tervezik nézni: 25

Facebook megosztás Messenger megosztás Whatsapp megosztás Viber megosztás Twitter megosztás Elküldés e-mailben

9.1/10 1csillag2csillag3csillag4csillag5csillag6csillag7csillag8csillag9csillag10csillag 68 szavazat alapján.
Saját értékelésem: ?

Eredeti cím: 갯마을 차차차 / Gaenmaeul Chachacha
Egyéb cím(ek):
Magyar cím(ek): Szülőváros csacsacsa
Műfaj: Romantikus, Vígjáték
Kategória: TV-sorozat
Részek száma x játékidő: 16 x 75 perc
Tévécsatorna: tvN
Sugárzási dátum: 2021-08-28 - 2021-10-17
Vetítési idő: szombat és vasárnap 21:00
Utoljára frissítve: 2021.10.23.
Rendezte: Yoo Je Won
Forgatókönyvet írta: Shin Ha Eun
Filmzene: Meghallgatom!
Korhatár besorolás:
Listáim:A listák használatához jelentkezz be!


Főszereplők:
Shin Min Ah Shin Min Ah
Yoon Hye Jin
Kim Sun Ho Kim Sun Ho
Hong Doo Shik
Jo Han Chul Jo Han Chul
Oh Choon Jae
anonymus Kong Min Jung
Pyo Mi Sun
Kim Young Ok Kim Young Ok
Kim Kam Ri
In Gyo Jin In Gyo Jin
Jang Young Kook
Lee Bong Ryun Lee Bong Ryun
Yeo Hwa Jung
anonymus Lee Suk Hyung
Kang Do Ha
Kang Hyung Suk Kang Hyung Suk
Choi Eun Chul
Woo Mi Hwa Woo Mi Hwa
Lee Myung Shin

Ismertető


A lélekmelengető történet egy tengerparti kisvárosban játszódik, annak lakói között, akiknek mind megvannak a saját problémái, sokszor esendő, de szerethető karakterek.

Yoon Hye Jin (Shin Min-A) fogorvosként dolgozik Szöulban. Többnyire realista, de igazságérzete miatt, - amely egyébként csak egy kicsiny részét teszi ki gondolatainak - megváltozik a élete. Gongjinba utazva találkozik Hong Du Sik-kel (Kim Sun Ho), akit a helyiek mind Hong Főnöknek szólítanak. A jóképű és eszes fiatalember, hivatalosan nincs alkalmazásban, de egyfolytában dolgozik és mindenhez ért. Ha valakinek segítségre van szüksége Hong Du Sik az első aki felbukkan, hogy kisegítse. Yoon Hye Jin úgy adódik, hogy a tengerparti városkába költözik, s ott nyit fogászati rendelőt. A szöuli lánynak akadnak nehézségei a helyi közösségbe való beilleszkedéssel, de Hong Főnök segítségére van. Bár a két főszereplő között eleinte szikrázik a levegő, mivel természetük és hátterük úgy tűnik, meglehetősen eltér, mégis, ahogy megismerik egymást, közelebb kerülnek a másik megértéséhez. Mindehhez kapjuk körítésnek a kisvárosi miliőt, megismerve a hétköznapi vidéki élet körülményeit és nehézségeit is.
Ismertetőt írta: Anyeze
Összes hozzászólás (174)
avatar

fsun Gyönyörűséges, csodálatos sorozat! Nagyon szépen köszönöm a fordítást!! ♥️

2022.03.20. 12:04:43 Ázsia pontok: 583174/174

avatar

csikoszoltan Hometown Cha-Cha-Cha

(Szülőváros Cha-Cha-Cha, Tengerparti Szerelem)

Dél-Koreai, 2021-es, 16 részes, 70-85 perces epizódok.

Műfaja: romantikus, vígjáték, dráma, melodráma.

Anyeze fordítónak köszönhetjük a fordítást (Netflix-es fordítása is van).

Idén (2021-ben) romantikus kategóriában-műfajban ez a legnépszerűbb, legnézettebb, legsikeresebb sorozat, szerintem a két népszerű főszereplő párosítása miatt, a sok-sok marketingnek és továbbá a jól megválasztott két főszereplő mellett remek, nagyon kedvelhető mellékszereplők alakításaik miatt is.

Amúgy maga a sorozatban nincsen semmi extra vagy újdonság, sőt nagyon-nagyon sablonos (a kevesebb ebből több lett volna, mert egy idő után egy kicsit zavart, hogy egymást követték a koreai romantikus sorozatok sablonos elemei). Ettől függetlenül, hogy nincs benne semmi újdonság, minden részét unalom nélkül néztem végig (pedig hosszúak a részek) és mindig jó kikapcsolódást-könnyed élményt-szórakozást jelentett sorozat és a részek befejezése után is mindig jobb hangulatom lett tőle és pozitív érzésekkel töltött fel a sorozat.

Nekem sokszor az 50 első randi film hangulatát is eszembe juttatta ez a sorozat.

A vidám zenéje nagyon jó hangulatot keltett bennem.

Az új helyre (vidéki-kisvárosi) költöző fogorvosnő és minden szakmában jeleskedő Hong főnök szerelmi történetéről szól a sorozat.

Az idős szereplők nagyon kedvelhetőek voltak és a kisvárosi életet bemutató melléktörténetek és színészek is nagyon sokat tette hozzá a történethez-sorozathoz.

A sorozat kb. a 12. részig egy cuki-aranyos, nagyon könnyed szórakoztató, nagyon szép helyen játszódó romantikus-vígjáték.

Az első két részével még csak közepesen nyit a történet (itt még a felvezetésben kevesebb a humor és a romantika). A karakterek és a történet hosszú felvezetése, majdnem eltartott a sorozat-történet közepéig.

3-4. rész szerintem jobb lett, mint az első két rész, sokkal jobban megérkezett a sorozatba a humor is (ezzel sokkal szórakoztatóbb lett a sorozat-történet) és a romantika is több lett. Kim Seon-Ho énekel is majd és Shin Min-Ah meg elintéz egy rúgással egy perverzt / egy zaklatót.

5. részben miközben az egész kis város lakói arról beszélnek vajon Kim Seon-Ho és Shin Min-Ah karaktere le-e feküdtek-e egymással, közben egy koreai sablont is látunk majd, amikor csaj-nő lerészegedik és a pasi előtt totál leégeti magát idézőjelesen. Kapunk egy nagyon cuki-aranyos iskolai jelenetet, ahol egy fogápolási-dalocskát is hallhatunk majd. Megérkezik a sorozatba a harmadik főszereplő is Lee Sang-Yi, akit legutóbb a Youth Of May sorozatban láthatunk. Megkapjuk az első csókot a két főszereplőinktől. A rész végére kapunk még két dolgot, az egyikben eljön a sorozat eddig legromantikusabb része egy tengerparti jelenet az esőben és a másik dolog a 4. részben még Shin Min-Ah múltjába kaptunk betekintést és most Kim Seon-Ho rejtélyes múltjába kapunk egy kis felvezetést. (Ez az 5. rész volt a legtartalmasabb rész talán a sorozatban.)

5. részben egyszerűen nem értettem, hogy egy inkább felnőtt nézőknek gyártott sorozatban miért kell ilyen csók jelenetnek lennie (kamu-prűd-színpadi csókjelenet) és itt jegyezném meg, hogy ez egyáltalán nem a két főszereplő színész hibája, hanem a rendezőé, amit nem értek miért így csinálja meg és miért kér ilyet két felnőtt (egy 35 éves és 37 éves) színésztől, ezzel számomra még a kémiát is elrontja a két színész között. A későbbiekben azért majd kapunk elfogadható csók jelenetet is.

Míg a 9. részben még csak eljátsszak, hogy Hong főnök és a fogász csak egy szerelmes pár és ehhez asszisztálnak Gongjini lakosok is, addig a 10. rész végére már ténylegesen-kimondva azok lesznek (a 10. rész vége nagyon szépre sikeredett, fel is elevenítik, hogy már a két főszereplő mennyi szép romantikus pillanatot élt át együtt). A sorozatból majd rájöhetünk, hogy a Gongjini kávézó nem egy szerencsés hely a szerelmi-párkapcsolati dolgokhoz-esetekhez-találkozásokhoz. Innentől már dúl a szerelem Hong főnök és a fogász között, ami sok-sok cuki jelenetet hozz a történetbe.

A sorozat közepe után volt egy-két rész, ami egy kicsit laposabb volt.

Az utolsó 3-4 részre hagyták a sorozat drámai-szomorú részeit, ahol Kim Seon Ho megmutatja zseniális színészi képességeit is.

A sok-sok dráma utána a történet végére (utolsó részére) még a két szerelmes és a kis város lakói elhoznak nekünk egy nagy mulatságot - egy remek szórakoztatást a nézőnek.

A sorozat sokáig (a közepe utánig) egy nagyon könnyed romantikus és pozitivitást keltő / jó érzéseket keltő / jó hangulatot keltő történet volt, aztán pár rész erejéig a finálés részig kaptunk még mélyebb - drámaibb töltést is a történetbe (ahol Kim Seon Ho remekel színészileg).

Számomra egy ötös skálán megkapja az ötöst (vannak a sorozatnak egyértelműen hibái, de itt nem ez a lényeg, hanem az, hogy milyen érzéseket tud kiváltani a sorozat-történet).

Főszereplők:

-Kim Seon-Ho (Start-Up, Catch The Ghost, Welcome To Waikiki-2, 100 Days My Prince, Two Cops, Strongest Deliveryman, Good Manager, You Drive Me Crazy!, Run On, Find Me In Your Memory)

-Shin Min-Ah (Diva, My Love, My Bride, Chieff Of Staff-1-2, Tomorrow With You, Oh My Venus)

További szereplők:

-Lee Sang-Yi, -Gong Min-Jung, -Kim Young-Ok, -Lee Yong-Lee, -Shin Shin-Ae, -Lee Bong-Ryung, -Ki Eun-Yoo, -In Gyo-Jin, -Jo Han-Chul, -Kim Min-Seo, -Kim Ju-Yeon, -Ko Do-Yeon, -Yoon Seok-Hyun, -Cha Chung-Hwa, -Kang Hyoung-Suk, -Hong Ji-Hee, -Seong Tae, -Seo Sang-Won, -Woo Mi-Hwa.

Elérhetőség:

Magyar felirattal online a Videa oldalon (HD 720p és HD 1080p minőségben is). Mozicsillagon is.

Netratt oldalon: Videa linkek, képesajánló (nagyon sok képpel), ismertető, trailerek, infók.

Magyar felirat letöltés: Ázsia Ékkövei.

A sorozat a Netflix-en is elérhető. (Netflix-es felirat letöltés: feliratok.info oldalon).

Videó letöltés: Dramaday, Smallencode, Dramacool, Dramax, Avistaz, KissAsian, Ulozto, Mkvdrama.

2021.11.18. 12:45:15 Ázsia pontok: 1725173/174

avatar

judy Kedves Anyeze!Most kezdtem bele a sorozat nézésébe...nagyon hálás vagyok, hogy láthatom.

2021.11.07. 12:26:41 Ázsia pontok: 2428172/174

avatar

Ragnar1414 Köszönöm szépen a fordítást !!!

2021.11.05. 20:38:17 Ázsia pontok: 276171/174

avatar

Ajumancsa Köszönöm szépen a munkádat. Szeretnék egy ilyen kisvárosban élni. Jól szórakoztam! Köszönöm!

2021.10.31. 00:10:17 Ázsia pontok: 169170/174

Magyar fórum


A sorozathoz kapcsolódik egy fórum is, ahol felteheted a sorozattal kapcsolatos kérdéseidet, megoszthatod észrevételeidet, megköszönheted a feliratot, beszélgethetsz a sorozatról a rajongókkal, a fordítóval és a teljes sorozatot is letöltheted. Illetve, ha nem működnek (törölve lettek) a megadott linkek, akkor a legújabb feliratokat is innen lehet letölteni: a fordító fórumáról.

Jogi nyilatkozat


Nevezd meg! - A szerző vagy a jogosult által meghatározott módon fel kell tüntetned a műhöz kapcsolódó információkat (pl. a szerző nevét vagy álnevét, a mű címét).
Ne add el! - Ezt a művet nem használhatod fel kereskedelmi célokra.
Ne változtasd! - Ezt a művet nem módosíthatod és nem készíthetsz belőle átdolgozást, származékos művet.
Csak így add tovább! - Ne töltsd fel más tárhelyre, használd mindig az eredeti linket!

Magyar felirat


1. részLetöltésFelirat elkészült:2021.08.29.KöszönömLetöltötték: 272
2. részLetöltésFelirat elkészült:2021.08.31.KöszönömLetöltötték: 326
3. részLetöltésFelirat elkészült:2021.09.06.KöszönömLetöltötték: 224
4. részLetöltésFelirat elkészült:2021.09.10.KöszönömLetöltötték: 358
5. részLetöltésFelirat elkészült:2021.09.14.KöszönömLetöltötték: 228
6. részLetöltésFelirat elkészült:2021.09.18.KöszönömLetöltötték: 544
7. részLetöltésFelirat elkészült:2021.09.20.KöszönömLetöltötték: 551
8. részLetöltésFelirat elkészült:2021.09.24.KöszönömLetöltötték: 245
9. részLetöltésFelirat elkészült:2021.09.27.KöszönömLetöltötték: 242
10. részLetöltésFelirat elkészült:2021.10.02.KöszönömLetöltötték: 536
11. részLetöltésFelirat elkészült:2021.10.05.KöszönömLetöltötték: 588
12. részLetöltésFelirat elkészült:2021.10.10.KöszönömLetöltötték: 340
13. részLetöltésFelirat elkészült:2021.10.13.KöszönömLetöltötték: 553
14. részLetöltésFelirat elkészült:2021.10.17.KöszönömLetöltötték: 527
15. részLetöltésFelirat elkészült:2021.10.19.KöszönömLetöltötték: 553
16. részLetöltésFelirat elkészült:2021.10.23.KöszönömLetöltötték: 572

A magyar feliratot készítette: Anyeze

Összesen megköszönték: 2709 alkalommal.