72hpeti Szia @LACUS79! A kérdésedre válaszolva, igen... Mindenkitől még egyszer elnézést kérek, aki ennyi idő után is követte ezt a gyönyörű sorozatot, a maratonozóknak pedig jó szórakozást kívánok! A nyaralás után, augusztustól a másik régi adósságomnak, a Meet Me @ 1006-nak is minél előbb a végére szeretnék jutni (szerintem két három részes mini-maratonban), de a Raineless Love-ot sem fogom elhanyagolni. További szép napot mindenkinek!
72hpeti Sziasztok! Jó szórakozást a 33. részhez! Holnap estig megpróbálom befejezni a záró epizód fordítását is, remélem sikerül. További kellemes hétvégét mindenkinek!
72hpeti Sziasztok! A 32. epizód fordítása megkezdve, a következő két hetet a sorozat befejezésére szánom, terveim szerint július 23-ig el fog készülni a hátralévő 3 rész felirata. További kellemes hétvégét mindenkinek!
72hpeti Sziasztok! Jó szórakozást a 31. réshez is! Most egy Rainless Love epizód következik, de ígérem, hogy már nem kell sokat várni a befejezésre. Szép estét mindenkinek!
72hpeti Sziasztok! Jó szórakozást a 30. epizódhoz! Most már tényleg szeretnék minél előbb a történet végére érni, ezért hétvégén megpróbálok még egy részt lefordítani belőle, és csak utána következik a Rainless Love E06. Jó éjszakát mindenkinek!
72hpeti Sziasztok! Jó szórakozást a 29. epizódhoz! Úgy látszik, a sorozataim mostanában összeesküdtek ellenem, természetesen ennek a résznek is úgy lett vége, hogy azonnali folytatást kívánna... Ettől függetlenül szerintem most egy Rainless Love epizód következik. Jó éjszakát mindenkinek!
72hpeti Sziasztok! Jó szórakozást a 28. részhez. A mostani fordítási tervemből még egy Rainless Love epizód van hátra. Ha azzal végeztem, akkor annak a sorozatnak a fórumán fogom közzé tenni az elkövetkező időszak menetrendjét, aminek jelen állás szerint a Back to 1989 befejezése lesz a fő témája. Erre azért még párat aludni fogok, de jelenleg így gondolom. Szép estét mindenkinek!
72hpeti Sziasztok! Jó szórakozást a 27. részhez! A következő epizód fordítását is elkezdtem, legkésőbb hétvégén az is érkezni fog. További szép estét mindenkinek!
72hpeti Sziasztok! Elkészültem a Rainless Love in a Godless Land első részének feliratával, feltöltöttem a sorozat adatlapjával együtt. Remélem hamarosan ki fog kerülni. Most pedig a fordítási tervnek megfelelően elkezdem a Back to 1989 26. epizódját. Érkezése valamikor a hét második felében. További szép napot mindenkinek!
72hpeti Sziasztok! Egy kis helyzetjelentés: Napokon belül a végére érek a mostani fordítási tervemnek, ezért pár szó arról, hogy mi várható. A következő hetek egy új sorozat bevezetéséről, és a Back to 1989 felpörgetésről fog szólni. A sorrend pedig a következő lesz: Rainless Love in a Godless Land E01 (trailer: [link] ) + Back to 1989 E26 + Meet me @ 1006 E17 + Rainless Love in a Godless Land E02 + Back to 1989 E27-E28 + Rainless Love in a Godless Land E03. További kellemes hétvégét mindenkinek!
72hpeti Sziasztok! jó szórakozást a 25. részhez! Sajnos nagyon közeledik egy rám nézve nem túl hízelgő jubileum, mégpedig az, hogy lassan egy éve kezdtem fordítani ezt a sorozatot. Annak idején nem így terveztem, azt hittem, hogy a tavalyi év végére ezt, és a Meet Me @ 1006-ot is kifuttatom. Viszont menet közben belebotlottam néhány újdonságba (Antares, Hitman in Love, most a Work Later, Drink Now, jövő hónaptól pedig a Rainless Love in a Godless Land), amiket egyszerűen képtelen voltam kihagyni. Ezért arra a döntésre jutottam, ahogy ezt már egy másik sorozatomnál leírtam, hogy egy sok éve fordítás nélkül álló történetet, ha fájó szívvel is, de kicsit háttérbe tudok szorítani. Áprilistól megpróbálom úgy alakítani a fordítási tervemet, hogy ebből a sorozatból sűrűbben jöjjenek az epizódok, és belátható határidőn belül be tudjam fejezni, utána pedig ugyanezt teszem a Meeet Me @ 1006-al is. Addig pedig köszönöm mindenkinek a türelmét! További szép estét!
72hpeti Sziasztok! Egész jól haladok ennek az epizódnak a fordításával, amíg megérkezik, mutatok még egy betétdalt a hamarosan érkező új tajvani sorozatomból: [link] További szép estét!
72hpeti Sziasztok! A 24. epizód fordítása folyamatban, 25%-nál tartok, várható érkezése péntek. És ha már ezt hallgattam lefekvés előtt, egy kis ízelítő, hogy a koreai őrült csajok befejezése után, melyik tajvani sorozat következik: [link] Jó éjszakát mindnenkinek!
72hpeti Sziasztok! A szokásos helyzetjelentés: a fordítási terv március elejéig: Work Later, Drink Now E03-E04 + Back to 1989 E24 + Work Later, Drink Now E05-E06 + Meet Me @ 1006 E15 + Work Later, Drink Now E07-E08. További kellemes hétvégét mindenkinek!
72hpeti Sziasztok! Jó szórakozást s 23. epizóddal. Tegnap este végeztem vele, de átnézni már nem volt erőm, a mai napomat pedig eddig teljesen romba döntötték a szélvihar miatti áramkimaradások. További kellemes hétvégét!