Are You Human Too?

Are You Human Too?
Látták: 186 Most nézik: 11 Tervezik nézni: 46

Facebook megosztás Messenger megosztás Whatsapp megosztás Viber megosztás Twitter megosztás Elküldés e-mailben

9.3/10 1csillag2csillag3csillag4csillag5csillag6csillag7csillag8csillag9csillag10csillag 122 szavazat alapján.
Saját értékelésem: ?

Eredeti cím: 너도 인간이니? / Neodo Inganini?
Egyéb cím(ek): Are You Human Too?
Műfaj: Misztikus, Romantikus
Kategória: TV-sorozat
Részek száma 19
Tévécsatorna: KBS2
Sugárzási dátum: 2018-06-04 - 2018-07-31
Vetítési idő: hétfő és kedd 22:00
Utoljára frissítve: 2018.08.15.
Rendezte: Cha Young Hoon,Yoon Jong Ho
Forgatókönyvet írta: Jo Jung Joo
Filmzene: Meghallgatom!
Korhatár besorolás:
Listáim:A listák használatához jelentkezz be!


Főszereplők:
Seo Kang Joon Seo Kang Joon
Nam Shin / Nam Shin III
Oh Han Kyul Oh Han Kyul
fiatalon Nam Shin / Nam Shin I
Lee Joo Chan Lee Joo Chan
tiniként Nam Shin / Nam Shin II
Gong Seung Yun Gong Seung Yun
Kang So Bong
Lee Joon Hyuk Lee Joon Hyuk
Ji Young Hoon
Park Hwan Hee Park Hwan Hee
Seo Ye Na
Kim Sung Ryung Kim Sung Ryung
Oh Ro Ra
Yoo Oh Sung Yoo Oh Sung
Seo Jong Gil
Park Young Kyu Park Young Kyu
Nam Gun Ho
Choi Duk Moon Choi Duk Moon
David
Kim Hye Eun Kim Hye Eun
Nam Ho Yun
Seo Eun Yool Seo Eun Yool
No Hee Dong
Kim Won Hae Kim Won Hae
Kang Jae Shik
Kim Hyun Sook Kim Hyun Sook
Jo riporter
Oh Hee Joon Oh Hee Joon
Jo In Tae
Cha Yup Cha Yup
Robocop
Chae Dong Hyun Chae Dong Hyun
Go Chang Jo
Cha In Ha Cha In Ha
Hwang Ji Yong
Jo Jae Ryong Jo Jae Ryong
Secretary Park
Choi Byung Mo Choi Byung Mo
Choi Sang Kook
Oh Ui Shik Oh Ui Shik
Cha Hyun Joon

Ismertető


Nam Shint kiskorában elrabolják édesanyjától, ezért Oh professzor bánatában létrehozza fiának pontos android mását.
Évekkel később a valódi Nam Shint baleset éri, aminek következtében kómába esik, így az androidnak kell átvennie a helyét.
Ismertetőt írta: Taemin
Összes hozzászólás (221)
avatar

morgo1966 Köszi szépen a feliratot!!!!

2022.10.09. 18:42:42 Ázsia pontok: 250221/221

avatar

csikoszoltan #SeoKangJoon #AreYouHuman #AreYouHumanToo #TeIsEmberVagy

Boldog Születésnapot az én fő kedvencemnek: Seo Kang Joon színésznek (2021.10.12. 28 éves lett)!

Én 2018 nyarán véletlenül botlottam bele az Are You Human sorozatba és így ez volt az első Dél-Koreai sorozatom amit láttam (Dél-Koreai filmet már láttam előtte is) és azóta is ez az egyik legnagyobb kedvencem a Dél-Koreai sorozatok közül, míg Seo Kang Joon színész meg a főkedvencem lett, nekem ezzel a sorozattal és Seo Kang Joon színésszel kezdődőtt el a rajongásom a Dél-Koreai sorozatok iránt és az ország iránt is (akkoriban még nem írtam sorozokhoz / filmekhez ajánlót) most a születésnapja alkalmából az eddigi / mostanáig leghiresebb sorozatához és karakteréhez írok ajánlót.

Sorozatajánló:

Are You Human? / Are You Human Too? / Te Is Ember Vagy

Dél-Koreai, 2018-as, eredetileg 36 részes (kb. 30-35 perces epizódok), magyar fordításban 19 részes (kb. 60-65 perces epizódok, az első két rész eredetiben van fent és utána kettesével összevágva a részek).

Műfaja összetett témájú: romantikus, akció, dráma, családi, fantasztikus, ármányos, MI - mesterséges intelligencia, robotos.

Talán eddig Seo Kang Joon színésznek ez a leghiresebb sorozata és szerepe, amiben egy kettős szerepben láthatjuk (emberként és robotként is). Talán azt is kijelenthetjuk, hogy eddig ő a filmes világ egyik legeslegjobb robotja (sőt én ennél jobb robotos sorozatot nem is láttam). A kettős szerepet (ember / robot) zseniálisan hozta, szinte mindig tudni lehetett, hogy mikor ember és mikor robot karakterét játsza. Annyira jól szétválasztotta a két karaktert, hogy néha konkréttan máshogy nézett ki még külsőben is, mintha tényleg egy igazi ikerpáros színész kértek volna fel / mintha tényleg két színészt játszott volna.

Aki esetleg fél vagy nem igazán érdekli a robotos-MI téma, annak azt mondanám, hogy ez egy nagyon összetett sorozat, nagyon sok műfaji témát kapunk ebben a sorozatban, elejétől a végéig izgalmas, pörgős, hol ármányos, hol drámai, hol akciók történek, hol a romantikus-szerelmi történet megy benne, rengeteg történésel építették fel ezt a történet, ezért egy percig sem unalmas, a sok-sok fordulatos történéssel is folyamatosan fent tartják a néző figyelmét, egy nagyon összetett és színés történetet láthatunk, (és még persze lesz benne humor is és sok-sok cukiság Seo Kang Joon robotnak köszönhetően).

Maga a témát (MI-robot) teljesen jól körül járják és nagyon sok szempontból bemutatják (a létezés, az ember, a technológia, a szerelem, a család).

Számomra egyértelműen egy csillagos ötös a sorozat, azon nagyon ritka sorozatok közé tartózik, amit többször is láttam, mivel ez volt az első, így számomra örökre ez lesz az egyik legnagyobb kedvenc a Dél-Koreai sorozatok közül (ha ettől elvonatkoztatok akkor is nem kicsit ajánlanám megnézésre és minimum kell egy esélyt adni a sorozat megnézésére, szerintem nagyon kevesen lesznek azok akiknek ez nem fog tetszeni). Én darálva néztem és amikor már közeledtem a vége felé (akkor se tudtam leállni vele), de akkor már nagyon éreztem, hogy nagyon nem akarom, hogy még vége legyen.

Történetről:

Nam Shin egy nagyon gazdag család tagja (apja kisgyerek korában meghalt, nagyapja, aki egy nagy cég tulajdonosa és fia halála után az anyjától elveszi és ő neveli) Csehországba megy és ott kómába kerül. Az anya a fia elvesztése után egy robotot hozz létre Nam Shin III (3), aki ugyanúgy nézz ki, mint a fia. Az anya a kómában lévő fiát kezdi kezelni és közben a robot fiát meg megkéri, hogy játsza el a fiát, amíg az felépül (ennek több oka is van, az apa-férj rejtélyes múlbeli halála, a fia biztonsága és helye a családban-cégben).

Nam Shin III robot kap egy női testőrt is, aki igazából azért lett a testőre, mert haragszik az ember Nam Shin-re.

Az első egy-két rész után lesz egy bulihelyszín, ahol tűz üt ki, ez a bulihelyszín nem létezik, ezt a helyszínt, csak a sorozat miatt építették fel, hogy utána ezt az egészet felgyújtsák.

Gong Seung-Yeon főszereplő színésznő nekem nem volt ellenszenves és én bírtam őt, szerintem Seo Kang Joon mellett jól hozta a saját szerepét-karakterét, igazából amikor pár rész után a haján változtattak, úgy nézett ki mint egy baba (játékbaba). Egy közös interjún, amin megkérdezték tőlük egy tízes skálán mennyire jól csókolnak, a színésznő tízest mondott, míg Seo Kang Joon meg csak hetest mondott és utána rögtön bocsánatott kért és amikor utána újra kérdezték akkor már ő is tízest mondott.

Nagyon sok mellékszereplő felhozatal van a sorozatban, akik néznek Dél-Koreai sorozatot azok nagyon sokat fel is fognak ismerni. Egy párat azért megemlítek: Lee Joon-Hyuk, Kim Won-Hae, Park Young-Gyu, Yu Oh-Seong, Kim Sung-Ryoung, Park Hwan-Hee, Choi Duk-Moon, Kim Hye-Eun, Seo Eun Yool, Kim Hyun-Sook, Oh Han-Kyul, Jo Jae-Ryong.

Én a sorozat zenéjét-dalait is imádtam.

Elérhetőség:

Magyar felirattal online: Videa, [mod] Mozicsillag.

Magyar felirat letöltés: Ázsia Ékkövei, A-Pop.eu, Feliratok.info.

Videó letöltés: Dramaday, Dramacool, Smallencode, Ulozto, Mkvdrama, Dramax, Videa, KissAsian.

Rakuten Viki oldalon magyarul nem, de sok más nyelven elérhető.

Bizonyos országokban a Netflixen is fent van a sorozat.

2021.10.12. 05:50:57 Ázsia pontok: 834220/221

avatar

clapperka Sikerült!
A fordításért, örök hála

2021.04.19. 00:23:27 Ázsia pontok: 8219/221

avatar

clapperka Hali!

Valaki esetleg tudna egy helyet ahol még letölthető

Ez a dramadayen lévő nekem nem megy.

Köszi.

2021.04.18. 22:45:35 Ázsia pontok: 8218/221

avatar

csikoszoltan Are You Human Too - 2018 (Te is ember vagy?)

Szerintem ez egy olyan sorozat ami részről-részre nagyon nézetteti a nézőt. Izgalmas és összetett története van, jól kivannak dolgozva a részek-történések, nem csak a két főszereplőnek, hanem még a sok mellékszereplőnek is. A 18 egyórás vagy 36 félórás részre végig jól megvan csinálva, nem laposodik a történet, folyamatosan felvan építve a történet és a végéig sok mindent bemutatnak benne.

Itt az első pár részben még nem feltétlen a két főszereplő összehozzásáról szól a történet, hanem majd csak később kap szerepet a romantika benne, de onnantól már nem lesz benne hiány.

A sorozat első részeiben lesz majd egy nagy esti buli-parti helyszín, a helyszín nem létezik, mert csak a forgatásra hozták létre és még ezen kívül is több akciós jelenet is van benne.

Műfaját tekintve sok minden van benne: romantikus, vígjáték, akció, családi, dráma, MI-mesterséges intelligencia.

Seo Kang Joon (Jun) szerintem kiváló választás volt erre a szerepre (robot-ember, kettős szerep: jó és "a félig" rossz karakter).

Seo Kang Joon 2018 KBS Drama Awards: "Kíváló Színész" díjjat kapot ezért a sorozatért (December 31-én). Továbbá még a sorozat: "A Legjobb Páros" díjjat is megkapta.

Jók a dalok is amik a sorozathoz készültek (YouTube-on is fent vannak, a sorozat címét plusz az OST szót kell még beírni).

A sorozat sok helyen elérhető magyar felírattal online (videa, [mod] Letöltve meg felírat az Ázsia Ékkövei oldalról és videó hozzá pl. dramaday oldalról. A felíratot Taemin-nek köszönhetjük!

Aki még esetleg nem látta annak érdemes tervbe vennie a sorozatot, még akkor is ha nem tetszik a sorozat leírása, mert már én is kezdtem bele úgy egy adott sorozatba hogy nem tetszett a leírása, de végül láttam hogy nagyon sokaknak tettszet/láttam hogy nagy siker az adott sorozat és ezért én is esélyt adtam az adott sorozatnak és aztán többnyire nem csalódtam/nem bántam meg.

2020.05.18. 03:33:00 Ázsia pontok: 834217/221

Magyar fórum


A sorozathoz kapcsolódik egy fórum is, ahol felteheted a sorozattal kapcsolatos kérdéseidet, megoszthatod észrevételeidet, megköszönheted a feliratot, beszélgethetsz a sorozatról a rajongókkal, a fordítóval és a teljes sorozatot is letöltheted. Illetve, ha nem működnek (törölve lettek) a megadott linkek, akkor a legújabb feliratokat is innen lehet letölteni: a fordító fórumáról.

Jogi nyilatkozat


Nevezd meg! - A szerző vagy a jogosult által meghatározott módon fel kell tüntetned a műhöz kapcsolódó információkat (pl. a szerző nevét vagy álnevét, a mű címét).
Ne add el! - Ezt a művet nem használhatod fel kereskedelmi célokra.
Ne változtasd! - Ezt a művet nem módosíthatod és nem készíthetsz belőle átdolgozást, származékos művet.
Csak így add tovább! - Ne töltsd fel más tárhelyre, használd mindig az eredeti linket!

Magyar felirat


1. részLetöltésFelirat elkészült:2018.06.08.KöszönömLetöltötték: 1528
2. részLetöltésFelirat elkészült:2018.06.09.KöszönömLetöltötték: 1353
3. részLetöltésFelirat elkészült:2018.06.12.KöszönömLetöltötték: 1278
4. részLetöltésFelirat elkészült:2018.06.14.KöszönömLetöltötték: 1270
5. részLetöltésFelirat elkészült:2018.06.17.KöszönömLetöltötték: 1252
6. részLetöltésFelirat elkészült:2018.06.25.KöszönömLetöltötték: 1184
7. részLetöltésFelirat elkészült:2018.07.01.KöszönömLetöltötték: 1153
8. részLetöltésFelirat elkészült:2018.07.09.KöszönömLetöltötték: 1091
9. részLetöltésFelirat elkészült:2018.07.12.KöszönömLetöltötték: 1097
10. részLetöltésFelirat elkészült:2018.07.14.KöszönömLetöltötték: 1083
11. részLetöltésFelirat elkészült:2018.07.17.KöszönömLetöltötték: 1077
12. részLetöltésFelirat elkészült:2018.07.20.KöszönömLetöltötték: 1066
13. részLetöltésFelirat elkészült:2018.07.22.KöszönömLetöltötték: 1071
14. részLetöltésFelirat elkészült:2018.07.28.KöszönömLetöltötték: 1047
15. részLetöltésFelirat elkészült:2018.07.29.KöszönömLetöltötték: 1040
16. részLetöltésFelirat elkészült:2018.08.01.KöszönömLetöltötték: 1042
17. részLetöltésFelirat elkészült:2018.08.06.KöszönömLetöltötték: 1033
18. részLetöltésFelirat elkészült:2018.08.12.KöszönömLetöltötték: 1021
19. részLetöltésFelirat elkészült:2018.08.15.KöszönömLetöltötték: 1020

A magyar feliratot készítette: Taemin

Összesen megköszönték: 3804 alkalommal.