Three Kims (2007)
김관장 대 김관장 대 김관장 (eredeti cím) | Kim Gwan Jang Dae Kim Gwan Jang Dae Kim Gwan Jang (alternatív cím) | A Három Kim Mester (magyar cím)
97 perc | Dráma, Vígjáték | 2007-02-08
Látták: 0 Most nézik: 0 Tervezik nézni: 1

0/10 1csillag2csillag3csillag4csillag5csillag6csillag7csillag8csillag9csillag10csillag Minimum 10 értékelés szükséges, hogy látható legyen az eredmény. 0 szavazat alapján.
Saját értékelésem: ?

Three Kims
A listák használatához jelentkezz be!

Hol volt, hol nem volt, volt egy átlagos Koreai kisváros és abban egy csendes utca. Ebben a csendes utcában két rivális harcművészeti iskola tengette mindennapjait. A Taekkyon iskola Kim Mester vezetésével és a Kendo iskola egy másik Kim Mester vezetésével. Serényen igyekeztek minél több nebulót elcsábítani a másik iskolájából, hogy fellendítsék a saját üzletük forgalmát. Ám egy szép verőfényes napon hirtelen mindkét iskola felett beborult az ég. Az utcába beköltözött egy harmadik harcművészeti iskola is. A Kungfu iskola szintén egy Kim nevű Mesterrel. Szép lassan a Kungfu iskola az előző két iskola szinte minden tanulóját sikeresen átcsábította magához. Ezt a két hoppon maradt Mester már nem tűrhette szótlanul. Az ellenségem ellensége a barátom felkiáltással összefogtak a harmadik iskola ellen, hogy a becsületükön esett csorbát kiköszörüljék. Először gyerekes csínytevésekkel próbálták távozásra bírni a riválisukat. De amikor a Kungfu iskola tanára elkezdett udvarolni az ő titkos szerelmüknek, az étteremtulajdonos lányának, ez már végképp kiverte náluk a biztosítékot. Mivel a baj nem jár egyedül, a csendes utcában megjelentek a helyi rosszfiúk is, akik eltökélt szándékkal igyekeznek borsot törni a Mesterek orra alá. A film bővelkedik jó poénokban és jól kivitelezett harcművészeti jelenetekben. Minden szórakozásra vágyó embernek ajánlom ezt a filmet.
Ismertetőt írta: MekkMester

Rendező: ?
Forgatókönyvíró: ?
Gyártásvezető: ?
Operatőr:
Forgalmazó: ?

Főszereplők:
Shin Hyun Joon Shin Hyun JoonKim Gwan Jang [Taekkyeon]anonymus Choi Sung GukKim Gwan Jang [Kendo]
anonymus Kwon Oh JungKim Gwan Jang [Kung Fu] 
Oh Seung Hyun Oh Seung HyunYeon Shil [President Park lánya]
anonymus Noh Joo HyunPresident Park of Moorimgak 
Kwon Oh Min Kwon Oh MinDo Ryeong [Taekkyeon Kim Gwan Jang fia]
Összes hozzászólás (0)

Jogi nyilatkozat


Nevezd meg! - A szerző vagy a jogosult által meghatározott módon fel kell tüntetned a műhöz kapcsolódó információkat (pl. a szerző nevét vagy álnevét, a mű címét).
Ne add el! - Ezt a művet nem használhatod fel kereskedelmi célokra.
Ne változtasd! - Ezt a művet nem módosíthatod és nem készíthetsz belőle átdolgozást, származékos művet.
Csak így add tovább! - Ne töltsd fel más tárhelyre, használd mindig az eredeti linket!

Magyar felirat


Felirat elkészült: 2010.05.28.Méret: 73.35 KBKöszönömLetöltésLetöltötték: 6

A magyar feliratot készítette: MekkMester

Összesen megköszönték: 2 alkalommal.