Feldobtam ide a videókat én is mert akik nem hetiben töltik azok hamar elérik a 6 giga korlátot Pixelen. Remélem nem bánod Xtrombita. Minden héten benne lesz az új rész szóval mentsétek el a linket mert nem akarom spamelni a kommenteket.
Zita6462Igen, szerintem is az. Kicsit kell nyomozni a történet miatt, de az is megéri. Nagyon szeretem a humorát. Az a jelenet amikor rágicsát eszeget a trónon, miközben a miniszterek ölik egymást, na az mindent visz. Nagyon szívesen @Xtrombita.
Zita6462Sziasztok. Ennek a résznek a címe: Heunhu, Nolbu és a fecske. Sokunk számára ez a mese ismeretlen, de a történetben elég sokat hivatkozna rá és ha nem tudjuk miről van szó, akkor érthetetlen lesz a történet. Bemásolom ide a Wikipédiából a mesét. A történet egy testvérpárról szól, Hungbu szerény, jóravaló ember, míg bátyja Nolbu alantas és kapzsi. Nolbu elüldözi a házból az öccsét, aki szegénységben kénytelen élni, míg bátyja gazdag és mohó. Hungbu ennek ellenére nem haragszik a testvérére. Egy nap egy fecske repül be az ablakán, melynek törött a lába. Hungbu meggyógyítja és útjára engedi. A fecske hálából tökmagokkal tér vissza, amelyeket Hungbu elültet. Amikor később a tökök megérnek, Hungbu felnyitja őket, és a belsejükben mindenféle kincset, ékszereket talál, és gazdag emberré válik. Nolbu irigykedni kezd a testvérére, ezért eltöri egy fecske lábát, majd meggyógyítja és útjára engedi, hátha ő is kap majd tökmagot. A fecske visszatér hozzá is a tökmagokkal, azonban amikor Nolbu learatja a termést, a tökökben nem kincseket talál, hanem katonákat és koboldokat, akik megbüntetik a kapzsi testvért.
XtrombitaSzia @Tina555, igen feltöltöm a többi epizódot is, csak kivárom a 3.epizód fordítását, mivel a 3.résztől kétféle VIKI WEB-DL-os videó vezzió van a neten és nemtudom melyikhez passzol majd a felirat.
Zita6462Kedves mindenki, nagyon szívesen. Nehezen szántam rá magam, mert idestova 2 éve nem fordítottam semmit, de annyiszor jött velem szembe és annyira nem kellett senkinek, hogy a végén úgy látszik nekem szánták. Kicsit lassan haladok vele, mert vissza kell rázkódnom, de igyekszem.