DrikaForever Kedves Enagy, a videók elvileg stimmelnek a YouTube-os videókhoz ( [link] ), bár itt sajnos van rajta kínai felirat is, de cserébe jó minőségű, illetve az Avistazon is fent van
szegnikoletta Sziasztok ,egy SOS kérdésem lenne:Mivel tudom megnézni Win10en a videókat?(melyik fajta lejátszó,letöltö progi)Nagyon megszeretném nézni ezt a sorit már *-*.A válaszokat elöre is köszönöm. ^^
DrikaForeverElőzmény: 8. üzenet. Igazán nincs mit a következő sorozatom első része várhatólag pénteken kerül ki Most egy kicsit átkelünk a Sárga-tengeren
DrikaForeverElőzmény: 6. üzenet. Kedves Szildor! Igazán nincs mit remélem élvezhető volt a fordítás annak ellenére is, hogy ez volt az első fordításom most több ötlet is van a fejemben, valószínűleg 1-2 héten belül jelentkezni fogok egy új sorozattal
szildor Kedves DrikaForever, nagyon gyorsan kész lettél a teljes sorozat fordításával, köszönöm szépen a munkádat vele, remélem találkozunk a fordításoddal még
DrikaForever Sziasztok meghoztam a Youth 13. részét az eredeti fordító valamiért a tévéből szóló mondatokat is lefordította (én se értem), de jó mazochistaként én is lefordítottam, és a jobb átláthatóság kedvéért azokat a sorokat megjelöltem pikk-jelzéssel jó szórakozást hozzá
Marry Kedves DrikaForever! Milyen videó verzióhoz való a felirat, esetleg letöltési lehetőséget ha tudnál adni. Nekem van AviztaZ torrent hozzá férésem, ha esetleg innen van akkor az még jobb lenne. Üdv.: Marry