The King's Affection fóruma

Vissza Vissza a fórumokhoz
avatar
Lai Előzmény: 59. üzenet.
Lesz felesége Lee Hwi-nek, No Ha Kyung személyében (Jung Chae Yeon), de ő egyelőre még nincs képben. Fülig szerelmes lesz a koronahercegbe. Lesznek bonyodalmak még. Szerintem lassan ő is felbukkan.  

2021.10.22. 21:19:15 Ázsia pontok: 3176 Hozzászólások: 756Hozzászólás jelentése.63/63


avatar
Lai Előzmény: 61. üzenet.
Szívesen Nektek! Norisz, hát igen. Olyan picike a koronaherceg Ji Woon-hoz képest, hogy sok időbe telik, és közel is kell hajolni hozzá, hogy sikerüljön...

Kedves rozika! A Dramaday.net linkjei működnek? A NEXT-es verzió mindegyikéhez passzol. 

Nézzétek, milyen aranyosak együtt. Szerintem megvan a kémia közöttük nagyon. Rowoon is jókat mosolyog mellette, nagyon egyhullámhosszon vannak. 

[link]

2021.10.22. 21:15:27 Ázsia pontok: 3176 Hozzászólások: 756Hozzászólás jelentése.62/63


avatar
rozika segitseget szeretnek kerni Toletek a 3-4 epizodok letoltesehez,aamelyikhez passzol a Lai forditasa.Nalam az online nem mukodik jol,szinte 5 percnkent megall.Moost meg a MG-rol sem tudtam letolteni.Koszom Lai-nak a remek forditast,Nektek peddig a letoltesi helyet

2021.10.22. 18:04:06 Ázsia pontok: 951 Hozzászólások: 323Hozzászólás jelentése.61/63


avatar
Norisz Húúú,de nagyon sokáig tartott az a bizonyos kalap-kötés a 4. részben! Ennyi szép embert egy helyen, csuda élvezet! Eddig a főbb szereplők jól hozzák a karaktereket, és bonyolódnak szépen a szerelmi sokszögek is. Mi lesz akkor, ha majd a koronahercegbe, mint férfiba is beleszeret valaki? Hálásan köszönöm Lainak a kiváló fordítást, még úgy is nagyon gyors voltál, hogy fáj a kezed! Jobbulást Neked!

2021.10.21. 20:19:31 Ázsia pontok: 760 Hozzászólások: 148Hozzászólás jelentése.60/63


avatar
AmyRebecca Nekem is van egy gyöngyszem![link]

2021.10.21. 19:42:59 Ázsia pontok: 245 Hozzászólások: 235Hozzászólás jelentése.59/63


avatar
Mara Előzmény: 52. üzenet.
Ha elég sok kosztümös filmjüket látod, akkor kiderülnek ezek a kérdések. Természetesen ugyanúgy latrinát használtak, mint nálunk, estére pedig éjjeli edényt..
Mosdáshoz tálat, a fürdéshez pedig dézsát használtak. Menstruációhoz egy pelenkához hasonló betétet kötöttek fel, amit ebben az esetben a komorna simán ki tudott csempészni, vagy mondjuk eltüzelni, így minden alkalommal újat használhatott. 
Ha megfigyelted, akkor elég érdekesen van kiképezve a herceg lakosztálya. A hálószobát igen bonyolultan lehet megközelíteni. Gondolom azért, hogy ne kaphassák rajta az öltözködésen. 
Orvosokkal jól el voltak látva, az udvarnak saját ispotálya volt, ahol főleg gyógynövényekkel és akupunktúrával gyógyítottak. A sebészet tilos volt. Nyilván ott is voltak rovarok, viszont mivel ők elég sok füstölőt használtak, így a szobákba nem merészkedtek be. Mondjuk egy szegényesebb kunyhó nyilván tele volt élősködőkkel. 

2021.10.21. 19:35:07 Ázsia pontok: 760 Hozzászólások: 206Hozzászólás jelentése.58/63


avatar
Lai Előzmény: 54. üzenet.
Uh, köszönöm! Remélem, a következő életembem oda születek.

2021.10.21. 18:51:41 Ázsia pontok: 3176 Hozzászólások: 756Hozzászólás jelentése.57/63


avatar
Lai Előzmény: 51. üzenet.
Én is megértem a nagyapját. Nekem szimpatikus a színész játéka. Nem a karakter, hanem ahogyan játszik. Jól hozza ezt a bölcs, kicsit kíméletlen, ugyanakkor előrelátó és megfontolt államtanácsost. A manhwában és az ismertetőben is az van, hogy az egész család vérét veszik, ha lebuknak. Mint a dominó, szép sorban.... Kíváncsi vagyok, mennyire követik majd a manhwát és ugyanúgy fog-e végződni. A forgatókönyvíró azt nyilatkozta korábban, hogy lesznek benne változtatások. 

2021.10.21. 18:49:37 Ázsia pontok: 3176 Hozzászólások: 756Hozzászólás jelentése.56/63


avatar
Sialidae Egyébként ezt találtam filmhelyszínként, sajnos az erdő konkrétan nincs említve:
[link]
[link]
[link]

2021.10.21. 18:46:02 Ázsia pontok: 881 Hozzászólások: 411Hozzászólás jelentése.55/63


avatar
Lai Előzmény: 50. üzenet.
Sialidae ilyesmi, de amire én gondolok, abban tényleg egyáltalán nem énekelnek semmit, csak a hangjukkal játszanak és általában női hang.  

A testőr egyelőre még nekem is semleges, de épp hogy csak megérkezett és még alig volt szerepe. Én sem gondoltam egy percig sem, hogy ő az. Túl nyilvánvaló lenne. Több évnyi koreai sorozatnézés után már rájöttem, hogy ez csak manipuláció.

A havi baj szerintem könnyen megoldható anélkül is, hogy bárkinek magyarázkodni kelljen arról, hogy ez most "kié" xD A szolgák azért falaznak neki, ez is biztosan kivitelezhető valahogy. A többiről fogalmam sincs, bár azt hiszem, hanyagolható is a sorozatból, hogy ki hova jár piszkítani és mibe... A betegségekkel kevésbé vagyok tájékozott, hogy abban a korban mik voltak, viszont ez most felkeltette az érdeklődésemet, és egy kicsit utánaolvasok majd ennek. Szeretem az ilyesmi témát  

2021.10.21. 18:44:29 Ázsia pontok: 3176 Hozzászólások: 756Hozzászólás jelentése.54/63


avatar
Lai Előzmény: 50. üzenet.
Ez a teória nagyon tetszik, és logikusnak is tűnik. Ez a látszat pánikkeltés még hasznukra válhat. Teljesen érezhető amúgy, hogy a nagyanyja rosszul van az új királynétól, nekem sem szimpatikus . Azért a mostohaöccsét sajnálom, hogy ilyen rideg vele, ő pedig ennyire igyekszik megszerettetni magát vele.

Ma olvastam egy újabbat arról, hogy #6 a jelenlegi király, Hyejong, Lee Hwi apja, tudhatja, hogy a lánya álcázza magát koronahercegnek. Az első epizódban, ha emlékeztek, találkoztak és Konfuciusz Analektáiról beszélgettek. Már ott is nagyon furcsa reakciói voltak Hyejongnak, szerintem nem véletlen kérdezett rá arra sem, hogy mely sorok nyűgözték le a leginkább a könyvből (tudta, hogy nem olvasta el és nem fog tudni mondani semmit és ez így is volt, mert a kérdésre kérdéssel válaszolt). Aztán amikor Lee Hwi gyengélkedett, és a néhai király és az Anyakirálynő hívatták a gyógyital kapcsán, lerepült a fejéről útközben a kalap. Hyejong ott is furcsán viselkedett, mint aki attól tartott volna, hogy most fény derül az egészre és lelepleződnek a nagyszülők előtt. És hát valljuk be, melyik apa ne ismerné fel a saját fia hangját? Teljesen mássá vált, szóba is jött, hogy talán a betegsége miatt van így. Ott már összerakhatta, hogy mi folyik itt. Szerintem azért akarja a másik fiát, Jeun herceget a későbbi királynak utódjaként, mert csak így marad életben a lánya, ahogy ígéretét adta néhai feleségének (mert ugye valamelyik epizódban elment az Anyakirálynőhöz, aki ott egy kisebb összeszólalás során világossá tette, hogy ne felejtse el azt, hogy Joseon megváltója nem Jeun, hanem a koronaherceg, Lee Hwi). Amikor pedig haldokolt a felesége, kettesben maradtak. Lehet, hogy ott elmondta neki, hogy a lánya nem halt meg, de végül a fiuk esett áldozatául ennek a királyi titoknak. Innen pedig ha visszakanyarodunk az elejére, oda, hogy a herceg életben van, akkor lehet, hogy Hyejong, a saját apja menekítette ki és vitte valahová. Halottnak "halottnak" tűnt, de lehet, hogy csak eszméletlen volt, vagy ugyanazt eljátszották, mint az elején, amikor világra jöttek (a tű a nyakban, amivel Damit is pillanatnyilag elkábították). Szerintem amúgy a nagyapa is sejt valamit, legalábbis gyanúsan beszél hozzá. Sokszor rákérdezett dolgokra már akkor is, amikor kicsi volt: honnan szerezte azt a dobókockát, amivel csak a köznemesek játszanak; miért volt zavarodott a Jaehyunnal való (első) találkozás alatt, stb. Valahányszor beszélgetnek, gyanakvóan reagál. Lee Hwi-t még az álmában is ez kísérti, hogy rájön erre.

Azt nem tudom, hogy ez a testőrös mennyire lehetséges, mindenesetre izgalmas szál lenne. Jaehyun szerintem 100%, hogy nem meleg és a nőt látja benne. 

2021.10.21. 18:36:03 Ázsia pontok: 3176 Hozzászólások: 756Hozzászólás jelentése.53/63


avatar
Sialidae Nekem a testőr nem tetszik, hiába szép szál gyerek, nagyon kölyökképe van, a szemei meg mint egy muslincáé. Túl nyilvánvaló lenne, ha ő lenne a gyilkos, ezért engem nagyon nem izgat, hogy ott van a közelben. 
Én nem is a cselekményen agyalok elsősorban, hanem, hogy szerintetek hol és hogy végezték a "dolgukat"? Bilijük volt nekik is, vagy valami beépített potyogtatós wc? Vagy az csak a szolgáknak, nekik meg trónusvécéjük? És mikor és hogy mosdottak? Vagy az nem volt szokásban? Látjuk, ahogy érkeznek a kaják kis tálkákban, látjuk, hogy selyemvánkoson aludtak, meg felvették a díszes öltözéküket. És a többi, primitívebb cselekvésről semmit. Pedig engem az érdekelne, hogy voltak-e akkor is bolhák... netán tetvek, nemi betegségek, mit csináltak, ha fájt a foguk? És hogyan oldják meg, hogy menstruál a herceg? Nyilván ki kell mosni a betétként használt rongyokat, de az öreg udvarhölgy nem adhatja elő, hogy az az ő ciklusa miatt olyan... 
Tudtátok pl. hogy kollektív büntetés volt nagyon sokáig érvényben, ugyanúgy, ahogy Kínában képesek voltak másodunokatestvérig bezárólag kivégezni mindenkit? Az egész család bukik, ha a kis koronahercegről bármi kompromittáló kiderül, így én nem találom a "kedves" nagyapát szörnyűnek. A fennmaradásért, a családért tesz  mindent. A politika tényleg piszkos dolog, és szép ez a nagy nemes buddhista eszmeiség, csak betarthatatlan. Sosem a szelídek győznek. Mindig az agresszívebbek és gátlástalanabbak.

2021.10.21. 18:34:23 Ázsia pontok: 881 Hozzászólások: 411Hozzászólás jelentése.52/63


avatar
Sialidae Nem tudom, Lai, ugyanarra gondolunk-e, de én régóta hallgatok "epic" stílusú zenéket. Egyik legismertebb ez:
[link]
Féltett kedvencem ez:
[link]
és ez:
[link]
Utóbbit sosem unom meg hallgatni, nagyon szeretem.

Legújabb kedvencem ez:
[link]
Igaz, ez férfikórus

2021.10.21. 18:25:29 Ázsia pontok: 881 Hozzászólások: 411Hozzászólás jelentése.51/63


avatar
Mara Előzmény: 46. üzenet.
Ja, és ami a testőrt illeti, nekem egy teljesen más teóriám van. Mivel a nagyi nem vak, szemet szúrhatott neki a mostohaanya igyekezete, hogy kigolyózza a koronaherceget az öröklésből. Ezért ő küldte, az "úgynevezett merénylőt", akinek nem az volt a célja, hogy megölje a herceget, hanem hogy úgy tegyen, mintha veszélyben lenne a trónörökös élete, és ennek ürügyén személyi testőrt adhassanak mellé. 
Mindazonáltal megértem azokat, akik úgy hiszik, ő az igazi herceg. Szerintem van is némi hasonlóság köztük, és elég érdekesen viselkedik. Pontosabban épp úgy viselkedik, mint Ji Woon, csak pepitában. 

2021.10.21. 15:40:59 Ázsia pontok: 760 Hozzászólások: 206Hozzászólás jelentése.50/63


avatar
AmyRebecca Nekem is nagyon ugy tűnik hogy szerelmes a lányba! szerintem tudja hogy lány! lehet hogy gyermekkorában látott valamit amit nem lett volna szabad, és igen a hajón is furcsa volt a fiselkedése.Egyépkent én is úgy vagyok vele hogy az apró részletekre nem is figyelek! pedig látom de elsiklok felette.

2021.10.21. 14:46:04 Ázsia pontok: 245 Hozzászólások: 235Hozzászólás jelentése.49/63


avatar
Mara Előzmény: 46. üzenet.
Én nem hiszem, hogy a herceg életben maradhatott. Nagyon halottnak tűnt, amikor visszahozták a palotába. 

Az egyértelmű,hogy Jaehyun szerelmes a kuzinjába, viszont azt még erősen lebegtetik, hogy nőként, vagy férfiként tetszik neki. Én mégis arrafelé hajlok, hogy lányként tekint rá. 

2021.10.21. 14:13:49 Ázsia pontok: 760 Hozzászólások: 206Hozzászólás jelentése.48/63


avatar
Lai Előzmény: 45. üzenet.
Sejtettem, hogy néhány dolgot elírok majd: bérgyilkosok, dédelgetett, Joseon*  

2021.10.21. 13:46:14 Ázsia pontok: 3176 Hozzászólások: 756Hozzászólás jelentése.47/63


avatar
Lai Előzmény: 45. üzenet.
Ismét igazán nincs mit. A legalján lesznek a teóriák, amiket tegnap ígértem. Nem tudjátok esetleg, hogy merre játszódhat, vagy hol lehet ennek utánanézni? (°◡°♡) Csak ámulok ezektől a gyönyörű helyektől. Még az a kis erdő is teljesen magával ragadott. Annyira nagyon tetszenek. 

Én ilyenekre őszintén szólva nem nagyon figyelek, mert annyira tetszik a történet és minden más, hogy engem nem zavarnak ezek a kis apróságok benne. Persze, ami olyan, mint a tó, nyilván feltűnik xD De még a legjobban felépített sorozatokban is mindig van logikátlanság, így én ehhez már teljesen hozzászoktam és mivel sorozat, tisztában vagyok vele, hogy hát van ilyen.

Kim Ga On-t biztos, hogy direkt tolták így az orrunk elé, ettől függetlenül én mégis úgy gondolom, hogy nem ő volt a bérgyilkos. Lehet, hogy a koronaherceg megölésére készül (bár a nagyanyja, az Anyakirálynő választotta ki a Hadügyminisztérium segítségével, aki mindent megtesz, hogy megóvja Lee Hwi-t), de én valamiért úgy érzem, hogy más oka volt annak, hogy folyton mutatták a kardját. Attól még, hogy ugyanaz a valami volt rajta, lehet egy "egységben" volt a bérgyilkossal. Talán próbálnak becsapni minket, pont ezzel, hogy ennyit mutogatják. Én még régebben a karakterének leírásánál azt olvastam, hogy a múltban egy szamuráj volt (gondolom Japánban), és ott gyilkolt embereket. Azt hiszem, ezért lehetett ugyanolyan nekik, és ezt a titkot próbálja megőrizni, hiszen jelenleg egy testőr, akinek teljesen ellenkező feladata volt a múltban. Amikor Hong eunuch félrehívta és megkérdezte, hogy mit csinált korábban, azt mondta, hogy egy "elit katona" volt. Tehát katona (=szamuráj), akárcsak ezek a bérgyilkos. 

Nagyon kedvesek vagytok, hogy ilyen érdeklődőek vagytok. Köszönöm szépen, már jobban van. Napközben csak úgy elvétve, mert sok mindenben akadályoz, például az evésben, a tanulásban és a fordításban is, de lefekvés előtt mindig bekötöm és úgy megyek aludni. Így egész éjjel tud pihenni és másnap mindig érzem, hogy jobb. Mondjuk jelenleg pont nem xD, de a The Devil Judge óta, annyira megerőltethettem, hogy szerintem nem is fog egyhamar elmúlni. Ráadásul mindkét kezem ilyen. Körülbelül 3 hete minden nap fordítottam. Az sokkal nehezebb témájú volt, így ha még nem is voltak készen a részek, de a háttérben én minden nap dolgoztam rajtuk, hogy be tudjam ez előtt fejezni. Ez így volt majdnem a 10.résztől kezdve egészen az utolsóig, majd egy nap kivételével elkezdődött ez. De ilyenkor két rész között bőven tudok pihenni, úgyhogy teljesen rendben van ez így. A fordítóknak néha ezzel is meg kell birkózniuk.

A dalok tényleg fenomenálisak. A főcímdalt tervezem majd lefordítani. Úgy lesz teljes a sorozat, ha összeáll a kép, hogy miről is énekelnek. Amikor leestek a szikláról, az a hangeffekt is nagyon tetszik. Fogalmam sincs, mi ennek a típusa, de régóta szeretem az ilyeneket, ahol egy női hang énekel, de nem mond semmit, csak kiereszti a hangját és ilyen "ősies" hatású. Bocsi a furcsa magyarázatért, nem tudom másképp körülírni xD A Lost-ban voltak ilyenek régen, az erdőben és a szigeten. Ha tudja valaki ezt a daltípust, örökké hálás leszek. A Super Junior meg ismét remekelt. Tényleg nagyon illenek a sorozathoz. Jisung legutóbbi sorozatánál volt ez, hogy az a rengeteg odaillő zene még jobbá tette. Én azt is szeretem, amikor mernek egy kicsit más nyelvű (pl. angol), most felkapott zenéket is beletenni a koreain kívül.

TEÓRIÁK /ÖSSZEESKÜVÉSEK

Ugye említettem, hogy hozok majd teóriákat. Az egyik pont ez a testőrös volt. Mégpedig, hogy #1 Lee Hwi megóvása helyett a megölésére készül (Még nem tudni, miért. Sokan gyanakodnak a nagyanyjára.) A másik, hogy #2 ezért volt a kardos hasonlóság, mert korábban embereket ölt szamurájként és hát kérdéses, hogyan lett belőle így testőr, aki most a védelemért felelős. Van egy harmadik is, ami szerintem csak egy összeesküvés, hogy #3 a fivér, Lee Hwi, túlélte a nyíllövést és valójában nem halt meg (ez benne lehet a történetben), és most ő Ga On. Szerintem semmiképp, és erre a teóriára nincs is semmi magyarázat. Egyrészt ikertestvérek, így hasonlítaniuk kellene függetlenül attól, hogy változnak a felnőttéválás alatt. Főleg, hogy megtévesztésig hasonlítottak gyerekként. Ebben nem hiszek, viszont lehetséges, hogy tényleg él a fivére és a későbbiekben felbukkan. Olyan gyorsan történt az egész, és azonnal el is vitték a testét. Ki tudja, hogy Sangheon végül hová vitte. Lehet, hogy valóban örök nyugalomra helyezte, de mivel életben volt, később elmenekült, mindenki tudta nélkül. A negyedik feltevés az, hogy #4 Jaehyun herceg, az unokatestvére, tudja, hogy Lee Hwi valójában lány. Ezt sok bizonyíték alátámasztaná (többek között az, hogy miért akart neki olyan nőies gyűrűt adni, amit Lee Hwi vissza is utasított pont ezen okokból - később pedig arra hivatkozott Hyun, hogy jövendőbeli jegyesének adja majd oda; vagy hogy miért nem vette egyáltalán észre az elején, hogy milyen öltözékben volt az erdőben. Nem tűnt olyan meglepettnek sem). Az ötödik pedig, hogy #5 Jaehyun szerelmes belé. A kikötőben is, amikor a neki szánt ecsetet nézegette és rákérdezett az az idősebb karakter, hogy mit dédelgete ennyire, még a végén azt hiszik szerelmes, akkor is azt mondta, hogy ez olyasvalakié lesz, akit nagyon csodál. Vagy amikor átadta neki, elhangzott valami ilyesmi, hogy "Én tudom a legjobban, hogy mi számodra a legjobb". A negyedik epizód végén lévő jelenet, ahol megvédte attól, hogy ne legyen csurom vizes, az is furcsa volt. Olyan furán nézett rá, nem úgy, mint akik rokonok. Abban a korban ez nem is volt szokatlan, a családon belüli szerelmek, kapcsolatok vagy a vérfertőzés. Bár úgy tudom, ez a Goryeora jellemzőbb, a Jeosonra kevésbé, de létező. Az már teljesen más kérdés, hogy nekünk ez most mennyire tűnne aranyosnak. A sorozatban elméletileg több szerelmi "háromszög" is lesz. Mit gondoltok ezekről? Lehet valóságalapjuk? Nektek van valami teóriátok vagy sejtésetek, ami még nem került említésre?

2021.10.21. 13:40:27 Ázsia pontok: 3176 Hozzászólások: 756Hozzászólás jelentése.46/63


avatar
Sialidae Köszi Lai a linket (itt egy alliteráció ), online jobb szeretem nézni. A kezedre meg tényleg nagyon vigyázz, nem lesz belőle másik.

onna, én is azt nézem, hol siklottak el nagyvonalúan a logika felett. Pl. a hosszú vízben úszás után a srác tök száraz ruhával ébred... A másik, hogy sokszor lerí a férfi színészekről, hogy tudatában vannak, hogy egy nő alakítja a másikat. Kíváncsi lennék azért igazi reakciókra; nyilván sokan vannak, akik nem gyanakodnának, de egy értelmes férfinak minimum furcsa lenne a másik.

Ami feltűnt ennél a sorinál az az eszméletlen jó zene. Nagyon jó zeneszerzőt sikerült kifogniuk, igazi epikus lendületű aláfestés van nagyon sokszor.

2021.10.21. 02:27:53 Ázsia pontok: 881 Hozzászólások: 411Hozzászólás jelentése.45/63


avatar
onna Kedves Lai, nagyon köszönöm a 4. részt, jó volt, habár én is állandóan keresem a belekötnivalókat. Itt pl amikor este elhatározzák, hogy rögtön elmennek inni, érdekes módon nappallá változik a kép. A testőrről pedig - a kardán viselt fityegő sokszori szájbarágós mutatásával megtudhatja még a hülye is, hogy ő volt a vadászatnál a merénylő. Az ínhüvelykgyulladásod javul? Használsz hüvelyszorítót vagy csuklópántot? Vigyázz, kezeld, mert sajnos vissza-visszatérő kedves vendéged lesz...

2021.10.20. 23:22:58 Ázsia pontok: 2752 Hozzászólások: 2166Hozzászólás jelentése.44/63


avatar
Kata58 Fantasztikus! Köszönöm szépen! Csodaszép és szívszorító is egyben ez a történet! xdd

2021.10.20. 22:10:53 Ázsia pontok: 2274 Hozzászólások: 4334Hozzászólás jelentése.43/63


avatar
AmyRebecca Szia Lai! elvagyunk kényeztetve! már hoztad is az újabb részt, köszönöm szépen!

2021.10.20. 21:39:05 Ázsia pontok: 245 Hozzászólások: 235Hozzászólás jelentése.42/63


avatar
Lai Szép estét mindenkinek! Meghoztam a 4.részt, jó szórakozást! 

E04: [link]

Miután szemtanúja volt annak, hogy barátait kis híján brutálisan agyonverték, Ji Woon köteles eleget tenni apja követelésének. Hogy megmentse barátait, Yeongjit és Jil Geum-ot, a koronaherceg királyi tanítójává válik. Hatalmas fenyegetésnek bizonyul Lee Hwi számára, akinek eltökélt szándéka, hogy elhagyja a palotát. Döbbenten veszi észre, hogy Ji Woon már sokat tud a királyi családról.

A fordítást nagyon szívesen! Tényleg olyan, mint a Mulan. ^^ A héten hozok majd néhány érdekes teóriát és összeesküvést, ami felmerült a sorozattal kapcsolatban.  

2021.10.20. 20:48:33 Ázsia pontok: 3176 Hozzászólások: 756Hozzászólás jelentése.41/63


avatar
Mara Előzmény: 37. üzenet.
Egyetértek Choi Myung-Bin nagyon tehetséges, a 100 days my Prince-ben, meg a Queen-ben is jó volt. de itt a duplán kettős szerepben különösen nagyot alakított.
Szóval a gyerek színészek itt is elég magasra tették a lécet, mint anno a Nap és a Holdban. Szerencsére a felnőttek is ott vannak rendesen. Csak úgy lubickolnak a szerepben. Igazán aranyosak voltak.  
Amúgy hálás köszönet a fordításért, és ezért a gyorsaságért is. Hisz még csak tegnap mutatták be a 3. részt, mi meg már meg is nézhettük.

2021.10.19. 21:09:51 Ázsia pontok: 760 Hozzászólások: 206Hozzászólás jelentése.40/63


avatar
Anubisz33 Annyira hálás vagyok, hogy fordítod!!! Imádom ezt a sorozatot, nem beszélve Rowoonról. Gyönyörű!! ❤️❤️❤️

2021.10.19. 21:08:16 Ázsia pontok: 66 Hozzászólások: 6Hozzászólás jelentése.39/63


avatar
gigi43 Bocs...ez lemaradt: Sialidae emlitette meg hogy....

2021.10.19. 20:30:14 Ázsia pontok: 717 Hozzászólások: 641Hozzászólás jelentése.38/63


avatar
gigi43 Nagon szépen köszönöm a 3. rész feliratát és fordítását! A gyermekszereplőkre térnék vissza, talán Sialidae hog mennyire természetesen játszana a kamerák előtt. Minden új sorozat megnézése előtt végig böngészem a szereposztást és kit miben láthattam már. A négy gyermekszereplő 2008 és2007-es születésüke. Choi Myung-Bin akit gyermekként "kettős" szerepben Lee Hwi és Dam-I-ként isláthattuk. ez a 15. srozatbeli szerepkése. Csak megemlítem hogy a 16. sorozatában is most láthatjuk a "Young Lady and Gentleman"-ben. Ko Woo-Rim a fiatal "Ro Woon" a 14 sorozat és 5 film szerep van mögötte. Kim Geon akit Eunuch Hong szerepében látható, ez a 15. sorozata és 9 játékfilmben szrepelt. Choi Ro-Woonnak - mint gyermek Lee Hyun - ez a 17. sorozata és 4 filmje. Igazi "veteránok" a drámák és a filmek világában!

2021.10.19. 20:24:58 Ázsia pontok: 717 Hozzászólások: 641Hozzászólás jelentése.37/63


avatar
onna Köszönettel vittem kedves Lai a gyorsaságod hihetetlen

2021.10.19. 19:14:43 Ázsia pontok: 2752 Hozzászólások: 2166Hozzászólás jelentése.36/63


avatar
Kriszti12 Kedves Lai! Köszönöm szépen a gyors fordítást.

2021.10.19. 17:21:26 Ázsia pontok: 163 Hozzászólások: 16Hozzászólás jelentése.35/63


avatar
Zsenilla Ó, egy fiúruhába öltözött lányka. Tetszik a történet! Tiszta Mulan! Viszont megvárom, míg az összes felirat meglesz, úgyhogy majd 3 hónap múlva kezdem nézni.

2021.10.19. 16:53:12 Ázsia pontok: 571 Hozzászólások: 96Hozzászólás jelentése.34/63