Hard Hit (2021)
발신제한 (eredeti cím) | Black Call (alternatív cím)
94 perc | Akció, Dráma | 2021-06-23 |
Látták: 9 Most nézik: 0 Tervezik nézni: 7

Facebook megosztás Messenger megosztás Whatsapp megosztás Viber megosztás Twitter megosztás Elküldés e-mailben

0/10 1csillag2csillag3csillag4csillag5csillag6csillag7csillag8csillag9csillag10csillag Minimum 10 értékelés szükséges, hogy látható legyen az eredmény. 8 szavazat alapján.
Saját értékelésem: ?

Hard Hit
A listák használatához jelentkezz be!

A film egy hétköznapi család életének bemutatásával indul, végül egy rejtélyes telefonhívás miatt borzalmas helyzeten mennek keresztül. Busanban egy fiókvezető, és két gyermeke az autóban rekednek egy titokzatos hívó miatt, aki bombát tett a család autójának ülése alá. A bomba azonban csak akkor robban fel, ha kiszállnak az autóból. A hívó pénzért elengedné a család mindhárom tagját, ám az összeg megszerzése Sung Kyunak nem megy zökkenőmentesen. A négy tagú család összetartással próbál nyerni a titokzatos hívó felett.
Ismertetőt írta: badaa

Rendező: Changju Kim
Forgatókönyvíró: Alberto Marini, Changju Kim
Gyártásvezető: ?
Operatőr:
Forgalmazó: ?

Főszereplők:
Jo Woo Jin Jo Woo Jin
Sung Gyu
Lee Jae In Lee Jae In
Hye In
Ji Chang Wook Ji Chang Wook
Jin Woo
Jin Kyung Jin Kyung
Ban
Kim Ji Ho Kim Ji Ho
Yeon Soo
Ryu Seung Soo Ryu Seung Soo
rendőrfőnök
Összes hozzászólás (10)
avatar

badaa Nagyon örülök ennek! Valóban tervben van, a héten pedig el is kezdem fordítani.

2021.11.01. 15:47:17 Ázsia pontok: 118210/10

avatar

csikoszoltan badaa köszönöm a fordítást, egy ötös skálán négyesre értékeltem, de ez azért az még egy jó értékelés szerintem és azért én mégiscsak már harmadjára láttam és úgy már azért más a hátasa egy filmnek-történetnek, de sokaktól már azt kaptam visszajelzésnek, hogy nekik nagyon tetszett. Remélem hamarosan a Midnight 2021-es filmet is elhozod nekünk a fordításodban, mert láttam, hogy bevan tervezve neked.

2021.10.31. 21:02:25 Ázsia pontok: 8349/10

avatar

badaa @csikoszoltan Köszönet a mélyebbre fonó részletekért! Én nem láttam sem az eredetit, sem a német változatát, és a feliratban a főszereplő úr pozicíójának megnevezése öt percenként változott, és elég érdekes volt úgy öszintén(hahaha). Köztesenn a bankfiókvezető megnezevezést használtam rá. Valóban már videára is feltöltöttem, de elfelejtettem kiírni, ezért is külön köszönet!

2021.10.31. 15:49:00 Ázsia pontok: 11828/10

avatar

csikoszoltan Filmajánló:

Hard Hit

(Rejtett Hívó címmel a Videa oldalon)

Dél-Koreai, 2021-es, kb. 116 perces. Műfaja: thriller, akció, dráma.

Magyar feliratot badaa fordítónak köszönhetjük.

A film egy 2015-os spanyol thriller film koreai változata, szó szerint lemásolták a filmet és nincs benne semmi változtatás (van már neki egy német 2018-as változata is és ők is szó szerint lemásolták a filmet és még hamarosan készül egy amerikai változat is Liam Neeson főszereplésével és Nimród Antal rendezésében).

A film egy izgalmas thriller, de átlagos és egy kicsit lassan indul be. A spanyol és német verzió számomra jobban tetszett (azoknak a hatása jobb, izgalmasabb és a színészi alakítások is jobbak voltak).

Számomra mivel már harmadjára néztem meg ugyanazt, így egy ötös skálán jóindulattal kap egy négyest.

Történetről:

Egy bankigazgató reggel az autójával elindul a két gyerekével (az apa dolgozni indul, de előtt a gyerekeket elakarja vinni az iskolába), de akkor érkezik egy ismeretlen hívás a kocsiban talált telefonon és azt mondja nem szállhatnak ki a kocsiból, mert egy bomba van benne (és így kezdődik a film kb. első 15 perce).

Szereplők:

-Jo Woo-Jin (Seobok, Rampant, Default, The Drug King, The Bros, V.I.P., Real, Mr. Sunshine, Goblin, Squad 38, Empress Ki)

-Ji Chang-Wook (The Bros, Fabricated City, Lovestruck in the City, Backstreet Rookie, K2, Healer, Empress Ki, Suspicious Partner, Secret Love)

Elérhetőség:

Magyar felirat letöltése: Ázsia Ékkövei.

Magyar felirattal online: Videa.

Videó letöltés: Mkvking(pont)com (én innen töltöttem le 1080p HD minőségben, de fent van még 720p és 480p minősgében is, könnyen le lehet tölteni), Ulozto, KissAsian, az Ázsia Ékkövei oldalon hozzászólásokban még vannak linkek, ahonnan még le lehet tölteni videót.

2021.10.30. 20:38:43 Ázsia pontok: 8347/10

avatar

csikoszoltan A fordító a videára is felrakta, ha valaki online nézné meg: [link]

2021.10.30. 20:38:14 Ázsia pontok: 8346/10

Jogi nyilatkozat


Nevezd meg! - A szerző vagy a jogosult által meghatározott módon fel kell tüntetned a műhöz kapcsolódó információkat (pl. a szerző nevét vagy álnevét, a mű címét).
Ne add el! - Ezt a művet nem használhatod fel kereskedelmi célokra.
Ne változtasd! - Ezt a művet nem módosíthatod és nem készíthetsz belőle átdolgozást, származékos művet.
Csak így add tovább! - Ne töltsd fel más tárhelyre, használd mindig az eredeti linket!

Magyar felirat


Felirat elkészült: 2021.10.29.Méret: 75.7 KBKöszönömLetöltésLetöltötték: 166

A magyar feliratot készítette: badaa

Összesen megköszönték: 34 alkalommal.