Twenty Hacker (2021)
트웬티 해커 (eredeti cím) | Romantic Hacker (alternatív cím) | Húszas Hacker: Fekete-Fehér (magyar cím)
103 perc | Rejtély, Romantikus, Vígjáték | 2021-03-24 |
Látták: 2 Most nézik: 1 Tervezik nézni: 7

Facebook megosztás Messenger megosztás Whatsapp megosztás Viber megosztás Twitter megosztás Elküldés e-mailben

0/10 1csillag2csillag3csillag4csillag5csillag6csillag7csillag8csillag9csillag10csillag Minimum 10 értékelés szükséges, hogy látható legyen az eredmény. 0 szavazat alapján.
Saját értékelésem: ?

Twenty Hacker
A listák használatához jelentkezz be!

Egy középiskolás fiú, Jae Min (Viini) élete darabokra hullik, amikor 2017-ben apja cégét hackerek teszik tönkre, akik kifinomult zsarolóprogramok segítségével támadják meg a cég szervereit - ami Jae Min családja számára tragikus forgatókönyvhöz vezet. Jae Min megfogadja, hogy bosszút áll, és elhatározza, hogy tűzzel a tűz ellen harcol. Minden energiáját arra fordítja, hogy rendkívüli "fehér kalapos" - jóindulatú - hackeri képességeket fejlesszen ki. Évekkel később, az egyetemen Jae Min még mindig a képességeit csiszolgatja, amikor felfigyel rá Cho Hye Soo (Cho Hyun Young), a Better World vezetője, a "fehér kalapos" hackerek titkos csoportja, amely titokban Jae Min egyetemén működik. Cho Hye Soo és társai megpróbálják meggyőzni őt, hogy csatlakozzon a kiberbűnözők elleni küzdelemhez. És hamarosan egy méltó ellenfél is felbukkan: egy Youknowwhat nevű, magasan képzett hackerekből álló kis csoport. Ez a csalócsoport a Songdo Nemzetközi Tőzsde nevű hatalmas kriptopénz-kereskedelmi platformot vette célba. A terrorakciójuk első részében a tőzsde ügyfeleinek szöveges üzeneteket küldenek, amelyekben közlik velük, hogy pénzük veszélybe került. A feszültséget fokozza, hogy Joo Hee (Lim Na Young), Jae Min egyik gyerekkori barátja is szorult helyzetbe került: Az apja belekeveredett egy olyan kriptopénz-csalásnak tűnő ügybe, amely az egész családjára nézve pusztulást hozhat. Jae Min elhatározza, hogy segít... de vajon a gyors észjárású képességei megmentik a helyzetet, amikor a Youknowwhat fokozni kezdi a fondorlatos hacker-tevékenységét?
Ismertetőt írta: DrikaForever

Rendező: Han Hyun Seok
Forgatókönyvíró: Yeon-joo Ahn
Gyártásvezető: ?
Operatőr: ?
Forgalmazó: ?

Főszereplők:
Kwon Hyun Bin Kwon Hyun Bin
Park Jae Min
Im Na Young Im Na Young
Park Joo Hee
Lee Soo Woong Lee Soo Woong
Lee Chan Ho
Jo Hyun Young Jo Hyun Young
Jo Hye Soo
Joo Seok Tae Joo Seok Tae
Kim Young Tak
Maeng Bong Hak Maeng Bong Hak
Park Kyung Sik
Son In Yong Son In Yong
Team Leader Min, Investment briefing
Min Tae Yul Min Tae Yul
Go Man Guk
Összes hozzászólás (5)
avatar

anoli ... a The Witch Part 2-nek van magyar felirata...

2022.08.14. 20:31:30 Ázsia pontok: 25275/5

avatar

Sialidae Ez itt a kívánságműsor helye. Nem jeleztünk efféle szándékot, bár nem bánom, mert megakadt a szemem pár filmen. Amit biztos nem fogok lefordítani, az az Eclipse, meg a The Witch Part2, a Mogadishu-s tetszik, Ma Dong Seok-ot is szeretem, az On The Line is jónak tűnik, a The Killer is... maradjunk annyiban, hogy utána nézek, amit tudok megszerzek a feliratokból, és könnyen lehet, hogy lesz annyi ráérő időm, hogy a héten hozzak egyet.

2022.08.14. 19:11:19 Ázsia pontok: 16624/5

avatar

csikoszoltan Esetleg ezekre a filmekre ránéznétek-rákeresnétek, hátha valamelyik megtetszik nektek fordításra: Escape from Mogadishu 2021 (már nagyon sokan kérték ezt a filmet fordításra), On The Line 2021 (Kim Moo-Yul filmje, nagyon sokan kedvelik a színészt), Eclipse 2016 (ezt is sokan kérték már koreai bromance-drama film), The Killer 2022 (Jang Hyuk egy idei thriller-akció filmje), The Witch Part2 2022, The Roundup - The Outlaws-2 2022 (Ma Dong Seok filmje, ami idén Koreában a legnagyobb sikerű film).

2022.08.07. 19:19:07 Ázsia pontok: 18933/5

avatar

csikoszoltan Köszönöm a fordítást érdekesnek tűnik, tervbe vettem majd megnézésre.

2022.08.07. 19:08:54 Ázsia pontok: 18932/5

avatar

DrikaForever Sziasztok Sialidae-vel közösen (bár a munka oroszlánrészét ő végezte) elkészítettük ennek a filmnek a feliratát

Videó letöltés: [link]

Online: [link]!54Mr1fkEe

Jó szórakozást hozzá mindenkinek, aki megnézi

2022.08.07. 18:16:53 Ázsia pontok: 21141/5

Jogi nyilatkozat


Nevezd meg! - A szerző vagy a jogosult által meghatározott módon fel kell tüntetned a műhöz kapcsolódó információkat (pl. a szerző nevét vagy álnevét, a mű címét).
Ne add el! - Ezt a művet nem használhatod fel kereskedelmi célokra.
Ne változtasd! - Ezt a művet nem módosíthatod és nem készíthetsz belőle átdolgozást, származékos művet.
Csak így add tovább! - Ne töltsd fel más tárhelyre, használd mindig az eredeti linket!

Magyar felirat


Felirat elkészült: 2022.08.07.Méret: 118.93 KBKöszönömLetöltésLetöltötték: 94

A magyar feliratot készítette: DrikaForever Sialidae

Összesen megköszönték: 23 alkalommal.