House of the Disappeared fóruma

Vissza Vissza a fórumokhoz
avatar
csikoszoltan House Of The Disappeared

Dél-Koreai, 2017-es, kb. 100 perces, misztikus, thriller (light-os horror hangulattal).

Ok TaecYeon miatt néztem meg, de nem szerepelt benne olyan sokat, egy papot alakít benne. Jo Jae-Yun színész is játszik benne, akivel már szerepeltek együtt a Save Me sorozatban. Főszerepben Kim Yunjin színésznő játszik benne középkorúként és idős asszonyként is.

Számomra nagyon átlagos, közepes film volt, már sok ilyen jellegű -tipusú történetet láttam, nem volt félelmetes sem, néha-néha unalmas is volt, szerintem sokkal jobban és izgalmasabbra meg lehetett volna csinálni.

Történetről:

Főképp két időben játszódik a történet. Egy anyát 25 év börtönbüntetésre ítélnek és azzal vádolják, hogy megölte a férjét és gyerekét. 25 év után az anya visszaköltőzik a házba, ahol 25 éve amikor lement a pincébe - ház alagsorába akkor leszúrva-holtan találta férjét és a gyerekét - kis fiát meg valami elragadta a házban és eltűnt. 25 év után az anya ráakar jönni mitörtént akkor, visszaakarja-megakarja találni gyermekét, de rájön hogy nem lakik egyedül a házban és egy pap is megjelenik nála.

Magyar felirattal online: Videa, Indavideó.

Magyar felirat letöltés: Koreai Ékkövei blog, Ázsia Ékkövei.

Videó letöltése pl.: KissAsian (angol felirattal online is nézhető itt), Dramacool, Mkvking, Ulozto oldalról vagy Videa és Indavideó (külső oldal segítségével lehet letölteni).

2022.07.10. 17:59:36 Ázsia pontok: 1895 Hozzászólások: 621Hozzászólás jelentése.1/1