Queen Insoo fóruma

Vissza Vissza a fórumokhoz
avatar
bearbear Sziasztok! Ide felraktam határozatlan időre a részeit, később helyhiány miatt biztosan leszedem, de a gépemen meglesz és igény szerint felrakom újra. Keressetek meg az ezoritu fansubon, ha később kellene esetleg a sorozat: [link]!qwow3CjQ!XYBxJzY-HGZiDhKE8zsTBA

2019.01.06. 14:47:20 Ázsia pontok: 244 Hozzászólások: 15484/484


avatar
halzolsan hogy lehet filmeket ,illetve sorozatokat megnézni,előre is meg köszönöm

2018.11.25. 22:00:28 Ázsia pontok: 3 Hozzászólások: 2483/484


avatar
erika064 Drága Jó Tündér!
Én is köszönöm a kedves ,biztató szavaidat! Hihetetlen a te jóságod és kedvességed mifelénk!
Szívből kívánok sok.sok egészséget és nagyon jó.izgalmas sorozatokat!
Nagy örömet szereztél hogy már el is kezdted a Palota Ékkövei fordítását! Bárcsak minden kívánságom így teljesülne!
Nagyon sok boldog,örömteli napokat kívánok és élménnyel teli fordítást a Palota Ékkövéhez!
Millió puszika!

2018.07.31. 20:22:27 Ázsia pontok: 1232 Hozzászólások: 373482/484


avatar
szebszisz Drága Cherry! Nagyon-nagyon köszönöm. Nem nagyon van időm sorozatokat nézni, de ezzel kivételt tettem. Már csak 6 rész van hátra. Eddig is nagyon tetszett, gondolom továbbra is is lesz. Gratulálok a befejezett sorozathoz és további sok sikert az újabbakhoz. Jó nyarat, és pihenj is néha.

2018.07.31. 16:30:11 Ázsia pontok: 2820 Hozzászólások: 207481/484


avatar
Cherry Sziasztok! Egy kicsit távol tartottam magam a nettől, de mindenkinek nagyon szépen köszönöm az üzenetét. Jó szokásomhoz híven szeretnék egyesével válaszolni, még ha kicsit hosszú is lesz az üzenet

Drága Csabamama! Köszönöm szépen, a pihenés is sikerül. Remélem, hogy tetszeni fog a sorozat a búskomor hangulata ellenére. Igyekeztek sok mindenben hűek maradni a történelemhez. Szép nyári kellemes időt kívánok neked és jó egészséget!

Kedves Zsike! Köszönöm szépen, most tényleg sokat pihentetem a szemem. Te is vigyázz magadra, anyukádnak jó egészséget kívánok és jó szórakozást a sorozathoz! Puszi

Kedves Kriszta, (ernoefy)! Köszönöm szépen a kedves szavaid. Anyukám világ életemben dicsérgetett, ami sok erőt adott sok mindenhez, ezért tényleg nem győzök elég hálásnak lenni a kedves szavaitokért. Jó szórakozást ehhez a megrendítő sorozathoz és további szép nyarat kívánok neked!

Drága Hjundzse! Mindig megmosolyogtatsz, megnevettetsz Remélem, hogy még sokszor viszonozhatom a kedvességed! Én is köszönöm szépen, hogy sokadik utunkat járjuk együtt a sorozatok lenyűgöző és érzelmes világában.

Kedves Csilla! Olyan jó érzés, amikor meglátom a cseresznye szót ...Minden formájában imádom. Nagyon szívesen és szeptembertől már haladok majd a Childless Comforttal is a Palota Ékköve mellett. További szép nyarat neked (is)!

Cukkini Eddym! Ismét neked köszönhetek egy nagy sorozatot, ami a nézők elé tárul, így hát nem csak a magam, hanem mindenki nevében is KÖSZÖNÖM! A kezdeti nehézségek és eltántorító véres jelenetek ellenére végül egy remek sorozatot láthattam, fordíthattam, amiért mindig hálás leszek . 25 fokos nyarat és sok sok jót kívánok én is neked! Szerike

Kedves Cronina! Nagyon szívesen. Véleményt csak annyit tudok mondani, (poénok lelövése nélkül), hogy az eleinte nehezen induló történet végül egy nagyon izgalmas és hiteles, történelmi események fordulatában bővelkedő sorozattá vált. Szerintem tetszeni fog és jó szórakozást hozzá!

Kedves Juud! Nagyon szívesen és remélem, hogy még sok-sok jó sorozatot nézhetünk "együtt"!

Kedves Milly! Nagyon szépen köszönöm! Olvastam, hogy az augusztust te is pihenésre szánod a gigahosszúságú sorozatod lefordítása után, amihez én is gratulálok itt is és majd a fórumodon is és akkor neked is további szép nyarat és pihentető napokat kívánok! Továbbá, hogy újult erővel hozz nekünk még ilyen szép történelmi sorozatokat, mint amilyet most is fordítottál

Kedves Homerdoh! Igazad van, én is sok sorozatban láttam már ezt a korszakot, de valahogyan ezt találom a leghitelesebbnek a történelmi krónikák alapján. Mindenképpen várom a véleményed és hogy neked hogy tetszett a Yeonsangunt játszó színész alakítása. Engem kicsit idegesített, hogy Sejo király minden részben vakarózik idősebb korában, de az igaz, hogy ennél a betegségnél ez valóban így van.
Köszönöm szépen, hogy velem tartottál. Azóta már biztosan befejezted a sorozatot. Még sok-sok jó sorozatot kívánok és neked is minden jót és szépet!

Kedves Ildikó (szvakne)! Köszönöm szépen. Nemsokára folytatom a Childless Comfort sorozatot is és jó szórakozást az Insu királynéhez! Kellemes nyarat és jó egészséget kívánok!

Drága Gizuska! Ezek szomorú hírek Kérlek szépen, majd írj, ha újra rendben lesz minden. Hiányozni fogsz és addig is jó szórakozást a filmekhez, sorozatokhoz! Örülök, hogy sikerült az Insu királynéval örömet okozzak, persze Eddynek hála, hogy felkért rá Jó egészséget kívánok és hogy mihamarabb beszélhessünk. Puszi

Kedves Picikém! Örülök, hogy örömet okozhattam vele. Emlékszem, hogy az első fordításomnál (King Geunchogo) még milyen bénácska voltam és laikus a számítógéphez. Most már sok fokkal jobban mennek a dolgok, így az izgalom is nagyobb, amikor felteszek egy-egy részt. Mindig nagyon várom, hogy minél többen lássátok. Jó szórakozást hozzá!

Drága Vercsikém! Nagyon köszönöm én is azt a sok kedvességet, amit kapok tőled! Kívánom, hogy vegyen körül sok szeretet, jó egészség, nevetés, örömök! Jó szórakozást az Insu királynéhez is!

Kedves Nazuna! Nagyon szépen köszönöm! A te örömöd az én örömöm is. Legyen csodaszép nyarad és jó szórakozást a sorozathoz! Bár a Palota Ékköve, amit hamarosan elkezdek, ment a tv-ben magyarul, de el sem tudjátok képzelni, hogy mennyire más koreai nyelven, ezért remélem, hogy ott is lesz kedved majd velem tartani.

Kedves Otti, (okarap60)! Nagyon szívesen és én is köszönöm a kedvességed! Még jó sok örömet szeretnék okozni neked (is) Jó egészséget és szép nyarat kívánok!

Drága Évuska! Nagyon szívesen! Remélem, hogy te is ki tudod használni a nyarat sok pihenésre és jó sorozatok nézésére. Jó egészséget kívánok és vigyázz magadra

Drága EUgen! Köszönöm szépen! Remélem, hogy nem okoz csalódást ez a sorozat és ha negatív is, de hűen tükrözi ezt a történelmi korszakot. Mindenképpen érdemes megnézni és utána már jön is a Palota Ékköve első része . Jó egészséget kívánok és 22-26 fokos nyári meleget, ne többet .

Drága Szilvia! Nagyon köszönöm. Szuper jól telik a vakáció, rengeteget kirándulok csodaszép helyeken. Sőt, egy éjszakai csillagtúrán is voltam 20.-án, így számtalan dolgot tudtam meg az erdőről és a csillagokról. Neked is csodaszép nyarat kívánok és sok jó sorozatot!

Kedves Babamama! Olyan cuki vagy Köszönöm szépen. Remélem, hogy tetszik a sorozat. Nekem eleinte nehezen indult be, hogy befogadja a lelkem ezt a sok szörnyűséget, de aztán elkapott a gépszíj és nagyon megszerettem. A szereplőgárda tökéletes alakítást nyújt. Jó szórakozást hozzá és a jövőbeni sorozatokhoz is

Kedves Narakujaden! Köszönöm szépen! Én is nagyon hálás vagyok a munkádért és a szép fordításodért. Nagyon tetszett a The Grand Prince, amit a fórumodon is nemsokára megírok. Neked is további jó munkát és erőt ehhez a szép hobbihoz! Nagyon kedves tőled, hogy írtál. Csodaszép nyarat és pihentető napokat kívánok!

Drága Erikám! Mindig nagyon a szívemben vannak a kedves szavaid, amikkel elhalmozol itt és az emailekben is. Sok-sok jót kívánok neked és remélem, hogy a sorozatok kicsit távol tartanak, ha csak arra a pár percre is, a mindennapok szürkébb részétől. Nemsokára felteszem a Palota Ékköve első részét. Szeretném, ha annál a sorozatnál is együtt járnánk be ezt a szép kalandos utat a konyhaművészet világában. Jó egészséget és csodás napokat kívánok neked!

Drága Jakabkne! Annyira jó érzés, mikor ilyen örömöt okozhatok egy-egy fordítással. A sorozatot Eddy kérte, hogy fordítsam le, amiért nem győzök ismét eléggé hálás lenni neki. Igaz, ahogy te is írtad, kesze-kusza volt sok-sok epizód angol felirata, amit olyan volt megoldani, mint egy nagyon bonyolult csomót kibogozni, de mára ez már csak halvány emlék maradt és a helyén egy nagyon jó érzés, hogy ismét elkészült egy kihagyhatatlan történelmi sorozat. Köszönöm azt is, hogy leírtad a véleményed. Nekem onnantól tetszett meg igazán, amikor Yejong király helyére Seongjong király ült. A számtalan szörnyűség ellenére is úgy érzi az ember, hogy még egy részt végignézek, no még egyet és még egyet, vagyis magával ragadó a történet és hiteles forrásokra alapszik. Ahogy te visszavársz, én úgy várom, hogy ismét velem tarts . Csodaszép nyarat, jó egészséget és sok örömöt kívánok neked!

Kedves Marika! Én is hálásan köszönöm a kedves szavakat. Sikerült jól kipihennem magam és máris nekilátok a Palota Ékkövének. Hiába láttuk sokan magyarul a tv-ben, az első résznek nekilátva már most érzékeltem, hogy klasszisokkal másabb koreaiul nézni, mint szinkronosan. Sokkal jobban átjönnek az érzelmek. Remélem, hogy még sok sorozatot nézünk "együtt". Jó egészséget és szép nyarat kívánok, kellemes idővel!

2018.07.29. 21:03:30 Ázsia pontok: 1780 Hozzászólások: 854480/484


avatar
Marika58 Kedves Cherry! Gratulálok az újabb befejezett sorozatodhoz! Hálásan köszönöm, hogy a többszörösen előforduló nehézségek ellenére sem adtad fel a fordítást. Nagyon kellemes vakációt kívánok!

2018.07.27. 21:34:53 Ázsia pontok: 26 Hozzászólások: 21479/484


avatar
jakabkne Drága CherryRock!Lenyűgöző vagy!Köszönöm az áldozatos munkádat,hogy ezt a nagyszerű és egyben "rettenetes" témájú, hosszú sorozatot lefordítottad nekünk.Minden percét élveztem.Kitűnő színészi játék,remek szereplőgárda,gyűlölet,bosszú,testvérharc azért a "bizonyos" székért,sorolhatnám,ez az ami kell egy gyönyörű és felkavaró történelmi sorozathoz.Jó választás volt részedről,hogy érthetővé tetted a történéseket a minőségi munkáddal.Tudom,sokat kellett küzdened,hisz nem volt jó az angol felirat,de Te még is végigcsináltad.Hálás vagyok érte,sok-sok izgalmas percet és örömet okoztál vele.Nagyon jó pihenést kívánok a nyárra.Töltődj fel,visszavárlak,hogy további agyon szép történelmi és más sorozatokat láthassak a fordításoddal.Hatalmas ölelést küldök!♥

2018.07.23. 18:19:42 Ázsia pontok: 430 Hozzászólások: 43478/484


avatar
erika064 Drága Rockcherry!
Nem találok szavakat amivel kitudnám fejezni ezt a sok jót és szépet amit Tőled kapunk!
Le a kalappal előtted! Hihetetlen a gyorsaságod,kitartásod és nem utolsó sorban a minőségi munkád! Adhatnál belőle egy keveset!
Hálás szívvel köszönöm ennek a hosszú sorozatnak a feliratát! Lenyűgöző amit csinálsz!Önzetlenül ,minden akadályt legyőzve végig csináltad!Köszönöm-köszönöm!
Most már tényleg pihenj és csak magadat kényeztesd! Millió puszi és még annyi ölelés! Imádunk!

2018.07.20. 19:45:54 Ázsia pontok: 1232 Hozzászólások: 373477/484


avatar
narakujaden Kedves CherryRock! Köszönöm szépen a kitartó munkád, tudom, hogy milyen sok időbe telik egy ilyen hosszú sorozat lefordítása! Jó pihenést kívánok, kellemes töltődést!

2018.07.19. 21:41:59 Ázsia pontok: 230 Hozzászólások: 47476/484


avatar
babamama Kedves CherryRock! HŰHA! És AZTA! Elképesztő nagy a kitartásod, szorgalmad! Minden tiszteletem! Hálásan köszönöm a sorozat teljes fordítását! Kellemes pihenést és vidám, napsütéses nyarat kívánok Neked!

2018.07.19. 21:35:38 Ázsia pontok: 1085 Hozzászólások: 31475/484


avatar
Szilvia333 Drága Cherry !!! Hálás köszönetem hogy áldozatos munkádnak,és kitartásodnak köszönhetően,élvezhettük ezt a szép és izgalmas történelmi sorozatot !! Sok sok puszi neked,és kellemes vakációt!!

2018.07.19. 19:48:30 Ázsia pontok: 473 Hozzászólások: 31474/484


avatar
EUgen Minden elismerésem a kitartásodért! Gratulálok!

2018.07.19. 19:46:49 Ázsia pontok: 366 Hozzászólások: 2473/484


avatar
Évuska Drága Cherry! Nagyon köszönöm a sorozat fordítását! Jó pihenést Kívánok neked! Puszi

2018.07.19. 19:30:11 Ázsia pontok: 425 Hozzászólások: 15472/484


avatar
okarap60 Nagyon-nagyon köszönöm Cherryke!!! Nagy örömöt szereztél nekem!! Sok puszi érte.

2018.07.19. 18:44:21 Ázsia pontok: 511 Hozzászólások: 5471/484


avatar
vercsike1 Szia kedves gizuska ! ! ! A regisztrációd nem vész el ha a gépeden elmented a jelszavaidat,de ezt mindenhol ahol regisztrálva vagy.

2018.07.19. 17:56:26 Ázsia pontok: 979 Hozzászólások: 524470/484


avatar
Nazuna Kedves CherryRock! Köszönöm az egész sorozat fordítását!!Nagy örömet hozott nekem ,gratulálok a befejezéshez Jó pihit!

2018.07.19. 17:54:15 Ázsia pontok: 643 Hozzászólások: 18469/484


avatar
vercsike1 Szia Drága Cherrykém ! ! !

Hálásan köszönöm az 59 - 60.részek feliratát.Hálám és köszönetem a töretlen kitartásodért.Szép és vidám pihenést kívánok.

2018.07.19. 17:50:19 Ázsia pontok: 979 Hozzászólások: 524468/484


avatar
picikém Köszönöm a fordításodat,még belenéztem majd most kezdek bele.Nagyon szeretem a történelmi filmeket és a fordításodat.Jó pihenést,további kellemes munkát kívánok neked.

2018.07.19. 17:25:19 Ázsia pontok: 467 Hozzászólások: 14467/484


avatar
gizuska Drága Cherrym! Köszönöm a sorozat fordítását!! Hatalmas és csodálatos munkát végeztél értünk. 10 éve nézem a koreai, elsősorban történelmi sorozatokat, és ez a sorozat volt amit legjobban vártam. Azt hittem soha nem lesz "gazdája" ennek a nehéz sorozatnak. Hála, és köszönet hogy bevállaltad!! Költözés miatt (hosszabb ideig) nem lesz internetem, és sajnos szolgáltatót is kell váltanom mert azon a vidéken a Telekomnak (még) nincs szolgáltatása. Állítólag minden (eddigi) regisztrációm el fog veszni, remélem újra tudok regisztrálni és el is fogadják. Jó pihenést és feltöltődést kívánok e nehezen emészthető (minden tekintetben megrázó) sorozat fordítása után. Üdvözlet mindenkinek akik e sorozatot követték, remélem még találkozunk.

2018.07.19. 15:58:28 Ázsia pontok: 145 Hozzászólások: 95466/484


avatar
szvakne ildiko Kedves CherryRock! Köszönöm szépen a teljes sorozat fordítását és gratula a befejezéséhez! Jó pihenést kívánok!

2018.07.19. 14:52:48 Ázsia pontok: 1155 Hozzászólások: 951465/484


avatar
Homerdoh Előzmény: 447. üzenet.
Ez jooo volt

2018.07.19. 14:41:06 Ázsia pontok: 121 Hozzászólások: 275464/484


avatar
Homerdoh Folyt....
Kedves Cherry neked pedig gartulálok ehez a szép forditashoz. Igazán élvezem.

2018.07.19. 14:39:51 Ázsia pontok: 121 Hozzászólások: 275463/484


avatar
Homerdoh Folyt.... meg a 8 resznel jarok de ez egyszerűen tökéletes. Mindenkinek ajanlom aki még nem nézte. Ezt nem szabad kihagyni. Hiába láttam már más sorozatban amikor ezt a korszakot mutatják be ez akkor sem unalmas. Szamomra szépen kivan dolgozva.

2018.07.19. 14:38:48 Ázsia pontok: 121 Hozzászólások: 275462/484


avatar
Homerdoh Sziasztok!
Egyszerűen Imadom a sorozatot. A Nagyherceg a kedvencem igazi karakteres megjelenés

2018.07.19. 14:36:44 Ázsia pontok: 121 Hozzászólások: 275461/484


avatar
Milly Kedves Cherry! Gratulálok ennek a végtelen hosszú sorozatnak a lefordításához! Remélem alkalmad nyílik pihenni utána, épp ezért most kellemes nyári szünetet kívánok neked!

2018.07.19. 11:05:15 Ázsia pontok: 811 Hozzászólások: 114460/484


avatar
juud Nagyon szépen köszönöm a teljes fordítást.

2018.07.19. 10:21:31 Ázsia pontok: 487 Hozzászólások: 137459/484


avatar
cronina Köszönöm szépen ezt a hosszú történelmi sorozatot, nem tudom, hogy milyen, de remélem, hogy izgalmas és érdekes.Kösz Cherry.

2018.07.19. 09:27:56 Ázsia pontok: 329 Hozzászólások: 59458/484


avatar
eddy1 Drága Cherrym! Te mindenki jó tündére, ki valóra váltja a kívánságokat, és fáradhatatlanul szívvel lélekkel dolgozik, hogy örömtelibbé varázsolja a szürke hétköznapokat, Te egy drágakő vagy. Nagyon örülök, hogy túl vagy ezen az újabb gigantikus munkán, amit nagyon köszönök és gratulálok a kitartásodhoz! Gyönyörű nyarat és jó egészséget és boldogságot kívánok Neked! Szeretettel, puszi: Najang

2018.07.19. 09:18:06 Ázsia pontok: 148 Hozzászólások: 228457/484


avatar
Csilla Kedves mosolygos ropogos Cseresznye nagyon köszönjük a gyors forditást az eddigi munkád és még reméljük lesz még amit a szárnyaid alá veszel nagyon köszönöm

2018.07.19. 08:17:42 Ázsia pontok: 249 Hozzászólások: 109456/484


avatar
hjundzse Előzmény: 450. üzenet.
Kedves mosolygó Cseresznyém, fantasztikus vagy! Nagy-nagy köszönet ezért a hatalmas munkáért, hogy örömet szerezz a nézőknek. (Megj.: ez nem ajnár volt, hanem hála )

2018.07.19. 08:05:31 Ázsia pontok: 883 Hozzászólások: 80455/484