ImpresszumÁzsia Ékkövei

Alapítva: 2011.10.14. (2003.05.03.)
Weboldal címe: https://www.azsiaekkovei.hu
Kapcsolat és hibabejelentés: contact(a)azsiaekkovei.hu

Chat- és fórummoderátorok: Brigichan és Lai
Filmzene moderátor: annam és Xena
Ismertető moderátor: Brigichan és Lai
Színész sorozat moderátor: noramate

Fotográfus: csongor és Dani
Cikkírók: CherryRock, Czeczon Enikő, K. Brigitta, Szabó Yvett, Téglás Timea, Vogel Krisztina

Előzmények

A honlap előzménye a 2003-ban indított tar.hu/gamemaker volt, ahol 2007-től kezdve KACS ázsiai filmfordításai jelentek meg. Majd 2009-től kibővült az ázsiai együttesekről szóló leírásokkal. Mivel 2011-ben a freewebhez került a szolgáltatás - ami később fizetőssé vált - így az oldal itt működött tovább Ázsia Ékkövei néven.

Jogi nyilatkozat

Az Ázsia Ékkövei tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:
Az Ázsia Ékkövei weboldalai, illetve annak tartalma (kép, szöveg stb.), vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag az Ázsia Ékkövei jogosult.
Az Ázsia Ékkövei név és a banneren szereplő Ázsia Ékkövei felirat az Ázsia Ékkövei védjegyei.
Az Ázsia Ékkövei előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldal tartalmának egészét vagy bármely részét vagy részleteit bármilyen formában felhasználni, illetve bármilyen módszerrel reprodukálni, átruházni, terjeszteni, módosítani vagy tárolni.
Az Ázsia Ékkövei weboldal részleteit szigorúan csak maganánfelhasználás céljára merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ezzel sem szerez semmilyen tuladonjogot azok tartalma felett. A további terjesztés, sokszorítás, módosítás és adatbázisban való tárolás ebben az esetben sem engedélyzett.
Az Ázsia Ékkövei weboldalt megillető szerzői jogokról bővebben az 1999. évi LXXVI. törvényben olvashat.
Az Ázsia Ékkövei weboldal egyes képanyaga (filmposzterek, sorozatposzterek) és az SRT, ASS, SSA, Zip vagy RAR formátumban tárolt magyar feliratlinkek, amelyek külső oldalra mutatnak a kreatív közjavak (Creative Commons) védelme alatt állnak. Ezekre továbbra is ez érvényes.