XtrombitaKedves @Zita6462, örök hálám amiért elválaltad, és befejezted minden nehézség ellenére, ezt a sorozatot, én nagyon szerettem, szeretem bár ezt már többször hangoztattam, szóval egy csoda vagy és nagyon nagyon köszönöm.
Zita6462Köszönöm az együttérzéseteket és türelmeteket. Köszönöm, hogy vártatok rám, pedig sokat kellett várni. Én nagyon szerettem ezt a sorozatot. Ami külön öröm, hogy nagyon jó vége lett.
szilagyongyikedves #zita6462 ! Őszinte részvétem, mélyen együttérzek veled! Köszönöm a kitartó munkádat ebben a nehéz élethelyzetedben. Köszönöm, hogy lefordítottad a sorozatot.
Zita6462Kedves @Xtrombita, köszönöm szépen. Holnap lesz a temetés, ma kitakarítottam, főztem, pakoltam, mindent elkövettem, hogy eltereljem a figyelmem. Végül csak a fordítás segített, így lett meg a 12. rész. Nagyon szívesen.
eddy1Előzmény: 38. üzenet. Kedves Zita6462! Köszönöm szépen az eddigi feliratokat! Fogadd őszinte részvétem. Egy Édesanya elvesztése a legfájdalmasabb egy ember életében, én is őt gyászolom már 3 éve. Soha nem felejtem. Gyászold Őt, a fordítás most nem számít.
Zita6462Nehéz három hét van mögöttem. Elkísértem édesanyámat ezen a hosszú és nehéz úton. Türelmeteket kérem, össze kell szednem magam. Most sem időm sem erőm nincs a fordításhoz. Amint lehet folytatom, de most egyelőre nem megy. Megértéseteket kérem és köszönöm!
Zita6462Ez az én szülinapi ajándékom Nektek. Kérlek nézzétek el nekem, hogy esetleg van benne magyartalan mondat, vagy maradt benne helyesírási hiba vagy elütés. Nem vagyok mostanság a toppon.
DittieKedves Zita ! Ismeretlenül is őszinte ölelésemet küldöm, és nagyon köszönöm a munkádat. Tedd azt amit a szíved diktál, és tölts minél több időt édesanyáddal. A fordítás ráér, hiszen Neked most sokkal fontosabb feladatod van.
David33Köszi az új részt és nem kell aggódni a tempó miatt, nem az a legfontosabb. Van annál nagyobb gondod is. Sajnos én is karácsony előtt egy héttel temettem el mamámat szóval az is csoda hogy egyáltalán van erőd meg kedved fordítani.
Zita6462Előre is elnézést kérek, de egy kicsit belassultam és sajnos még fogok is. Édesanyám készülődik édesapám után menni. Itthon ápolom plusz még dolgoznom is kell. Nem egyszerű a helyzetem, de minden tőlem telhetőt megteszek, hogy haladjak a feliratokkal. Megértést és türelmet kérek.
XtrombitaBékés boldog karácsonyt, neked és mindenkinek Zita6462, az év egyik legjobb, de mindenképp a legszórakoztatóbb sorozata, mégegyszer ulóljára köszönöm a fordítást.