Rendezés:
Mind 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Amuro Namie - New Look - J-Pop királynőből R and B

Namie Amuro egy japán énekesnő/táncos, régebben gyereksztár. Egy időben ő volt a "J-Pop Királynője" mindaddig, amíg ezt a címet át nem vette Ayumi Hamasaki. Az Okinawai származású lány már 14 éves korában megtapasztalta, hogy milyen a sztárság, amikor ő lett a Super Monkey's csapat egyik tagja.gaz, a csapat nagyon sikertelen volt, a csapat mégis együtt volt a '90-es évek közepéig, amíg ki nem jött egyik kislemezük, a "Try Me ~Watashi wo Shinjite~" (1995). Amuro még két kislemezt készített a bandával, és kilépett... Sweet 19 Blues(1996) lemezéből 3 000 000 darabot adtak el. 1996-ban megnyete a Japán Grammy-díjat, a legfiatalabb énekesnő, aki ilyen díjat birtokolhat...
Visszatérésére nem sokat kellett várni, 1998-ban egy igen erőteljes kislemezzel, az "I Have Never Seen"-nel rukkolt elő, habár az eladások nem voltak nagyok. 2001-ben útjai a producerével szétváltak, utána jött egy új project Suite Chic néven, ami az akkori Namie Amuro-t a pop idolból egy merész R'n'B énekes lett. Mióta újra felfedezte önmagát zeneileg, Namie Amuro képes volt újra feljutni a csúcsra. Legutolsó stúdió albuma, a Play (2007) egyből a listák élére került, és legutóbbi kislemeze, a "60s 70s 80s" (2008), igazi mérföldkő: 10 év óta először lett megint number one maxija.
Amióta az emberek ismerik a nevét, Amuro lett az egyik "túlélője" a japán popzenének. Ő az egyetlen olyan énekesnő, akinek 13 éven keresztül folyamatosan volt egy top10 dala." Forrás: sztarlexikon.hu 2009 október 1-jén a Vidal Sassoon új reklámjában feltűnt két új száma a "My Love" és a "Copy That". Sajnos a Youtube teljesen kiirtotta a videoklipet, így csak részletek tekinthetőek meg még az elő adásból is.

Még több Amuro Namie videoklip...Írta: kacs Hozzáadva: 2009.10.19. 19:30:00