H Hypnosis fóruma

Vissza Vissza a fórumokhoz
avatar
Cherry UPDATE: A filmet helyhiány miatt törölnöm kellett a mai naptól. Bocsánat!

2021.03.06. 13:37:22 Ázsia pontok: 2455 Hozzászólások: 1721Hozzászólás jelentése.24/24


avatar
Cherry Kedves Nemethbaby, nagyon szívesen! Huuhh, hát a Kairos engem is elvitt rendesen

Drága Szebszisz! Szivi, szivi

Kedves Eddym! Nagyon nagyon kevés a szabadidőm, minden percér harcolok egy nap a munka, a család és a fordítás mellett + futok, amennyit csak tudok, most egy éve ez az új dolog az életemben, úgyhogy igyekszem csak annyit lenni a gépe előtt, amennyit nagyon muszáj, azért nincs most facebookom sem, így ez az indiai dolog most kimarad és kérlek szépen, hogy ne haragudj érte! Meg nem is rajongok más országok filmjeiért mostanság, annyira elkapott a korea láz. A színészek neveit meg az ázsiaékkövei oldal generálja, amikor elkészítem az adatlapot, nem tudom átírni sajnos. Mindenesetre neked is sok puszi és akkor örülök, hogy a Mouse-t is együtt nézzük Puszi

2021.01.26. 18:43:46 Ázsia pontok: 2455 Hozzászólások: 1721Hozzászólás jelentése.23/24


avatar
eddy1 Előzmény: 18. üzenet.
Drága Cherrym!

Már kétszer megnéztem a filmet másodszorra sokkal lassabban, megállítva, egyes dolgoknak utána nézve, meg kutakodtam is, Pl: a CD-én levő női akt kép van, a vállán tartva egy amfora korsót, de nem találtam meg, hogy ki festhette azt a képet, mert sztem, biztos valami utalást jelenthetett, mikor a kocsiba ülve Kang nyomozó beteszi, és az a bizonyos dal szól rajta. Csináltam egy pillanat képet, kinagyítottam, így meg is találtam a dalt ami rajta lehetett.

Maria's Bath (Piano Solo)   [link]

Woong ki Min & aki Choi Young Jin-t alakítja, nem az a rendes neve, ha nem Bianco Min. Tudod a hosszú hajú a festő, a pszichiáternőnek a ( betege, vagy a szeretője? )

Olvastam a Royal Secret Agent topikodban, hogy még itt-ott belejavítanál, de sztem a lényeges dolgok nagyon érthetők voltak, nekem nem volt hiányérzetem a szöveg érhetőségével a történésekhez.

Viszont szívesen olvasnám más nézőknek a véleményét a filmről, és jó lenne arról olvasni, hogy mások, hogy értelmezik a történéseket.

Én is várom a Mouse sorozatot, utána néztem, és sztem tuti nagyon jó lesz!   

Az Amaravathi (2009 film), ennek a remake-je, olvastál róla? 

South Indian Suspense Thriller Movie || Amaravathi Thriller Movie || Bhumika || Ravi Babu || Sneha    [link]

[link]

 Szép estét, puszi ..  

2021.01.25. 19:29:51 Ázsia pontok: 4356 Hozzászólások: 326Hozzászólás jelentése.22/24


avatar
szebszisz Köszi, köszi!

2021.01.25. 18:29:03 Ázsia pontok: 4059 Hozzászólások: 637Hozzászólás jelentése.21/24


avatar
nemethbaby Ui: Micsoda nap volt ez, s most jön a KAIROS!  Aludjatok jól...ha tudtok.!

2021.01.23. 22:03:24 Ázsia pontok: 1533 Hozzászólások: 1550Hozzászólás jelentése.20/24


avatar
nemethbaby Ez szuper volt, ugy ahogy volt. Meglepetéssel a végén mindezt másfél órában, szuper jó szinészekkel  - jó volt őket látni főleg az én drága ügyészemet, kedvelem. Szóval örök hála, hogy láthattam a filmet. Köszönöm!!!!!

2021.01.23. 22:01:48 Ázsia pontok: 1533 Hozzászólások: 1550Hozzászólás jelentése.19/24


avatar
Cherry Kedves parkMinmi és Mikaz! Sok szeretettel nektek is . Én Cho Seung Woo-t azt hiszem, hogy még csak a Horse doktorban láttam, de már akkor is nagyon tetszett, ahogy játszik és most így, gyilkosként is -ahogy Eddy mondaná - emelem a kalapom előtte. Hiába film, rendesen féltem tőle, egészen magával ragadó volt az alakítása, szó szerint. Ji Jin Hi és nagyon cuki volt szakáll nélkül, mint egy igazi Marlboro Man . És ami még nagyon tetszett, hogy 2002-ben még nem próbálták amerikai formára gyártani a filmjeiket. Olyan igazi koreai volt. Most megyek és meghallgatom a zenéjét, így, hogy már tudom, hogy még azt is ő írta. Köszönöm én is nektek az információkat és hogy velem tartottatok, "együtt" néztük. ...Kíváncsi leszek a Mouse sorozatra. Már nagyon várom.

2021.01.23. 21:32:35 Ázsia pontok: 2455 Hozzászólások: 1721Hozzászólás jelentése.18/24


avatar
Cherry Drága Eddym! Elolvastam, mindent, amit írtál és köszönöm, meg a sok kedves szót is. Kicsit félve adtam ki a kezemből ezt a feliratot, mert sajnos sok helyen nem értettem, hogy mi van

...------------------(SPOILER) Például, amikor megbeszélést tartanak a nyomozók a gyilkos tetteiről és egyszer csak a parancsnok az angol szöveg szerint azt mondja: "Keressetek fel egy jósnőt és kérdezzétek Shin Hyun jövőjéről!"...Itt már nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek, mert annyi ilyen volt Főleg a börtönös jeleneteknél. Egyébként azt találtam ki helyette, hogy "Keressetek egy pszichiátert, aki kielemzi a gyilkosságait"...vagy valami ilyesmi, már nem emlékszem. De milyen jövője lehet egy halálra ítéltnek? ------ SPOILER VÉGE-------------

Nem csoda, hogy a film díjat kapott. És milyen szép volt fiatalon (most is szép) Kim Sun Kyung

2021.01.23. 21:27:10 Ázsia pontok: 2455 Hozzászólások: 1721Hozzászólás jelentése.17/24


avatar
mikaz Kedves Cherry! 2017 óta megvan a film. Belenéztem az eredetibe, nagyon kemény téma. De fanatikus Cho Seung Woo rajongó vagyok,így minden filmjét és sorozatát begyűjtöttem, sőt az elérhető musical-filmeket is gyakran újranézem. Ji Jin Hee alap, szerintem minden koreai dorama-fan ismeri az ő nevét. Vagyis a szereposztás garancia. Köszönöm, hogy felfedeztétek, s hogy elérhetővé tetted magyarul.

2021.01.23. 13:31:50 Ázsia pontok: 679 Hozzászólások: 96Hozzászólás jelentése.16/24


avatar
parkMinmi Kedves Cherry! Nagyon köszönöm ezt a nem várt és gyors fordítást! Mint nagy CSW rajongó, természetesen ezt is letöltöttem annak idején és meg is néztem fordítás nélkül, de bármennyire szörnyű, /ám szenzációs/ a film megnézem akkor most újra. Ilyen lélek kimerítő játékra szerintem csak az igazán nagyok képesek. A régi kutakodásaimból tudom, hogy a filmnek a zenéjét is CSW szerezte. További jó fordítói munkát kívánok!

2021.01.23. 13:28:00 Ázsia pontok: 376 Hozzászólások: 4Hozzászólás jelentése.15/24


avatar
eddy1 Előzmény: 13. üzenet.
Jav: Próbáltam képeket ide feltölteni, de sajnos nem sikerült, azért van három üres hozzászólásom is.   ( gyorsan írtam, és jó félre gépeltem )

( találtam egy remake-t is ...      )

Amaravathi (2009 film)     

Indiai film - Rendezte: Ravi Babu
Producer: V. Anand Prasad
Írta: Ravi Babu, Nivas (párbeszédek)

Díjak

2009 - Nandi-díj a legjobb gazemberért - Taraka Ratna

2009 - Nandi-díj a legjobb operatőrért - Sudhakar Reddy

[link]

De sajnos hiába kerestem, nem találtam se letöltést, se feliratot, pedig kerestem, mint egy megszállott.     

A H Hypnozis is kapott díjat! 

Awards

H was nominated for the International Fantasy Film Award at the 2004 Fantasporto.

Reception

Kyu Hyun Kim of Koreanfilm.org praised the "distinctive production design and cinematography" and minimalist music score and sound design, which "contributes a great deal to the film's uniquely and unremittingly dark atmosphere." He also mentioned that the detectives' characterization was "believably professional and suitably humanized," aided by the cast's solid acting, notably by Sung Ji-roo's "excellent supporting performance." But he criticized the antagonist as "misconceived" and that the climactic revelation was "a complete letdown."
Remake
A 2009 Telugu remake titled Amaravathi was directed by Ravi Babu and starred Taraka Ratna as the antagonist.

2021.01.23. 12:08:08 Ázsia pontok: 4356 Hozzászólások: 326Hozzászólás jelentése.14/24


avatar
eddy1 Előzmény: 12. üzenet.
Drága Cherrym!

Meghatódtam, hogy ennyi szeretettel ajánlottad nekem, ezt a minden tekintetben zseniális alkotást. 

Borzasztóan elfáradhattál, hogy nonstopban fordítottad le a filmet.

GRATULÁLOK!!

Köszönöm a virtuális virág csokrot, jácintot képzeltem el, imádom az illatát.

Egyetértek a szereplőgárda fenomenális volt, minden színész a maximumot nyújtotta, de a zene is tökéletes volt a filmhez, a operatőri munka/ és a fényképezésről már nem is beszélve!

Próbáltam képeket ide feltölteni, de sajnos nem sikerült, azért van három üres hosszá szólásom is.  

A sorozatoknál láttam, hogy lehet, a filmekhez viszont nem tudom, hogyan kellene.

Hajnalban megnéztem, és szinte sokkolt ... a vége!

Nagyon tetszett!!

Döbbenet... letaglózott... és nem megy ki a fejemből az már biztos egy jó darabig....

Még úgy néztem volna tovább, és nem sokára újra meg is nézem, mert azért ez a film elég kemény, próbáltam borzasztóan minden apró mozdulatra - szóra figyelni, de most még egyszer megnézem, és sztem, ez nálam újra nézős lesz.

A fordításod nagyon élvezetes volt, simán minden mondatot el tudtam olvasni, jók voltak a szleng szavak, nagyon bírtam az oda szólogatásokat is, egyszóval életszagú a magyarosításod minden tekintetben!

 Olvastam egy kritikát, de én csak web-fordítással tudtam, mert angolul volt, de nagyon találó!

- " Ha Ön a Hetedik c. film vagy A bárányok hallgatnak c. film rajongója, akkor ez a film is fog Önnek tetszeni. Vannak jó meglepetések, és ez a végsőkig zavarba ejt. "

[link]

A Gap Dong-os képet direkt tettem újra vissza, sztem, ez jobban illik hozzám, olyan eddys ...

 Remélem most már pihenni is fogsz, le ne betegedjél!

 Puszi ..

2021.01.23. 11:46:46 Ázsia pontok: 4356 Hozzászólások: 326Hozzászólás jelentése.13/24


avatar
Cherry Előzmény: 5. üzenet.
Jajj hàt körülbelül századjára szeretném megírni, hogy a Gap Dong-os profilképpel is úgy megleptél . Azt a sorozatot is neked köszönhetem! (Nincs virág smiley, úgyhogy képzelj ide egy szép csokrot)  

2021.01.23. 07:29:26 Ázsia pontok: 2455 Hozzászólások: 1721Hozzászólás jelentése.12/24


avatar
Cherry Szivi, szivi, @Lai

Gizuska, nagyon szívesen! Amikor másnap nem dolgozok, én is szeretek bagolykodni .

Eddym, csaptam a lovak közé . Az történt, hogy este hatkor beálmosodtam, de haladni szerettem volna a filmmel, mert gyötört a kíváncsiság, hogy mi lesz a vége , így megittam 3 bögre fekete teát és végül minden a tervek szerint sikerült . Köszönöm, amiket írtál, küldtél. A hétvége most Heo Jun-é és a kis családomé. Neked/Nektek is jó hétvégét!  
A szereplőgárda pedig igazi koronát tett a film tetejére. 

2021.01.23. 07:25:57 Ázsia pontok: 2455 Hozzászólások: 1721Hozzászólás jelentése.11/24


avatar

2021.01.23. 04:28:59 Ázsia pontok: 4356 Hozzászólások: 326Hozzászólás jelentése.10/24


avatar

2021.01.23. 03:51:34 Ázsia pontok: 4356 Hozzászólások: 326Hozzászólás jelentése.9/24


avatar
eddy1 Előzmény: 6. üzenet.

2021.01.23. 03:50:55 Ázsia pontok: 4356 Hozzászólások: 326Hozzászólás jelentése.8/24


avatar

2021.01.23. 03:43:31 Ázsia pontok: 4356 Hozzászólások: 326Hozzászólás jelentése.7/24


avatar
eddy1 Drága Cherrym!

Nem, nem nyelt el az éjszaka ...  no, de egy kicsit bealudtam ...   éjfél után kezdtem el nézni az Oldboy c. filmet, de olyan fáradt voltam "agyilag", hogy bealudtam, Kb: 3-szor indítottam újra, mikor felébredtem, de fél kettő óta rendesen fent vagyok - mármint észnél is ... 

Most már meg totál teljesen, annyira megörültem, mikor olvastam az emailodat, aztán rögtön jöttem ide, és látom, már kész is topik a H Hypnozis-nak.

Mielőtt elkezdeném nézni, (amin tuti már nem fogok elaludni, mert rendesen működik az adrenalinom  ) mindenképp írnom kellett Neked, és a hálámat kifejeznem, amiért még az egészségedet is kockáztatva (nem alvás), nem beszélve a szemedről, és a Giga - Terra akarat erődről, hogy minden áron, ilyen gyorsan megcsináltad, egy elég elnagyolt angol feliratból.

Emelem előtted, a nem létező kalapom Cherrykém!  

[link]

- Ezt egy cikkből web-fordítottam le: - " Ha Ön a Hetedik c. film, vagy A bárányok hallgatnak c. film rajongója, akkor ez a film is tetszeni fog! "

Operatőr Choe Jin-woong
Producer:
Oh Jung-wan
Ryu Jin-ok                 
Forgalmazza:  a CJ Entertainment

2021.01.23. 03:25:14 Ázsia pontok: 4356 Hozzászólások: 326Hozzászólás jelentése.6/24


avatar
gizuska Köszönöm a film letöltésének lehetőségét és a fordítást. Mint jó bagoly máris nézem!

2021.01.23. 02:38:55 Ázsia pontok: 1721 Hozzászólások: 224Hozzászólás jelentése.5/24


avatar
Lai Vittem, vittem Köszönöm a fordítást!

2021.01.23. 01:21:02 Ázsia pontok: 6467 Hozzászólások: 1087Hozzászólás jelentése.4/24


avatar
Cherry A filmet a felirathoz itt találjátok meg ideiglenesen, de márciusig biztosan

[link]

2021.01.23. 00:59:31 Ázsia pontok: 2455 Hozzászólások: 1721Hozzászólás jelentése.3/24


avatar
Cherry Najang, a szívecskéimet elnyelte az éj ...Még egyszer köszönet érte! És végül a 700 Mb-os videó lett a nyerő

2021.01.23. 00:55:00 Ázsia pontok: 2455 Hozzászólások: 1721Hozzászólás jelentése.2/24


avatar
Cherry A filmet Najangnak kiemelten sok szeretettel és köszönöm, hogy felajánlotta, hogy fordítsam le.

A történet izgalmas, a végkifejlet döbbenetes. Gyenge idegzetűeknek nem ajánlott. Nekem rettentően tetszett és nincs egy unalmas perce sem a kevés párbeszéd ellenére. Nemsokára jövök a Mega linkkel, csak harmadszorra fagy le a gépem 20 percen belül, de szeretnék mindenképpen örömet okozni az éjszakai baglyocskáknak az Ázsia Ékkövein, hátha épp egy ilyen filmen szeretnének elaludni, bár ezen garantáltan nem lehet ...Na jó, már a fáradtság beszél belőlem így 19 és fél óra fentlét után ...Jó szórakozást a H - Hypnosis című filmhez!

2021.01.23. 00:53:19 Ázsia pontok: 2455 Hozzászólások: 1721Hozzászólás jelentése.1/24