Waiting For Rain (2021)
비와 당신의 이야기 (eredeti cím) | Endless Rain (alternatív cím) | Esőre várva (magyar cím)
117 perc | Dráma, Melodráma, Romantikus | 2021-04-28 |
Látták: 7 Most nézik: 1 Tervezik nézni: 6

Facebook megosztás Messenger megosztás Whatsapp megosztás Viber megosztás Twitter megosztás Elküldés e-mailben

0/10 1csillag2csillag3csillag4csillag5csillag6csillag7csillag8csillag9csillag10csillag Minimum 10 értékelés szükséges, hogy látható legyen az eredmény. 6 szavazat alapján.
Saját értékelésem: ?

Waiting For Rain
A listák használatához jelentkezz be!

Young Honak nincsenek álmai. Három éve próbálkozik bekerülni a fősulira, de sosem sikerül neki. Hirtelen eszébe jut gyerekkori barátja, So Yeon, akinek levelet is küld. Sajnos a lány beteg, így a húga, So Hee veszi át a levelet. Úgy dönt, a nővérének adja ki magát, így ő válaszol Young Honak. Kettejük története itt kezdődik - vagy folytatódik?
Ismertetőt írta: kurocchii

Rendező: Jo Jin Mo
Forgatókönyvíró: Yoo Seong Hyeob
Gyártásvezető: ?
Operatőr:
Forgalmazó: ?

Főszereplők:
Kang Ha Neul Kang Ha Neul
Park Young Ho
Chun Woo Hee Chun Woo Hee
So Hee
Lee Seol Lee Seol
So Yeon
Kang So Ra Kang So Ra
Su Jin
Összes hozzászólás (5)
avatar

csikoszoltan Waiting For Rain - Az Eső És A Történeted

(Endless Rain, Esőre Várva-Esőt Várni)

Dél-Koreai, 2021-es, kb. 117 perces, műfaja: romantikus, dráma, melodráma, művészi film.

Egy lassan folyó, de mégis az elejétől a végéig érdeklődést fent tartó fájdalmasan romantikus és művészi alkotás-történet (én végig nagyon kíváncsi voltam, hogy mit hoznak ki a történetből és hova fut majd ki a történet).

A történet végéből többet vártam, a lezárása nem tetszett annyira, szerintem jobb véget kellett volna neki csinálni és akkor megkapta volna tőlem az ötös skálán az ötöst, de így csak egy hármas és négyes közét kap tőlem.

Nagyon fontos amikor vége a van a film, akkor utána pármásodpercet még várni kell, mert még van egy jelent, ami a film-történetnek egy kis plusz csattanója még.

Kang Ha-Neul és Chun Woo-Hee mindketten jó alakítást nyújtottak.

A film vége fele (utolsó harmadában) már számomra nem volt a történet valóságos-életszerű ahhoz, hogy az legyen (és a férfi ennyit várakozzon valakire - egy lányra) több-nagyobb dolog-dolognak-dolgoknak kellett volna történnie a lány és a fiú között (a kettejük közti kapcsolatból többet kellett volna mutatni, hogy ezáltal sokkal nagyobb értelmet kapjon a várakozás).

Történetről:

Kang Ha-Neul karaktere sokszor próbál bejutni a Szöuli egyetemre, miközben egy lánnyal is ismerkedik és telnek a 20-as évei közben egy az elemi iskolából megismert lánynak (gyerekkori barátjának) írogat leveleket. Mivel a lány beteg, így a húgához (Chun Woo-Hee) jutnak el a levelek és ő válaszol ezekre a levelekre a nővére nevében. Aki végig nézi, azt megtudja, hogy kettejük kapcsolatának-történetüknek ez a kezdete vagy a folytatása (és itt térnék ki még egyszer arra, hogy a film amikor véget nem szabad még abbahagyni).

Szereplők:

-Kang Ha-Neul (Happy New Year, The Pirates-2, I Have a Date with Spring, Forgotten, Midnight Runners, New Trial, Like For Likes, Twenty, Empire of Lust, Mourning Grave, Battlefield Heroes, Insider, When the Camellia Blooms, Entourage, Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo, The Missing, Punch, The Heirs, To The Beautiful You)

-Chun Woo-Hee (A Little Princess, Vertigo, Idol, One Day, Love Lies, The Beauty Inside, Be Melodramatic, Sunny, Mother, The Piper)

-Lee Seol (The Cursed: Dead Man's Prey, The Divine Fury, Herstory, One Ordinary Day, D.P., When the Devil Calls Your Name)

-Kang Young-Seok (Undercover, When My Love Blooms, 100 Days My Prince, Revolutionary Love)

-Lim Ju-Hwan (Because I Love You, The Game: Towards Zero, The Great Show, The Spies Who Loved Me, The Bride of Habaek, Oh My Ghost)

-Lee Yang-Hee (Default, Monstrum, Steel Rain, House of the Disappeared, The Devil Judge, Kingdom, Live, Wanted, Vampire Detective, Flower of the Queen, Punch, You're All Surrounded, Empress Ki, The Suspicious Housekeeper, The King 2 Hearts)

-Lee Hang-Na (Bring Me Home, Svaha: The Sixth Finger, Golden Slumber, Vincenzo, Train, Black Dog, The Wind Blows, Money Flower, Strongest Deliveryman, Assembly)

-Kang So-Ra (Secret Zoo, Race to Freedom: Um Bok Dong, My Paparotti, The Clue, Revolutionary Love, Warm And Cozy, Doctor Stranger, Dream High-2)

Elérhetőség:

Két fordító is lefordította a filmet: Dorina és Kurocchii Subs.

Magyar felirattal online a Videa oldalon (két részletben van felrakva Endless Rain címmel, de a Waiting For Rain címre is kiadja).

Magyar felirat letöltés: Ázsia Ékkövei, Ázsiaifeliratok, Kurocchii Subs.

Videó letöltés: Ázsiaifeliratok, Kurocchii Subs, Videa, (esetleg még Dramacool, Mkvking, Ulozto).

2021.11.16. 03:31:18 Ázsia pontok: 18915/5

avatar

fsun Kedves kurocchii! Köszönöm szépen! Szép film volt! ♥️

2021.11.14. 21:16:22 Ázsia pontok: 7404/5

avatar

kurocchii Feltöltöttem, amíg nem lesz szükség több tárhelyre. A videó az első hozzászólásomban megadott utolsó megás linken található.

2021.10.16. 13:00:52 Ázsia pontok: 14563/5

avatar

csikoszoltan Az egész videót nem lehetne felrakni megára (még ha csak egy rövidebb időre is)?

2021.10.15. 23:22:13 Ázsia pontok: 18912/5

avatar

kurocchii Sziasztok! A videót Avistazról ([link] tudjátok letölteni. Emellett Videára ([link] is feltöltöttem a filmet, viszont két részletben. Aki onnan szedné a videót, a kettészedett feliratot innen tudja letölteni hozzá: [link]

2021.10.15. 18:52:23 Ázsia pontok: 14561/5

Jogi nyilatkozat


Nevezd meg! - A szerző vagy a jogosult által meghatározott módon fel kell tüntetned a műhöz kapcsolódó információkat (pl. a szerző nevét vagy álnevét, a mű címét).
Ne add el! - Ezt a művet nem használhatod fel kereskedelmi célokra.
Ne változtasd! - Ezt a művet nem módosíthatod és nem készíthetsz belőle átdolgozást, származékos művet.
Csak így add tovább! - Ne töltsd fel más tárhelyre, használd mindig az eredeti linket!

Magyar felirat


Felirat elkészült: 2021.10.15.Méret: 72.89 KBKöszönömLetöltésLetöltötték: 96

A magyar feliratot készítette: kurocchii

Összesen megköszönték: 21 alkalommal.