L.O.R.D. Critical World fóruma

Vissza Vissza a fórumokhoz
avatar
GTO Szia amani! Szívesen Nekem is úgy vhogy Épp ma számoltam, h még két rész, aztán a 33. résztől az utolsóig jön a szexi, férfias, védelmező, aggódó Yin Chen, na meg Qi Ling&Yin Chen páros, akiktől hol elolvadok, hol meg sírok Amikor megnéztem előre a sorozatot, pár napig nem tértem magamhoz... Ha végig olyan lenne a sorozat, mint az utolsó 15 rész... de így is jó, nem merték annyira nyilvánvalóva tenni, mint a The Untamed-ben, habár itt is lesz egy jelenet, amiről a fantáziám mást képzelt, mint amit látunk (majd)

2020.07.10. 13:01:23 Ázsia pontok: 504 Hozzászólások: 355239/239


avatar
amani Szia GTO!
Köszi szépen az újabb részeket és feliratokat. Végre túl vagyok a hajrán, úgyhogy most már több időm lesz utolérni magam.

2020.07.09. 19:00:48 Ázsia pontok: 58 Hozzászólások: 30238/239


avatar
GTO Sziasztok! A 30. részhez itt lesz a link: [link] Videára most töltöm fel, arra még várni kell egy kicsit, de ma már nézhető lesz online is Jó szórakozást hozzá!

Szia Ambrey33! A kajás dolgot az eddig látott összes tha sorozatra értettem, nem a My Engineer-re Nem minden rendező lehet olyan jó, mint aki a The Untamed-nak volt Köszi, kezdek jobban lenni, remélem hamarosan visszanyerem az erőmet

2020.07.08. 18:04:18 Ázsia pontok: 504 Hozzászólások: 355237/239


avatar
Ambrey33 Előzmény: 235. üzenet.
GTO, nos ez a kajás dolog lehet elkerulte a figyelmemet. Egy egy résznél inkább az üdítőt hagyták ott és ennyi. Itt nemigen láttam, hogy kárba veszett volna a kaja, legalábbis nem tűnt fel v nem figyeltem igazán. ..
A logikai bakik meg minden filmben és sorozatban megtalálhatók. Itt kicsit sajnáltam, hogy King sérülése úgymond "fél vállról lett véve" rendezésileg, dehát ez van... Mindenesetre azért Ram próbált figyelni és vigyázni rá amennyire tudott...
A hőgutával vigyázz, inkább pihenj sokat most. Jobbulást kívánok neked.  

2020.07.06. 22:57:31 Ázsia pontok: 57 Hozzászólások: 50236/239


avatar
GTO Ambrey33 igen, voltak benne logikai bakik. Én egy vmit nem fogok sosem megérteni ezekkel a sorozatokkal kapcsolatban: amikir megrendelik az ételt vagy italt, felszolgálják és ott hagyják Nem egy sorizatban láttam már ezt, m mindig éppen kajálaskor jön közbe vmi, vagy az egyik a masikkal nem akar beszélni, és egyszerűen ott hagyják. Ritkan van olyan, h az egyik karakter nem hagyja kárba veszni.

Ma kisebb hőgutát kaptam. Próbáltam így forditani, de annyira fáj a fejem, h nem ment, nem erőltettem. A 30. Rész félig van kész. Ma szerettem volna befejezni, de atraktam holnapra.

Nem fog hiányozni Mek és Boss

Köszi, majd igyekszem vhogy a fordítással var rám a koreai Memory is, ami szintén bromance, de valszeg csak kollega-kollegabol jobarat-jobarat szintjen maradnak, mivel az egyiknek felesege van, a masiknak meg baratnoje lesz es korban is van koztuk kulonbseg

2020.07.06. 18:56:40 Ázsia pontok: 504 Hozzászólások: 355235/239


avatar
Ambrey33 Előzmény: 233. üzenet.
GTO, én is most lemerítettem magam a gondolataimmal... ) Ezért is írtam, bocsi hogy ilyen hosszan írok...
Még egy logikai baki: King ugye nem kicsi fejsérülést szenvedett ugye.. Ilyenkor az embert nem bent tartják kórházban megfigyelésre vagy valami.. Na mindegy.. Továbbá, én azt a rosszullétet inkább agyrázkó[e-mail] tudom be.. Nem annak amit King elmondott.. De nem vagyok egészségügyis... Ők "tudják".. :/ Túl logikusan gondolkodom...
A Meket alakító színészt pontosan nem tudom,miért küldték el vagy ő bontott szerződést... Innen is onnan is olvastam dolgokat, de elég homályos a valódi ok... Valahol leírták, mert én is rá kérdeztem, de most meg nem mondom, melyik videónál.. Mondjuk részemről nem oszt nem szoroz, hogy ott lesz e v sem a második évadban.. Mivel nekem a MekBoss páros nem jött be... Mek karaktere túl erőltetett volt szerintem... Meg a szinkronizálás is sokat rontott rajta, pedig lehet nem volna olyan rossz...Ráadásul még elég fiatal (21 éves), szinte meg sem született... Szerintem. 

További jó fordítást neked.  

2020.07.06. 12:27:17 Ázsia pontok: 57 Hozzászólások: 50234/239


avatar
GTO Előzmény: 232. üzenet.
Csak röviden most: mindennel egyetértek. Engem is idegesített, hogy visszavitte a sátorba, azt hittem segítséget is megy hívni. Akkor azért idegesített engem Mek hangja annyira!!! Jól hallottam én, hogy szinkronizált, viszont a többi szereplőnél meg nem hallottam, és szerintem az eredeti hangja biztos jobb lett volna. Egyk részben, amikor nevetett, az nem volt leszinkronizálva (haha-az érdekes lett volna), és a nevetése alapján sokkal másabb volt a hangja. És miért rúgták ki

Igen R&K kapcsolata természetes, nem erőltetett. De jól összefoglaltad. Nekem most annyi gondolat jár a fejemben mindenféléről, hogy elég egyre odafigyelnem

2020.07.05. 22:19:12 Ázsia pontok: 504 Hozzászólások: 355233/239


avatar
Ambrey33 Előzmény: 231. üzenet.
GTO. Valóban kb az utolsó 10 részben már eldurvulnak a dolgok a Lordban. Még ugye előttem vannak a részek, elvégre én egyszer már végig néztem a sorozatot, szóval még nagyjából vágom, mi lesz... Sírtam is, megmondom őszintén, mert néhány karakterrel elég rendesen "elbántak". Ezért is csalódás, hogy hírbe sincs még a második évad... Pedig hát... Talán egyszer, remélhetőleg...
Na vissza a My Engineer re. , na akkor érted miért ők a kedvenceim. Mert az ő kapcsolatuk nem volt erőltetett, és a kémia nagyon természetes kettejük között, ezt sok hozzászólásban is olvastam, nem véletlen tehát, hogy nagyon sokan szeretik ezt a párost. (Ki hinné, hogy a Ramot alakító srác most lett 26 éves, a Kinget alakító srác meg 25 lesz szeptemberben.. Pedig Lay (King) sokkal fiatalabbnak tűnik, mint amennyi..) 

Mivel mindketten kiálltak a barataikert. Ez is tetszett. Ugye King tanácsot adott Bohnak hogy legyen őszinte Duennel.. pl, Ram meg anyatigrisként védte Duent,kihvta boxra Bohnt. Mindketten odaadóak, csak épp a saját érzéseikkel nem törődnek. Úgy vettem ki, hogy King is éppen olyan magányos mint Ram, csak nyitotabb,. Tetszett, hogy nem roham tempóval alakult ki a dolog, habár King nek már első látásra is felkeltette érdeklődését Ram. És ugyanígy fordítva... Csak ugye Ram antiszociális, (kissé az idegesített az ő karaktereben, hogy tényleg nem beszélt sokat.. Mint aki nem tudná beszélni), King meg ennek ellentettje, mégis jobban éreztem az utolsó részekben, hogy Ram jobban foglalkozik Kingel, a történet első részében meg King támogatja Ramot. Ez nagyon tetszett. SPOILER. habár emellett a logikai baki mellett nem tudok elmenni:ha ájult embert találok, akkor segítségért szólok vagy beviszem az elsősegély re, nem vissza a sátorba, főleg ha az elsősegély háznál találom meg. . Na ez kicsit zavart.. De ettől függetlenül imádtam őket. Egyik sem tagadhatja le, még Ram se, hogy végül egymásba szerettek!! Az a csók,... Hát.. Azt se tudtam hova nézzek... Csak ennyit mondtam, hogy na, végre!!, Annyira szenvedélyes de egyben szomorú is volt,(főleg a szerelmi vallomás), hogy még az első páros puszi csokját is felül múlta! Na meg az a szöveges üzenet.. "Nem voltam részeg tegnap este". Hűha... A novella szerint meg a történet szerint össze jönnek végül, de addig hogy fognak évődni.. Kiderul a második évadban! )). Ők lesznek benne a fő pár, aminek nagyon örülök. Akár az első évadban is lehettek volna, mert sokszor azt éreztem, több megértés van köztük, mint a BohnDuen párosnál. 
Szintén SPOILER hogy a Meket alakító színészt, aki mellesleg kínai, kirugtak, és szinkronizált volt a sorazatban, mivel nemigen tudottvthaiul, pfu, nekem borzalmas volt,idegesített. Meg a páros sem tetszett, ők viszont erőltetettnek tűntek, legalábbis nekem... Mivel semmit nem tettek hozzá a történethez. Náluk még a TharaFrong (doki, menedzser) is nézhetőbb volt. 
Amúgy láttam a Nyári sorozatukat, beleneztem. Az is nagyon cuki volt és vicces. Jó volt látni azt is. Három részes kis sorozat. Tetszik, hogy ilyen jól elvannak.
Tényleg bocsi, hogy ennyit írok. D nehéz leallni. Remélem lesz türelmed végig olvasni. Szép hétvégét kívánok!  

2020.07.05. 22:02:13 Ázsia pontok: 57 Hozzászólások: 50232/239


avatar
GTO Előzmény: 230. üzenet.
Ambrey33, ma fejeztem be Igen, pozitívan értettem, és végül én is jobban bírtam őket a fő párosnál, habár őket is szerettem. Csak náluk Bohn az túl aggresszív volt sokszor, a legkisebb dolgokon is hamar felkapta a vizet, Duen meg Néma Leventét játszott, de titokban úgy vigyorgott, mint akit b.szni visznek, már bocsánat. A Boss-t és Mek-et nem bírtam, a doki-menedzser páros sem lett volna rossz, csak több közös helyzet kellett volna nekik. Jaj, a hányós jelenet! Ezt akartam még tegnap leírni. Amikor a buszon szédelgett P'Szmájli (nem emlékszem már a becsületes nevére), vártam, hogy a doki mikor huzakodik elő a szatyorral. Hát nem a végére tették plusz jelenetnek! Itt röhögtem hangosan, nyitott ablaknál, ha valaki elment az utcán, csak a fangirl nevetésemet hallhatta A 2. évadot 2021-re írják, úgyhogy egy kicsit még várni kell rá. Ebben a sorozatban szerintem több különböző párt akartak bemutatni, mindegyiket másmilyennek, de valóban nem voltak merészek. Hát az LBC az rendesen padlóra vágott, szerintem én jobban pirultam zavaromban, mint maguk a színészek, a TharnType meg kiverte a biztosítékot is. Még visszatérve King-re, az őt alakító színész valóban nagyon jóképű, főleg ezen a képen: [link] Kicsit hétköznapibbá tették a pofikáját a sok sminkkel. Ram-ban pedig egy valamit nem bírtam: a tetoválásait. Tudom, nem igazi volt egyik sem (remélem), de engem akkor is idegesített. Viszont attól a kémia működött köztük Nem tudom, ezt láttad: [link] Júniusban volt a srácokkal (nem az összessel) egy minisorozat, együtt elmentek kirándulni a leírás szerint, nem tudom elérhető lesz e magyarul, mert ezek rövidebb részek.
A 2Moons sorozatot emlíítettem már neked? Két évada van, a 2. évadban ugyanaz történik, mint az elsőben, csak más szereplőkkel és vannak jelenetek, amelyek bővebben ki vannak dolgozva, viszont az elsőben jobbak a színészek. Helyesebbek is, meg jobban állt nekik a szerep, mint a 2. évadban lévőknek. Habár a 2. évadban is volt egy kedvenc párosom. Szó, mi szó, amikor néztem az 1. évadot, a KitKat fogyasztás nálam is gyakoribbá vált. Ha egyszer megnézed, meg fogod érteni miért

Nem baj, ha van mondandód, nyugodtan írd le, illetve bárki leírhatja, ha van bármilyen megjegyzése

LORD SPOILER: annyira nem, pusztán annyit jegyeznék meg, hogy úgy számoltam, a 30-31-32. rész, ami még lényegében mellékszál, de végül is kell a cselekményhez és utána jön a hajrá a 33. résztől. Onnan kezd kibontakozni, aztán lelkileg fel kell készülni szó szerint mindenre.

2020.07.05. 19:53:04 Ázsia pontok: 504 Hozzászólások: 355231/239


avatar
Ambrey33 Előzmény: 229. üzenet.
GTO, ha érted, miért ők a kedvenceim, akkor jó. Gondolom, pozitív értelemben mondod, hogy érted miért ők a menők nálam. Miért is? nyilván mindkettő jól néz ki és cuki, főleg P'King ugyebár,szemre való ) Hát ha siet az ember, néha megesik,.. Ram meg inkább rángatja őt kézenfogva, némán. Meg kezdetben inkább ír és még annyit sem beszél. Néha azon meg én sírtam be. Nem tudom, te hogy viszonyulsz ehez a pároshoz- bár mintha említetted volna korábban, hogy a fő pár mellett ugyanúgy bírod a RamKing párt.. Ha jól emlékszem.. - én odáig meg vissza voltam értük,ahogyan oda - vissza kisegítették egymást.(dehát nyilván ennél többről van szó ugyebár... ) De viccet félre téve : a kapcsolatuk az, ami nagyon tetszett, ahogyan a Fagyos srác megnyitja szívét Kingnek  és szép lassan alakul ki minden. A kémia nagyon ott van a két fiú között szerintem. oh és az utolsó rész..érdemes volt azért a sorozatot végig nézni. .Bár nyitott marad a vége, ezért is lesz második évad. Már nem győzöm kivarni Nagyon nem akarok spoilerekkel lövöldözni.. Meg nem tudom, hogy befejezted e a sorozatot..A többi pár nekem semleges volt, és néhol már irritálóak. Főleg a fő pár. A túlzott féltékenység és kommunikáció hiány és mindig vártam hogy legyen már valami. .. De ez csak az én véleményem. Attól még aranyosak voltak. 
Ami még zavart kicsit, hogy nem volt elég merész ez a sorozat, ennél még a LBCben is voltak emlékezetes pillanatok... A Tharntype ban meg ugye meg túlzás volt már.. Na de ez van. De azért jó kis sorozat, cuki srácokkal, mindennapi elethelyzetekkel,remélem, a második évad ennél kicsivel bátrabb lesz. Ha van kedved, megoszthatod te is a véleményed, ahogy a Lordit kiveséztük. . Bocsi a teleregenyert. Szokásomhoz híven. Szép hétvégét és jó fordítást neked.  

2020.07.05. 00:18:07 Ázsia pontok: 57 Hozzászólások: 50230/239


avatar
GTO Előzmény: 227. üzenet.
Ambrey33, "gyorsan zuhanyozzunk együtt" Ez mi volt? Ennyire megfeledkezett King önmagáról Egyébként értem, miért ők a kedvenceid A 2gether-be is vágj nyugodtan bele, illetve múltkor ajánlottak nekem egy új sorozatot, a The Shipper-t, aminek az első négy része már kész az indavideon. Az első részét már láttam, igaz google fordításos volt, de ígéretes. A csaj lelke egy fiú testébe költözik bele, A 2gether-ben Sarawat és Tine, no meg Man a kedvencek

2020.07.04. 21:35:53 Ázsia pontok: 504 Hozzászólások: 355229/239


avatar
GTO Sziasztok! A 29. részhez itt érhetitek el a linket: [link] Jó szórakozást hozzá!

Szia Ambrey33! Nem felejtettem el, hamarosan már befejezem a My Engineer-t  
Szívesen; hát igen, olyan váratlan fordulatok, meg esetek történnek majd benne, amire én nem is számítottam, de ennél többet én sem mondok. A lényeg, hogy Qi Ling & Yin Chen

2020.07.04. 17:29:24 Ázsia pontok: 504 Hozzászólások: 355228/239


avatar
Ambrey33 Előzmény: 226. üzenet.
Szia GTO! Köszi a részeket! Bizony, lesznek részek amiket végig lehet sírni... Ahogy haladunk előre, úgy lesz egyre drámaibb a sorozat. 
A bl sorozatra térve, lehet megnézem a 2together..kíváncsi vagyok..
És annyira várom már a My Engineer második évadát, SPOILER! mert az elvileg a RamKing parosra fog fokuszalni. De arra sajnos még várni kell.. Ne szalaszd el befejezni az első évadot.  

2020.07.04. 09:50:31 Ázsia pontok: 57 Hozzászólások: 50227/239


avatar
GTO Szia amani! Igen, nézőként csakis előnye van, de fordítóként, meg hátránya Jó, most nevetek magamon, de szerintem engem idegesít a legjobban, hogy a másik sorozatomat még nem tudom folytatni és a Lord-ot sem úgy, ahogyan szeretném. De ma megnéztem, az LBC 2. évada augusztusban folytatódik, a till 2gether is, a TharnType-ot még nem tudom. Ma pont azon gondolkodtam míg pihentem egy kicsit munka közben, hogy tavaly júliusban kezdtem én el nézni a bromance és bl sorozatokat egészen éjszakákba nyúlóan. Jó is volt az a Prison Playbook egy-egy részének a fordítása után Újra kedvet kaptam a Sotushoz, főleg az első évadához De addig még ott van a Guardian, a Sand sea, no meg a SCI is, amit még mindig nem kezdtem el Na, elég az ömlengésemből; szívesen az eddigieket is, a héten valamikor hozom a 29. és remélem a 30. részt is Kb. a 34. résztől nagyon beindulnak az események és voltak olyan részek, amelyeket végigsírtam...

2020.06.30. 19:11:11 Ázsia pontok: 504 Hozzászólások: 355226/239


avatar
amani Szia GTO!

Van annak is előnye, ha totálisan be vagyok havazódva és nem tudok jönni egy ideig. Mégpedig az, hogy mini maratont tudok tartani és több részt tudok egyszerre megnézni! Köszi a részeket és a feliratokat! Pusszancs!

2020.06.28. 13:52:39 Ázsia pontok: 58 Hozzászólások: 30225/239


avatar
GTO Sziasztok! A 28. rész linkje: [link] A 27. részt már feltöltöttem videára még a tegnap, a 28. rész még átalakításra vár, de nem sokára az is elérhető lesz Jó szórakozást hozzá mindenkinek!

2020.06.28. 11:08:17 Ázsia pontok: 504 Hozzászólások: 355224/239


avatar
GTO Sziasztok! Ez lesz a 27. részhez a videó linkje: [link] Videára még nem töltöttem fel, mert bármilyen videónál lejátszási hibát ír ki, nem tudom miért. Megeshet, h a feltöltést ez nem zavarja meg, viszont hiába lesz feltöltve, ha úgysem játsza le. Hétvégén megpróbálkozom vele és ha sikerült, akkor jelzem nektek, főleg azok miatt, akik online szeretik nézni Jó szórakozást hozzá!

2020.06.26. 21:50:34 Ázsia pontok: 504 Hozzászólások: 355223/239


avatar
GTO Szia amani! Szívesen és már jelzem is a 26. rész letöltési linkjét, mármint a videójét Ezen a linken érhető el mindenki számára: [link] A videa.hu-n pedig már nézhető is, aki online kedveli. Mindenkinek jó szórakozást hozzá!

2020.06.21. 19:35:40 Ázsia pontok: 504 Hozzászólások: 355222/239


avatar
amani Szia GTO! Köszi szépen a feliratot és a linket!

2020.06.21. 15:04:54 Ázsia pontok: 58 Hozzászólások: 30221/239


avatar
GTO Előzmény: 219. üzenet.
Szia Ambrey33! Folyamatban van a My Engineer megnézése Ma is akartam folytatni, csak elment másra az idő Most a 26. résznél jöttem rá, hogy elrontottam egy nevet. Két-három részen keesztül kínaiul volt írva a neve, majd angolul és nem jöttem rá, hogy egy és ugyanaz a személy a kettő. De most visszaírom a kínai nevére és zárójelbe odabiggyesztem az angol nevét egy helyen. Mellékszereplő ő, de én sem értettem, hogy mi a szerepe, meg honnan jött elő hirtelen, de most már tudom hova tenni Egyelőre biztos nem lesz folytatása a Lord-nak, mert ez a Víz Eredet története, meg ott van a másik háromé is, ha készült belőlük könyv. Viszont én sem bánnám, ha a Víz Eredetet folytatnák

2020.06.16. 21:35:33 Ázsia pontok: 504 Hozzászólások: 355220/239


avatar
Ambrey33 Előzmény: 205. üzenet.
Kedves GTO! Köszönöm az új részt.
De majd kíváncsi vagyok arra is, hogy vélekedsz a My Engineer sorozatról.. Miután megnézted. Nekem egy két logikai baki ellenére is bejövős, - főleg a RamKing páros miatt-. kis könnyű sorozat,a zenéje is tetszik. Kíváncsian várom a második évadot. Legalább ennek biztos lesz folytatása, nem úgy mint a Lordnak, az elég kétséges...

2020.06.16. 14:41:16 Ázsia pontok: 57 Hozzászólások: 50219/239


avatar
GTO Sziasztok! A 25. részhez itt a link: [link] A videás feltöltés hamarosan elérhető lesz. Jó szórakozást mindenkinek hozzá!

2020.06.15. 18:35:21 Ázsia pontok: 504 Hozzászólások: 355218/239


avatar
GTO Előzmény: 216. üzenet.
Nagyon szívesen További kellemes estét kívánok!

2020.06.13. 20:42:23 Ázsia pontok: 504 Hozzászólások: 355217/239


avatar
dsarolta Köszönöm szépen a film letöltési linkjét is.

2020.06.13. 19:06:13 Ázsia pontok: 1161 Hozzászólások: 58216/239


avatar
GTO Sziasztok! A 24. részhez itt lesz a link: [link] Online is elérhető már, csak egy icipicit még várni kell a jobb minőségre alakításra Jó szórakozást hozzá!

Szívesen Ambrey33

2020.06.11. 21:27:27 Ázsia pontok: 504 Hozzászólások: 355215/239


avatar
Ambrey33 Előzmény: 213. üzenet.
GTO, köszönöm szépen az új részt. És az infót.  

2020.06.11. 16:11:03 Ázsia pontok: 57 Hozzászólások: 50214/239


avatar
GTO Ambrey33, fent van videan a My engineer összes része magyarul Ha minden siman megy, a Lord 24. resze is felkerul ma

2020.06.11. 09:24:49 Ázsia pontok: 504 Hozzászólások: 355213/239


avatar
GTO Előzmény: 211. üzenet.
Nagyon szívesen Most éppen a 24. részen ügyködöm, sztem holnap estére leszek kész vele. További kellemes estét!

2020.06.10. 19:59:06 Ázsia pontok: 504 Hozzászólások: 355212/239


avatar
Ambrey33 Előzmény: 210. üzenet.
Kedves GTO, köszönöm szépen! Mindig tanulok valami újat! Szégyen ide, szégyen oda.. Ezzel a fogalommal nemigen találkoztam még, csak mikor olvastam erről a sorozatról.
Mégegyszer köszönet az infoért!  

2020.06.10. 17:46:39 Ázsia pontok: 57 Hozzászólások: 50211/239


avatar
GTO Előzmény: 209. üzenet.
Hogy a sitcom mit jelent, azt nem tudod? A rövidítesből ítélve situation comedy, azaz szituácios komédia, ami az irodalomban helyzetkomikum. Ez a magyarázat most pont olyan volt, mint mikor olvastam Munkacsy életrajzi regényében, nem ertette Becsnek miert van annyi elnevezése. Nem szó szerint idezek: "Mi azt mondjuk Becsnek, h Bécs, a vasútallomason az van kiirva, h Wien, ezen a régi terképen meg az áll, h Vienna." Vmi hasonló volt. Szoval helyzetkomikum féleség az YYY

2020.06.10. 15:47:10 Ázsia pontok: 504 Hozzászólások: 355210/239