kurocchiiJaj, a formázás mégsem úgy sikerült, ahogy akartam, de a spam üzenet jelzés miatt nem engedi újra elküldeni a linkeket. A lényeg, hogy Avistazon a WEB-DL változatot keressétek, MkvDrama-n az x264 vagy x265, Dramadayen pedig szintén a WEB-DL-t. Az oldalamon ezeknek a linkjei össze is vannak gyűjtve, úgyhogy azt még beküldöm ide, hátha segít: [link]
ariel76Szia. Köszönöm a lehetőséget hogy magyar felirattal megtudtam nézni ezt a nagyon jó kis sorozatot. Remélem ha ki jön a 3.évad azt is lefordítod nekünk. Most hogy meg van az összes rész egy szabad hétvégén újra végig nézem mind a két évadot az anyámmal és a lányommal. Már előre is várom. Neked meg ezer puszi és ölelés hogy lehetővé tetted számunkra ezt.
kurocchiiJaj, a formázás mégsem úgy sikerült, ahogy akartam, de a spam üzenet jelzés miatt nem engedi újra elküldeni a linkeket. A lényeg, hogy Avistazon a WEB-DL változatot keressétek, MkvDrama-n az x264 vagy x265, Dramadayen pedig szintén a WEB-DL-t. Az oldalamon ezeknek a linkjei össze is vannak gyűjtve, úgyhogy azt még beküldöm ide, hátha segít: [link]