72hpetiSziasztok! Ha @margi53-hoz hasonlóan Avistaz hozzáférés híján másnak is nehézséget jelent a sorozat letöltése, akkor ezentúl ezen a linken megtalálhatóak lesznek az epizódok: [link] Jó szórakozást!
margi53Sziasztok! Tudna nekem valaki ajánlani egy olyan linket, amiről le tudnám tölteni a sorozatot? Az mkvdrama.org-tól csak 14. részig tudtam letölteni, a többi részek egyik felbontásban sem tölthetők le, egyik oldalról sem amit feljánlott. A videán és több letöltő oldalon is csak a koreai változat van jelezve, az meg már megvan. Nem vagyok Avistaz tag sem. Előre is köszönöm.
lintkaKedves 72hpeti! Remek fordításod, amit nagyon köszönök, nagyban hozzájárult a sorozat élvezhetőségéhez számomra. A koreai változatot még nem láttam, gondolom, ott jobban kihangsúlyozzák a drámát. Persze csak gondolom. Eddig csak koreai filmeket és sorozatokat néztem, kínait elvből nem. Eleinte furcsa volt, hogy nem csontkollekciók a női szereplők, ami nem baj. Az erőltetett humoruk viszont zavart. Az alelnök és titkárnője közötti vonzalom nagyon érzékletes, és izgalmas. Itt nincs probléma a társadalmi különbségekből, meghallgatják egymás elvárásait és véleményét. Közben utánanéztem a Fülöp-szigetek földrajzi vonatkozásainak, és az ott élők életkörülményeinek. Nem minden arany, ami fénylik. Összességében tetszett a sorozat,
72hpetiSziasztok! Igaz, hogy már rég aludnom kellene, de nem bírtam abbahagyni, így már ma sikerült befejeznem a záró epizódot. A maratonozóknak jó szórakozást, azoknak pedig külön köszönet, akik a fordítással párhuzamosan követték a sorozatot és hónapokig kitartottak. Jó éjszakát mindenkinek!
72hpetiSziasztok! Információ a záró epizóddal kapcsolatban: Ahogy sejtettem, sajnos az már nem jött össze a nyaralás előtt. legközelebb 30-án leszek gépközelben, akkor azonnal elkezdem és legkésőbb az augusztus 3-4-i hétvégén fog érkezni. Ha minden összejön, akkor egy kicsit előbb. Jó éjszakát mindenkinek!
72hpetiSzia @Tina! Hamarosan tényleg a pihenésé és a strandolásé lesz a főszerep. Jövő vasárnapig megpróbálom összehozni a hátralévő három epizódot, mert utána hónap végéig következik a szokásos éves családi nyaralás. Sajnos a tisztában vagyok a sebességemmel, ezért könnyen előfordulhat, hogy az utolsó rész átcsúszik augusztus elejére. Tudom, hogy ez kitolás azokkal, akik maratonra gyűjtögetnek, de nem akarom összecsapni őket. Én nem vagyok híve a gyors munkának, szeretek egy jelenettel akár órákat is elpiszmogni, amíg úgy nem érzem, hogy többet nem tudok kihozni belőle.
TinaKedved 72hpeti! Köszönöm szépen az új részt, de vigyázz magadra ebben a nagy melegben, pihenj, menj strandra érezd jól magad, ne érezz nyomást a fordítások miatt. Én és szerintem nagyon sokan hálásak vagyunk, hogy a drága szabad ídődet fordításra szánod. Mégegyszer köszi és Te is pihenj!!
72hpetiSziasztok! Régen írtam, ezért egy kis helyzetjelentés. Ismét javítanom kellett az epizódszámon, remélem ez már a végső állapot, és a 40. résszel fejeződik be a sorozat... A héten valószínűleg csak egy epizódot tudok hozni, mert foglalkoznom kell egy kicsit a Cambian Period-dal is, nem akarok teljesen kiesni a történetből. Ha ott végeztem az aktuális részel, akkor viszont megpróbálom minél előbb letudni innen a hátralévő adagot. Bár fordítás szempontjából eléggé nehéz időszak következik, hiszen kezdődik a foci EB, ami mint a férfiak nagy részének, nekem is le fogja kötni a szabadidőm nagy részét. De megpróbálok haladni, ahogy tudok. Jó éjszakát mindenkinek!
72hpetiSziasztok! Jó szórakozást a 22-25. epizódokhoz. A sorozat ezzel egy mérföldkőhöz érkezett, végre elcsattant az, ami már jó ideje váratott magára... Most már elég előre haladott állapotban van a történet, ezért tényleg érdekelne, hogy mennyire hasonlít az eredeti történetre, és mennyire jön be a fülöp-szigeteki stílus? Megköszönném, ha valakinek lenne kedve, és leírná a véleményét. Jó éjszakát mindenkinek!
72hpetiSziasztok! Úgy látom, ez a sorozat a fejébe vette, hogy romba dönti minden tervemet... Rápillantottam a MyDramaList-es adatlapjára és legnagyobb döbbentemre az epizódszámnál már 42 szerepel. Alapjában nem bánom, mert élvezem a fordítását, de így biztos ugrott a június közepi befejezés. Így viszont a Cambrian Period-ot sem hanyagolhatom annyi ideig, át kell gondolnom a továbbiakat. Itt még nem javítom az epizódszámot, előbb elolvasom róla a hozzászólásokat.
72hpetiSziasztok! Jó szórakozást a 19-20. epizódokhoz! Jövő héten valószínűleg megint csak két rész várható. Szeretnék a Cambrian Period félben lévő epizódjának a végére érni, mert már nagyon a körmömre égett. Utána viszont teljes erőmmel a Secretay Kim fordításába vetem magam egy ideig, mert pár hét múlva finálézik, és én sem akarom sokkal tovább húzni a befejezését. Jó éjszakát mindenkinek!
72hpetiSzia @Bogcsi! Örülök, hogy tetszik a sorozat! És főleg annak, hogy bár apró lépésekben, de talán sikerül gyarapítanom az indonéz és fülöp-szigeteki sorozatok kedvelőinek jelenleg még nem népes táborát. Szerintem a letöltéses módszert is hamar meg fogod kedvelni. Én személy szerint rá sem tudnám venni magam, hogy egy online megosztón, reklámtengereken keresztül átverekedve nézzek meg valamiből egy epizódot.
BogcsiNekem ez az első letöltős és filipino sorozatom. Az első pár percben kicsit furcsán csengett a fülemnek a két nyelv használata, viszont elég hamar hozzászoktam. A sorozat is tetszik és a színészi játékkal is megvagyok elégedve! Alig várom, hogy folytassam!
72hpetiSziasztok! Jó szórakozást a 15-18. részekhez! Jövő héttől már foglalkoznom kell a másik sorozatommal is, ezért egy ideig heti 2-3 Secretary Kim felirat várható. Május végén pedig, amikor befejeződik a vetítése, egy nagyobb maratonnal letudom a maradék részeket, ami remélhetőleg nem lesz sok. Mivel már túl vagyunk a történet felén, szívesen fogadom a hozzászólásokat arról , hogy mennyiben más, mint a koreai verzió, és kinek mennyire jön be a fülöp-szigeteki stílus. Jó éjszakát mindenkinek!
72hpetiSziasztok! Jó szórakozást a 13-14. epizódokhoz! Most fordítom a 15. részt, de a befejezése átcsúszik holnapra. És még valami. A fórumon jelezték, hogy az MkvDrama oldala nem elérhető. Ránéztem és tényleg így van. Pár napot várok, de ha nem változik a helyzet, akkor jövő héten elkezdem feltölteni a már megjelent részek videóit a pixeldrain-re, így nem maradtok forrás nélkül. Jó éjszakát mindenkinek!
72hpetiSziasztok! Jó szórakozást a 11-12. epizódokhoz! Jövő hét elején befejezem a Cambrian Period aktuális részének a fordítását, de utána vasárnapig remélem belefér a Secretary Kim-ből is három epizód. További kellemes hétvégét mindenkinek!