Secret Love Affair fóruma

Vissza Vissza a fórumokhoz
avatar

2021.02.09. 06:59:10 Ázsia pontok: 412 Hozzászólások: 1842/2


avatar
csikoszoltan Secret Love Affair (Titkos Szerelmi Kapcsolat)

Dél-Koreai, 2014-es, 16 részes, kb. 60 perces epizódok, műfaja: romantikus, komolyzenés.

Talán ennyire még, egy sorozat sem váltott ki bennem akkora kettős érzést, mint ez a sorozat. Egyrészt számomra bekerült a legjobbak közé, másrészt ez mellett számomra bekerült az unalmas kategóriás sorozatok közé is. Szerintem ha ezt most az utóbbi egy-két évben csinálták volna meg, akkor szerintem ezt sokkal jobbra, pörgősebbre csinálták volna és akkor kaptunk volna egy nagyon durván jó-tökéletes sorozatot.

A színészi játék a két főszereplőtől (Kim Hee-Ae és Yoo Ah-In) lehengerlő volt, nagyon-nagy színészi alakításokat nyújtottak. A két színész nagyon jól működött együtt. A két főszereplő, amúgy is egy remek-zseniális színészek.

Ahogyan ketten játszottak a zongorán és azt ahogyan ezt megfogalmazták, hogy milyen érzés volt nekik (mint egy orgazmus) ugyanolyan volt a színészni alakításuk is. igazából a sorozatnak szinte csak azon részei voltak jók amikor kettejükkel voltak jelenetek.

A 10. részben lévő zongora előadás az egy katarzís jelenet volt. Komolyan el is gondolkodtam azon, hogy Yoo Ah-In színészen kivül még kitudta volna ezt még eljátszani.

Mível szeretem a zongorát, engem nem is zavart, hogy sok volt belőle, sőt úgy gondolom, hogy akinek nem annyira jön be a komolyzene, még annak is elnyerheti a tetszését, mert jó volt megcsinálva (vagyis nem ezért volt unalmas a sorozat, hanem mert sokkal több történés-cselekmény kellett volna belerakni).

Nagyon jók voltak a romantikus részek, még több kellett volna és jók voltak a humoros részek is, amiből nagyon kevés volt és sokkal de sokkal több kellett volna, mert az nagyon sokat hozzátett volna még a sorozathoz.

Számomra is nagyon furcsa, úgy belerakni ezt a sorozatot a legjobbak közé, hogy közben meg pl. a 13-14. résznél nem kis erő kellett a nézéséhez, mert ott csúcsosodott legjobban az amiért számomra bekerült az unalmas kategóriás sorozatok közé is. Ezen részek után amikor megnéztem a finálés részeket is, nagyon-nagy megkönnyebülést éreztem, hogy végre vége van is nincs több rész (úgy hogy közben nem akármilyen színészi alakítást élvezhettem a két főszereplő színésztől, vagyis egy nagy kettőség érzése volt azért bennem a megnézése - befejezése után).

Az utolsó része, a befejezése, a lezárása jó volt (talán lehetett volna benne még egy időugrás és még egy közös jelenet).

Történetről:

Egy negyvenes éveiben járó házas nő, aki sikeres, jómódú és egy nagyon gazdag család cégénél vezető beosztású és egy húszas éveiben járó futárként dolgozó férfi, aki egy rendkivüli tehetséggel megáldott zongoratudású. Kettejük titkos szerelemi viszonyáról szól főképp a sorozat-történet.

Főszereplők:

-Kim Hee-Ae (The World Of The Married, Midas, Moonlit Winter, Herstory)

-Yoo Ah-In (Voice Of Silence, Alive, Default, Burning, Like For Likes)

Magyar felirattal online: [mod] (SB), Videa.

Magyar felirat letöltés: Ázsia Ékkövei.

Videó letöltés pl.: Videa, Dramaday, Dramacool.

2021.02.09. 06:58:45 Ázsia pontok: 412 Hozzászólások: 1841/2