kurocchii Először is nagyon szívesen! Most hogy helyrejött a fórum, hozom is a linkeket. Sajnos Avistaz elérhetőség még nincs, de ha lement a teljes sorozat Kínában (agusztus 31.), majd küldök kérést a feltöltők felé.
- MkvDrama: [link]
- Videa online: [link]
- Videa letöltő: [link]
- Youtube lejátszási lista: [link]
- Illetve a szokásos Vikis letöltőkkel Vikiről is le tudjátok szedni!
kurocchii Ezennel végére értünk ennek a sorinak, nem teljesen váratlan módon pedig egy kissé kétértelmű befejezést kaptunk. Én mondjuk abban hiszek, hogy a végén az a mosoly igenis annak a személynek szólt. Tudjuk, milyen sokszor játszották meg a szereplők a halálukat ebben a sorozatban, így nem lennék meglepve, ha ez is a nagy terv része lett volna. Köszönöm nektek, hogy velem tartottatok!
kurocchiiElőzmény: 76. üzenet. Így van, méghozzá ma (mivel elmúlt éjfél, ezért már így írom)! A 47. rész közben eléggé megkönnyeztem, kemény lesz ez az utolsó leszámolás is.
racznemagdi Közeledünk a végéhez, nagyon szeretem ezt a srácot, már alig várom, hogy bambulhassam újra. Nagyon hálás vagyok a munkádért, köszönöm szépen a feliratokat.
Kata58 Köszönöm az újabbakat! nem is értem hogy nem vettem észre az előzőket, mert a jelek szerint nem töltöttem le..de most már minden megvan. Köszönöm újra és kellemes vasárnapot, jó pihenést mindenkinek! xddd
kurocchiiElőzmény: 62. üzenet. Én nem néztem még előre, úgyhogy az eddig olvasottak alapján nagyon félek, hogy mi lesz itt. Viszont zseniális, ahogy a különböző felek sakkoznak egymással. Mindig okoz valaki valamiféle meglepetést.
PappAdel Kedves fordító, kurocchii Ez a sorozat megint egy olyan ritkaság amit szeretek. Nagy ritkán szánom rá magam a kínai filmekre, bennem van a hiba, de nekem kínai Nagyon várom a folytatás, érdekes a sztorija . S be vallom nagy bűnöm, tegnap a kíváncsiság bűnébe estem és megnéztem fordítás nélkül. Annyira vártam, hogy szép legyen a vége. Nálam hatalmas zokogás lett.
kurocchii Szerencsére az őszi szünet arra is jó, hogy rendesen haladjak a szakdogával, na meg persze így a fordításra is több idő jut. Neked is kellemes hétvégét!
Kata58 Köszönettel vittem a feliratokat, már elkezdtem szép lassan nézni, de a sok néznivalótól nem egyhamar leszek naprakész veled, ezt a sorozatot illetően! xddddd
Kata58 Hálás köszönet az újabb részekért, és természetes, hogy az egyetem előbbre való mint a fordítás. Az egészségedre is vigyázz ne a végkimerülésig csinálj bármit is! xdd további kellemes hosszú őszt, bár állítólag péntektól meg már tél lesz..xd
kurocchii @Kata58, most egy kicsit visszább is veszek, mármint annyira, hogy heti 3 SBM rész helyett szerintem csak 2-t fogok hozni. Aztán majd őszi szünetben pótolok.