Kang Duk Soon's Love History (Kang Duk Soon szerelmi története) című egy részes, csak TV-ben vetített dél-koreai történelmi jellegű dráma." /> Ázsia Ékkövei - Kang Deoksun's Love History magyar felirat

Kang Deoksun's Love History magyar felirat


2017.12.28. 19:00 Írta: KACS Kategória: Hírek

Kang Deoksun's Love History magyar felirat

Az első magyar közösségi fordításban elkészült a Kang Duk Soon's Love History (Kang Duk Soon szerelmi története) című egy részes, csak TV-ben vetített dél-koreai történelmi jellegű dráma.

A japán megszállás idején a naiv, falusi Duk-Soon végtelenül szerelemes Seok-Sam-ba. A fiú viszont Kyungsungba utazik 1926 nyarán, hogy ott segítse a Korea függetlenségéért harcolókat. Duk-Soon a fiú után szökik, a városban viszont női függetlenségi aktivisták közé keveredik, akik titokban egy merényletet terveznek. A történet a női függetlenségi aktivistáknak állít emlékeket, akik sokat tettek azért, hogy Korea újra szabad ország lehessen.

A Kang Duk Soon szerelmi története (Kang Duk Soon's Love History) elkészítésében részt vett: Amália, Aramis, kacs, SeRa, sopretty94, vigeza. Köszönjük a fordítók munkáját és visszavárunk minden régi és új fordítót a Pasta 14. részéhez és a 2018-ban induló fordításokhoz is!

Bejegyzés Like-olása, megosztása:

Aktív közösségi fordítások
Pasta (2010) 20. rész
100%

Segítek én is a fordításban!

Ázsia Ékkövei a Facebookon

Dél-koreai sorozatok
minden vasárnap:
KBS2 19:55
Shall We Live Together
MBC 20:45
Rich Family's Son
tvN 21:00
Mr. Sunshine
OCN 22:20
Life on Mars