72hpeti Hát igen, azt én is szívesen megnézném, milyen amikor felcserélődnek az erőviszonyok... A Fan Xint-t játszó színésznő nekem is nagy kedvencem volt, belenéztem az új sorozatába, de az valahogy nem az én világom. Remélem a későbbiekben még belefutok olyan hasonló stílusú csajos történetbe, mint a Work Later és a Delicious Romance volt.
fsun Ez az utolsó mondat valamiért lemaradt, szóval bár minden szereplő tényleg n jó volt az igazi kedvencem mégis Fan Xin volt, sokszor meg sem szólalt, mégis annyira vicces volt a nézése, a mozgása, olyan jól hozta ezt a néhol esetlen figurát, hát nagyon ügyes ez a kis színésznő!
Bizakodom a folytatásban! Mégegyszer köszönöm! Szia!
fsun Nagyon örülnék, ha így lenne! Annyi nyitott kérdés maradt, csak nem hagyják szegény nézőket ilyen bizonytalanságban?
... és ha már a humornál és a film végénél tartunk, Xia Meng arca, amikor megtudja, h Jichong milyen pozícióba tér vissza a céghez, hát imádtam!
72hpeti Szia @fsun! Örülök, hogy tetszett, én is nagyon élveztem a fordítását. Imádom azt a falta humort, ami jellemezte a sorozatot és a filmet is. Az igazság az, hogy csak jelezni akartam, hogy a stáblista alatt is vannak még jelenetek, és a zárszó után adta magát, hogy kicsit játsszak az írásjelekkel. Ettől függetlenül nagyon adja magát, hogy így legyen, remélem a készítőknek is ez a szándéka.
fsun 72hpeti köszönöm szépen a magyar feliratot! A sorozatot is nagyon szerettem, a film is szuper lett szerintem
Az utolsó kérdésre remélem az lesz majd a válasz, h még nincs!!
Danjiangnak is szeretném megköszönni a fantasztikus minőségű videót, amit szerkesztett nekünk! Avistazom nincs, úgyh nagyon örültem a megás letöltési lehetőségnek!!
72hpeti Sziasztok! Mivel @Danjiang volt olyan kedves, hogy készített kisebb méretű videókat és megosztotta, az 1. számú hozzászólásban lévő égetett feliratos verzió okafogyottá vált, tehát töröltem a Megáról. Szép estét mindenkinek!
72hpeti Szia @Danjiang! Köszönöm a segítséget, a nézők biztos örülni fognak neki. Én is lementettem mindkettőt, tényleg nagyon jók lettek. Elférnek nálad egy ideig a Megán, vagy próbáljak helyet csinálni nekik nálam?
Danjiang Szia @72hpeti! Most vettem egy új gépet, amit épp tesztelgetek. Követtem az itteni eseményeket, gondoltam ide kontárkodok egy kicsit. No szóval lekonvertáltam két verziöban az avistazos filmet. Ez 1080p. (kb. 2,2 GB) [link] ,ez pedig 720.p (kb1,2GB) [link] Elég jó maradt a minöség, a feliratok továbbra is illeszkednek.
72hpeti Sziasztok! Kicsit megkésve, de sikerült elkészítenem a mozifilmes folytatás feliratát. Akinek tetszett a sorozat, az szerintem most sem fog csalódni. Jó szórakozást! Letöltési lehetőségek: Akinek van Avistaz hozzáférése, itt megtalálja a jó minőségű, égetett felirat nélküli verziót: [link] Ezt megpróbáltam feltölteni az ulozto-ra, de sajnos ekkora méretet nem enged. Akit pedig nem zavar az égetett kínai felirat, annak a Megára felraktam egy kisebb mérető változatot: [link]