Adatvédelem

Az Ázsia Ékkövei tiszteletben tartja személyes adatait.

A weboldalon lévő információk megtekintéséhez személyes adatok megadása nem szükséges, kivéve az olyan tartalmakhoz ami regisztrációhoz kötött.

Az Ázsia Ékkövei weboldal böngészése során a statisztikai adatok meghatározására rögzítésre került adatokat sem adjuk ki harmadik személynek. Az azsiaekkovei.hu weboldal teljes statisztikája havonta törlésre kerül az Ázsia Ékkövei tárhelyén, viszont archiválás céljából megőrzésre kerül. A regisztrációkor megadott jelszót titkosítással tároljuk, így elfelejtett jelszó esetén mi sem tudjuk meghatározni az eredeti jelszót. Ez esetben többlépcsős azonosítás útján lehet új jelszót igényelni, amit a felhasználónak kötelessége megváltoztatni. Az így kiküldött jelszót újra kiküldeni nem tudjuk, mert az is titkosítva tárolódik az adatbázisban, a kiküldött e-mailt pedig adatvédelmi okokból nem őrizzük meg. Ez esetben újra kell igényelni egy új jelszót.

A regisztráció során szükséges valódi, létező, használtban lévő e-mail cím megadására. A visszaélések elkerülése érdekében erre a címre küldünk egy aktiváló e-mailt. Az aktiválás után válik csak a regisztráció teljessé. A regisztrációkor eltároljuk a felhasználók IP címét, e-mail címét, melyeket a személyiségi jogok értelmében semmilyen körülmények között nem adjuk ki harmadik fél számára, viszont fenntartjuk a jogot ezen adatok statisztika jellegű felhasználására.

A nem aktivált regisztrációk 168 óra után törlésre kerülnek. A soha be nem lépett felhasználók bizonyos időközönként törlésre kerülnek, de előtte a főoldalon legalább nyolc nappal egy figyelmeztető szöveget jelenítünk meg, ami tájékoztat arról, hogy mely napig regisztráltak kerülnek törlésre illetve a törlés mikor esedékes. A törlés után a regisztrált felhasználónevek és e-mail címek újra beregisztrálhatóvá válnak.