VarganikiFigyelj, én szívesen lefordítanám, ha benne lenne a feliratban. Sajnos a felirat maga ilyen volt, szóval ezzel nagyon nem tudok mit kezdeni, mert sajnos nem értek az időzítéshez
macilaci46Köszönöm szépen ezt a sorozatot, Niki! Tudom, már kész, mégis megkérdezem, hogy nem lehetne-e legalább a nagy beszélgetést feliratozni a szállodás fickóval? Az angol felirattal úgy ahogy elboldogul az ember, de a beszéd az más tészta.
csabamama2Szerbusz Niki! Köszönöm szépen, hogy befejezted ezt a doramát, már ülök is neki maratonozni. Köszönöm a feliratokat és a munkádat is. Üdv: csabamama2
macilaci46Köszönöm a munkád! Az avistazeól letöltöttem a teljes sorozatot, hogy rögtön élvezhessem, ha egy-egy új felirat elkészül. - Sok sikert kívánok az iskolai tanulmányaidhoz!
VarganikiKedves juud, nagyon köszönöm, hogy érdeklődsz iránta, sajnos hétfőtől kezdődik az iskola, ezért nem lesz olyan sok időm, de igyekezni fogok vele
juudkedves Niki! nagyon megörültem, amikor megláttam h készítesz hozzá feliratot! korábban az angolját begyűjtöttem, nagyon kí
váncsian, és türelemmel várom a munkádat. köszönöm.